Kočárek ABC Design Viper 4S. Máte zkušenost?
Ahoj holky,
hrozně se mi líbí letošní kočárková novinka od ABC Design - Viper 4S. Četla jsem zatím skoro jenom samou chválu na staršího bráchu 3S, za kterým jsem taky vyrazila do prodejny v OV, ale tam po srovnání se 4S mě tento uchvátil víc. Přijde mi stabilnější a pevnější, lehčeji ovladatelný. Uvádí se docela vysoká váha - 15-17 kg, ale neřekla bych to, jízda je s ním fakt lehoučká.
Zajímalo by mě, jestli už někdo tento kočárek stihl koupit a vyzkoušet v opravdovém terénu - můžete přidat svůj příspěvek?
A co říkáte na barvy? Je to všechno černé v kombinaci s barevným provedením rámu. Zjistila jsem si, že hlubokou vaničku můžete nacvaknout jakoukoliv, takže uvažuju o nějaké světle hnědé, takže bych koupila pouze sportovní kočárek (černý) a k tomu hl. korbu podle libosti. Cenově to pak vyjde stejně jako když bych kupovala ten nový zvýhodněný set (9900). S tím sporťákem je to komplikované - technicky by šla taky nacvaknout sportovní sedačka ze 3S (líbí se mi varianta lattee), ale neprodává se zvlášť ale pouze s rámem, tudíž bych prý musela koupit dva kočárky a zkombinovat si je sama ☹
Ledaže by někdo měl zájem o to mít Viper 3S v moderní černé barvě, která se dodává na 4S, a tak bychom si vlastně vyměnili hlubokou i sportovní sedačku. Najde se někdo takový? 😵
Ahoj holky. mám jen otázečku. Je tenhle kočárek vhodný i pro maminu 160cm vysokou? Uvádějí výšku nastavitelné rukojeti 97-111cm. tak jestli to není moc vysoký. Díky
@bjoucik.15 Já mám 164 cm a Viper jsem si zkoušela jako trojkolku a přišlo mi to úplně v pohodě. Myslím, že problém s výškou rukojeti mívají spíš vysocí lidi.
@bjoucik.15 já mám 165 cm a je to v pohodě,,, myslím, že ta teleskopická rukojeť je víc variabilní než ta kloubová
Ahoj holky, uvažujeme taky nad viper 4S a zajímalo by mě, jak dlouho jste vozili dítka v hluboké korbičce. Mi čekáme mimčo v červenci a nevím jestli nám vydrží přes celou zimu nebo budeme muset jít v zimě i do sporťáku.
@margitkari musím říct, že korbička je spíš z těch menších, náš Lukášek byl teda už od narození větší a byl v korbě zhruba pět měsíců pak jsme bohužel museli kočárek prodat, i sporťák mi přišel úzký, ale jinak jsem s ním byla strašně spokojená, jen ta velikost......
@cernalu děkuji moc za zkušenosti 🙂 .......... já jsem viděla jen nějakou starší verzi od ABC design myslím, že to byla COBRA a přišel mi strašně rozvyklaný a velice těžko se šlo domluvit s tím tlačítkem na madle, aby se dal složit. Tak mám obavy jestli to nebude to samé i u viperu. To by mě jinak zklamal a hledala bych něco jiného. A můžu se ještě zeptat jaký jste koupili ten druhý kočárek?
@margitkari tak já teda můžu říct že rozvyklaný nebyl a šel bezvadně zkládat, hodně jezdím tak to jsem si vyzkoušela pořádně 🙂 My jsme koupili použitý zn. Bebetto (vůbec jí neznám) ale je hodně velkej, tak ho máme teď třetí měsíc a právě vybírám pořádný sporťák, když tak koukni v albu mám dva finalisty 🙂 a mezi kterými se ty rozhoduješ?
@cernalu Ahojky 🙂 , tak velice se mi líbí ten Gesslein F4 co máš vyhlídnutý, sice je jeden z těch dražších kočárků a musí se k němu ledaco dokoupit,ale o to by měl být kvalitnější. A u tohoto by jsme asi nemuseli ani dokupovat golfky jak tak čtu. 🙂 Moc děkuji za tip, byla jsem fakt už zoufalá.
Nemáte náhodou někdo do Viper 4S vyzkoušenou nějakou vložku do sporťáku. Zatím jezdíme v korbě, ale už uvažuji, že pro pohodlí dítětě pořídit ze začátku vložku. Do korby ho zatím dávám do jarního fusaku. Díky za tipy.
ahoj holky, my Vipera máme ale 3S. Jsem s ním maximálně spokojená, je krásně stabilní, bez problémů zdoláváme i terén. Teď už jezdíme ve sporťáku a koupila jsem si podložku od Emitexu. Sedí tam pěkně.
@sunnies Mně se líbí tato včetně deky do barvy, ale mají různé střihy...
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=54350321&tab=4

@lucieeeee A tu stříšku má teda jaký, prosím?