icon

Jaké golfky pro velké dítě?

misulinka44
2. led 2016

Potřebovala bych poradit s golfkami. Výběr je obrovský, ale nemůžu najít žádný, který by odpovídal mým požadavkům 🙂
Malý má 86cm a 13 kg, takže musí být golfky prostorné a s velkou nosností, aby se mi tam vešel až poroste 😀
Lehké, skladné, výškově nastavitelná rukojeť ( já 168cm, manžel téměř 2 metry)
Nafukovací, příp.pěnová kolečka. Nemám ráda plastová kolečka, ani kočáry s 8 koly 😀
Cenově přijatelné, tak do 6-7 tisíc
Existují nějaké? 😀

Strana
z2
misulinka44
autor
4. led 2016

@lenjii
@dita1979 a prý se do nich zapichuji různé kaminky, do těch penovych kolecek... a pak je po nich dirka. Stává se vám to?

dita1979
4. led 2016

@misulinka44 máme to tu také samý terén, bydlím na vesnici, kočárek jezdí krásně a vůbec hlučný není ale opravdu . Ano kamínky se do nich občas zapichují, ale díry v kolečkách žádné nemám, spíš pár malinkých kamínků zapíchnutých tam mam, ale neni to na první pohled vidět, až když jsi mi to řekla, tak jsem si to prohlédla. Ono u každého kočárku je něco..........já bych ho neměnila a to jsem pár kočárků měla........

misulinka44
autor
4. led 2016

@dita1979 tak pokud tomu tak je,je asi zbytečně priplacet za nafukovací... teď mám teda dilema😃

dita1979
4. led 2016

@misulinka44 vždyť si je můžeš později dokoupit, kdyby jsi opravdu chtěla.......

misulinka44
autor
4. led 2016

Zas tllkkb a peněz nemám,abych koupila kočár za x tisíc a pak za další kupovala kola, by mě manžel hnal😃 @dita1979

misulinka44
autor
4. led 2016

@dita1979 * tolik

lenjii
4. led 2016

@misulinka44 žádný šutry nemám 😀 mám úplně čistý kolečka. Nemám prblém na vesnici ani ve městě a do lesa jsme s ním taky jezdili. Ono jde taky o náročnost maminky. Já bych jinej už nekoupila a nelituji ani obyčejných koleček.

misulinka44
autor
4. led 2016

@lenjii
@dita1979 tak jste mě asi přemluvily😊 nač utrácet, když obyč kolečka stačí😊 a náročná nejsem mám tako monodi a jsem s ním moc spokojená😊 jen je už dost těžký do kopce s dítětem😊

vercik83
4. led 2016

@misulinka44 ten rozdíl v kilech není tak hrozný. Mně všichni rikali že stoprocentně lepší nafukovací.mám oboje.používám jen nafukovackama.posílám foto.mám sundame pásy,tak se nedivte.jinak na Facebooku skupinka My máme radi valco či tak nejak

misulinka44
autor
4. led 2016

@vercik83 díky za fotky;) takže s nafukovackama je taky lehce ovladatelný, lehký? Já nevím no,taky slycham,že nafukovací jsou lepší Noo... kurňa mám dilema😃

vercik83
5. led 2016

@misulinka44 no pro mě to zmena je velká, mela jsem težkej koráb inglesina magnum. A bezva se skládá. Teda jednou rukou mi to zatáčet moc nejde, malá má ale už 14 kilo tak zda to není tím. Na kostky každopádne ty kolečka nafukovací jsou lepší. Samostatne jsou hodne drahé. Bych asi koupila kočárek s nima, ale kamarádka je nemá a prý v pohode ( když jsem s ní ale šla ven tak jí to teda drncalo o hodne více). Nevím jakej je rozdíl cenove. Na te strance jak jsem vam psala prodavají i maminky dost kočárky, i v záruče. Jsou asi trochu magoři, furt mení barvu stříšek a kožešinky a kdoví co, holt každý ulítává na něčem... Tak vyberte a uvidíte.

kubinkov
6. led 2016

@misulinka44 Starší se dá koupit za pár korun a ten náš po pěti letech vypadal dost dobře a kupovala jsem ho z druhé ruky.

misulinka44
autor
6. led 2016

@kubinkov s manželem jsme rozhodnutí pro nový🙂

kubinkov
6. led 2016

@misulinka44 Taky jsem nejdřív koukala na cenu,ale levný dvakrát kupovaný. Rozhodnutí je jen na vás.

http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=85725453&tab=0
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=56678548&tab=4

misulinka44
autor
6. led 2016

@kubinkov už rozhodnutí jsme... bude i druhé dítko, chceme nový

misulinka44
autor
6. led 2016

@kubinkov a jsme již rozhodnutí i pro valco snap,jen řešíme kolečka... mutsy je těžký, menší i s nižší nosnosti😊

Strana
z2