icon

Kočár ABC Design. Máte zkušenost?

tigr21
7. led 2008

Ahoj holky , je tady spousta diskuzí o kočárkách ,ale zdá se mi že všude probírají jenom Cortiny atd.Nemáte některá zkušenost s abc design, jakýmkoliv. Mě se konkrétně líbí 3TEC,ale nikde nejsou recenze. Díky moc mi pomůžete.

Strana
z8
sss0408
30. bře 2014

Máme viper 4 a zatim (4 měsíce) nemá chybu

ined77
25. srp 2014

Dobrý den maminky,

do naší Wiki knihovničky byl přidán nový článek Kočárky ABC Design https://www.modrykonik.cz/kocarky-abc-design/.
Budu velice ráda pokud najdete chviličku a napíšete i Vy svou zkušenost s touto značkou kočárků. Vaše rady, tipy, názory a postřehy ocení jistě i další těhulky a maminky, které třeba zrovna po této značce kočárku pokukují a hledají různé recenze a zkušenosti jiných maminek.
Předem Vám velice děkuji jak za Váš čas, tak i za to, že pomáháte Wiki knihovničku tvořit a rozšiřovat o cenné informace 🙂 .

Krásný den všem a ještě jednou velký dík,
Denisa.

@mamca1982 @1terezicka @bublinkak @marketa_slamova @catherin89 @pejtho @renatajjj
@louherz @ssisley @winas @misa.ottovka @lucenek @helulicek @missy97231 ... a další 🙂 .

jijanka
7. led 2015

Prosím máte někdo kočárek ABC Design TURBO S4, Mamba nebo Condor? Doporučili by jste jej? Výhody, nevýhody... děkuji.

jipe
7. bře 2015

Také se přidávám s dotazem na kočárek ABC design Mamba. Jak jste spokojené?

Strana
z8