icon

Jaký kočárek pořídit pro březňátko? Děkuji

iv45
2. zář 2012

Prosím o radu, jaký kočárek pořídit pro březňátko??? mám představu ještě v roce hlubokou korbu na spinkání ale nevím zda se mimi vleze. Sporťáky jsou sice prostorné ale většina hodně otevřená a odkrytá, mám pocit že mimi musí být o to větší zima. děkuji všem za tipy.
U prvního syna jsme měli kalsickou trojkombinace vložná taška, sporťák, ale už bych ho nechtěla , ve třičtvrtě roce jsem v pěti cm sněhu a 8 kg miminkem jela cestu asi kilometr do centra města hodinu a půl ( normálně 25 minut svižnou chůzí) okamžitě jsme kočárek prodali.

camelinka
•
2. zář 2012

temer jakykoliv, v roce uz tezko bude chtit byt v hluboke 😅

citun
•
2. zář 2012

Jestli chcete velkou korbu,tak bych hledala na internetu podle rozměrů.Např Roan má velkou co já vím. 🙂 Jinak,když je ve sporťáku kvalitní fusak s nánožníkem,tak prckovi určitě zima nebude. 😉

schnek
•
2. zář 2012

ono je roční dítě a roční dítě, že jo... moje roční děti něměly ani 80cm = byly v hlubokém na těsno, ale vešly se (mikrus alu sprint). Jsou děti, co jsou stejně velký v půl roce. Co jsem tak koukala, pěkně zababušený spoorťáky má třeba Takko (Warrior, Jumper...) nebo DorJan danny sport. Ale chce to samozřejmě koukat, aby neměl samotnej kočár 20kg.

zvaskova
•
2. zář 2012

Velikou korbičku má Dorjan, je to i moje volba na dubňátko, jen jde ale o to, jestli ty mimča už nebudou dělat scény, že v hluboké korbě nebudou 😀

m_nika
•
4. zář 2012

My máme dobrou zkušenost s kočárkem Jedo Bartatina, nyní bych už možná místo klasického houpacího podvozku volila ten s otočnými kolečky, protože se mi zdá, že to vypadá lépe se sportovní verzí... Jinak naprosto vyhovuje, syn je narozený 31.3. a téměř do roku jezdil v hluboké korbičce - je tam polohovací zádová opěrka, tak pěkně viděl ven. Používali jsme přes léto podvozek kočárku s autosedačkou - naprosto super. Na sportovní verzi tohoto kočárku jsem si musela zprvu zvyknout, ale i teď je v něm rád. Jen velmi postrádám přehazovací rukojeť a také černá barva byla už po létě vyšisovaná od sluníčka.. 😒

kackaxno1
•
4. zář 2012

Máme espiro GTX a velká spokojenost korbičku má myslím prostornou a sporťák je též úplně super má v ceně i zateplený nánožník. Jezdíme s ním u nás a vesnici hlavně terény a určitě si ho schovám i pro druhé miminko, má krásně velká kola a korbička i sporťák se dají nasadit po i proti směru jízdy 🙂 Korbička má taky polohování, ale my jsme květnové mimčo vozili v zimě už ve sporťáku, je přeci jen větší a jde do úplného lehu, tak v tom nebyl problém 🙂

wiwiane
•
4. zář 2012

DorJan Danny sport, ale náš dlouhán vydržel jen do října, pak už potřeboval vidět, takže šel do sporťáku 😉

zanet2009
•
26. zář 2012

Naše dcerka se narodila 27.2. -měla jsem kočárek Inglesina Ottutina a vydržela v něm do konce ledna-tedy do jejich 11měsíců. Vydržela by i dýl, ale bohužel jsem měla strach, aby mi z korby nepřepadla-i s pásama se nakláněla nebezpečně dolů. Jinak velikost korby je naprosto luxusní, jak do délky,tak do šířky a super jsem i klasická houpací čtyřkolka.

Mimochodem-kočárek mám tady v bazárku a prodávám ho.

veruska007
•
26. zář 2012

Měla jsem březňátko. Měli jsme trojkombinaci bambi ozon. Měla velkou korbu, malý byl v hlubokém kočárku až skoro do roka. Bohužel, pak podvozek nevydržel a kočár letěl do popelnice 😠

madormi
•
26. zář 2012

roční dítě nedonutíte asimoc ležet v korbě- mě se to nepovedlo a to jsem korbu měla obrovskou 🙂 jinak za sebe po zkušenostech doporučuji jednoznačně brio go!

luisina
•
26. zář 2012

Z vlastní zkušenosti mohu jako o hlubokém kočárku, který vydrží do roka, o kočárku Roan Marita. Navíc vypadá moc hezky. My jsme ho dokonce používali až do 14 měsíců, jenže dcera byla docela malá (v roce jen 8 kg). Ale na rok to typuju i pro větší děti.

hojda
•
26. zář 2012

Nevím, ale roční dítě v hluboké krobičce už mi přijde přehnané. Určitě to přežije ve fusaku ve sporťáku. JInak třeba teutonka má prodlužovací díl ke sporťáku, takže se jakoby uzavře a je z něj velká korbička, jde úplně do lehu, takže vznikne maxi plocha.

lili.204
•
26. zář 2012

doporučuji cam cortina