Jakej kočárek byste mi doporučily na zimu?

zidelka
18. bře 2013

Ahojky chtěla bych se zeptat jakej by jste mi doporučili kočárek mám to mít začátkem října tak že kočárek využiji dlouho potřebovala bych s velkou korbou aby se mi tam vešel i fusak budu vděčná za tipy 😉

kremilekavochomurka
18. bře 2013

No, u nás bývá docela hodně sněhu, takže jsem od začátku věděla, že chci 4 kolečka (a to hezky za sebou 🙂 ). Mám Kajtex Tramonto. Korba je jedna z největších, co jsem na trhu objevila. Měla jsem také strach, aby se tam miminko vlezlo - dcera se narodila v září. Je už docela dlouhá a pořád tam má dost místa. A navíc se tenhle kočárek dost líbí, hodně lidí nám ho chválí. Ještě, pokud vím, jsou docela velké kočárky od Taka.

nandule
18. bře 2013

Na první dceru jsem měla kočár Tako, nikdy víc bych jej nechtěla, na druhou dceru jsem měla Hauck Traxx Marlin 4 a chtěla bych jej i na své třetí dítě, krásně se s ním jezdilo a do sněhu byl také ideální, stejně tak do terénu nebo na brusle.

iina
18. bře 2013

...roan marita...obrovská spokojenost...nafukovací kolečka...nenašla jsem na něm žádnou chybu..Andy

odkorkova
18. bře 2013

Ahoj. Mám 14-ti měsíčního synka (narozen 1/2012). Kočárek jsme vybrali chicco I-Move (italská výroba). Na první pohled se nám zdál malinkatej, ale zdání klame. Náš malej má 80cm a stále se do kočárku vejde.
Kočárek je multifunkční a perfektně vybavený. Kdybyste měl někdo zájem, budu ho prodávat. Možno zaslat i fotografie. Lepší kočárek jsem neviděla.

terkajesterka
19. bře 2013

mám skvělou zkušenost s Inglesinou Magnum, tam se mi vešlo čerstvé miminko jak první zimu, tak pak i tu další, kdy mu byl rok. Korbičku má fakt velkou, navíc když sundáš nánožník, tak se korbička ještě o kousek zvětší. Myslím, že má něco přes 80 cm a je to jeden z největších kočárků. Navíc houpe.

nikollita
19. bře 2013

Já jsem koupila na zimu roan maritu, do původního kočárku se mi malý nevlezl. Teď má malý půl roku, vypadá na rok a pořád se mi tam i s fusakem vleze.

lucifer1987
22. bře 2013

Cam Cortinu