Jaké kočárky pro děti jsou momentálně nejpopulárnější?
Holky co teď letí za kočárky? Nad jakými uvažujete? Ja byla těhotná pred 12 a 8 lety a to jelo Valco Snap, Bugaboo a Easywalker. Co frčí teď? 😊 a nad jakými uvažujete Vy a proč zrovna taková volba
Šla jsem po populárním modelu a takovém, aby nám vyhovoval. Vyhrál TFK. Máme bazarový, starší typ a jsme spokojení.
Například bych nešla do Thule, který vidím na každém kroku.😃
Nevím jestli frčí, ale já jsem si nemohla vynachválit svůj Roan Bass Next. Možná už jsou i nějaké novější verze, řešila jsem to před 3 lety 🙂
Za mne záleží na životním stylu - kde se s kočárkem budeš pohybovat, jestli jezdíte autem nebo preferujete MHD, zda-li budeš kočárek vynášet do patra domu bez výtahu...
My bydlíme na okraji velkého města. Máme okolo dost parkových a štěrkových cest, chodníky ve všelijakém stavu. Koupili jsme bazarový zánovní Bugaboo fox 3, na přesuny k lékaři, po obchodech atd plánuji mít v autě Joolz aer 2, ke kterému jsem koupila i korbičku. Zatím na pasažéra čekáme, tak nemám ozkoušeno v praxi. Dala jsem na recenze.
@jsemhelen přesně vím, o čem mluvíš 😁 Já mám taky starší děti a tenkrát se kočárky a značky strašně řešily. Když jsem koukala po kočárku teď, tak jednak ta značka, co jsem měla u starších už není dostupná, za druhé mi to přijde, že jediná “relevantní” značka je Cybex. My ho taky pořídili, protože se mi tím nechtělo probírat od nuly a ani jsem nevěděla, kde začít. A cestovní máme taky Cybex, tam proto, že jsem chtěla, aby byl obousměrný a jiný jsem nenašla. Spokojení jsme s oběma.
Mně přijde, že to je stejné, jako před sedmi lety, když jsem pořizovala první 🙂. Easywalker (ten jsem měla), Bugaboo, Cybex, Joolz, pro sporťáky Thule a TFK. Jenom jsou ty kočárky teď hnusnější 😂😂. My nakonec o víkendu koupili nějaký starší model Joolz, ale byla to dřina.
Už u prvního dítěte před 8 lety jsem zjistila, že sporťák z kombinace mi nevyhovuje a kupovali jsme pak Valco snap 4 přesně jak píšeš 😃 a ještě Thule Chariot vozík na běhání a za kolo jsme pak kupovali. S kolem jsme vozík nakonec mockrát nepoužívali a osvědčila se nám sedačka Takže teď s mimčem mám jetou korbu Noordi (to zase frčelo 6 let zpátky 😅 ) od kamarádky, protože jsem chtěla, aby korba měla pružení, ať můžu s miminkem "houpat" 😉 A jak půjde do sporťáku, tak kupujeme nové Thule, abych s ním mohla běhat. Thule je teď teda na každém rohu i u lidí, kteří nechodí do přírody ani běhat, ale co už, já si to kupuju kvůli sportu a podle mých zkušeností a preferencí a ne jen kvůli značce 😃

No nevím, jestli bych se orientovala jen podle momentálních trendů. Je potřeba to zvážit i z praktického hlediska.