Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@mikalan ahoj 🙂 kdyby jsi byla z Ostravy, tak ti řeknu že se máš přijít podívat, ale z Prahy to máš trochu z ruky... Nicméně bych řekla že fotka odpovídá reálu, vzorek je pěkně výrazný. Jediné co mi malinko vadí je, že sportak je jenom čistě jednobarevný. U toho obyc jsou aspoň puntíky ne? Pokud chceš, mužů ti ještě nafotit nějaké fotky, ale nevím jestli ti to něco víc řekne.
Tak jsme si vcera z veletrhu v Brne odvezli Dotty eco 09. Sice mame furu casu,ale byl za nádherných 11,5tis a napsali nam záruku až od záři 🙂 Rozhodovali jsme se nakonec mezi Eco 09 a Denim 13. Potkali jsme je oba v Růžovém panteru v Brně a rozhodlo až denní světlo před obchodem. To Eco 09 je nadherne. Viděli jsme i eco sede+rezna latka (nevím číslo) a tmave sede+rezna latka a rezave detaily,ale ty se mi nelibily ani trochu.
@martiniquest Neměla bys fotku sporťáku? Uvažuju taky o eco 09. 🙂
@mikalan Mame ho uskladneny u pritelovych rodičů na baraku,takže bohužel 😔
@mikalan Ale sportak je v té barvě vrchní části korby - viz foto v katalogu, tam je jen zkresleny ten odstín,ten je ale vidět na moji fotce (foceno v interiéru).
Dobry den, prodim kdo mate vyzkouseny sportak dotty, jsk je to snohama ditete kdyz je ma delsi nez ta vanicka na nohy???? Kam je da, to asi neda nikam ze? Jak maximalne slouhe dite se tam tedy vejde? Dekuji moc
Tak ja baby desing dotty pouzivam uz 6m. Dobre sa ovlada a ozaj je uzasny v meste v obchode a uz som ho otestovala aj na lesnom povrchu. Bohuzial nas kocik uz po 2 mesiacoch zacal mat kazy. Uz na troch miestach na strieske hlbokej korbicky mi vyliezaju von vystuze. Tiez bolo sklamanie, ked sme v lednu zistili, ze luzko v korbe nema 79cm ako uvadza predajca, ale ma len 73,5 cm. Dcerka sa narodila malicka (47cm), takze ak by bola byvala vacsia, po ukoncenom 5m by sa do korby isto nezmestila. Skusali sme uz aj sportak a z toho sme trochu sklamani. Neda sa dobre polohovat. Dieta v podstate bud lezi, alebo sedi. Oproti hlbokej korbe je nizsie a teda je horsia obsluznost kosika. Do hlbokeho kociku by som sla zas, ale sportak asi kupime v lete iny. Inak dotty moc nevidam ani v Prahe, tak uz mi ho niekolko mamiciek v MHD chvalilo. 😉 Takze je to pekny kocik, ktory nema ozaj kazdy, skvelo ovladatelny, u nas korba kazova a sportak by chcelo trosku prepracovat.
Ahoj holky, máme Baby design Husky (řekla bych vesměs stejný jako Dotty a předtím Lupo), dcera má 7m a týden a čekám, že tak během měsíce budeme přecházet z hlubokého kočárku do sportovního 🙂 Jak se vám tam prosím dětičky vejdou? Přijde mi dost uzoučký, neumím si to představit a už se pomalu připravuju na to, že na podzim a zimu koupíme něco většího. Děkuju za odpovědi
Ahojte, já mám taky Baby Design Dotty, v hnědé barvě, teď jsem po bezmála 8 měsících přesídlila syna do sporťáku a jsem otrávená z nánožníku. Až bude syn sedět, tak to asi bude jiné, ale teď když mám kočárek v lehu, tak ten nánožník tam jen tak visí, vůbec nepřiléhá... Nemáte některá typ, jak ho tam pořádně napasovat? 😒
Na začátku diskuze jsem jsem taky psala a byla jsem vykázána,že se tu dislutuje jen o kočárcích Dotty.😊 Koukám,kdyż už píšete zkušenosti,že zaplaťbůh. My jsme nslonec vybrali úplně jinou ligu.
Taky přidávám recenzi na sporťák - hluboká je bezkonkurenční, malá mi v ní i s fusakem vydržela 8 měsíců.
Sporťák už je horší - jen tři polohy zad, žádný pololeh..., horší dostupnost do koše pro nižší nacvaknuti. Pokud máte korbu nacvaknutou protisměru jízdy a k tomu zavěšenou tašku, dost se se kočár převrací dozadu, naopak zas taška šoupe o nožky dítěte. Sportovní verze je o dost pocitově těžší ňež hluboká.
Výhoda je skladnost do auta, zabere míň místa než hluboká.
Na léto budu kupovat jiný. Ale myslím, že neexistuje ideální kočár. I extra drahy stokke, bogaboo, joozl mají příšerné sporťáky.
Jinak jsem ráda, že jsem tento kočár koupila v době kdy ho skoro nikdo neměl, teď jsou vidět na každém rohu, zvlášť ty limitky nebo béžový comfort...
@alubif Malý bude na začátku dubna 8m a to jí chci přendat, jinak už má hlubokou tak tak, ale bez fusaku by místo ještě měla, jenže už sedí, takže jí to nebaví, když je vzhůru 🙂 A úzký Vám ten sporťák nepřijde? Mě se zdá úzký. Každopádně pro mě přínosná odpověď, děkuji, já už to doma nadhazuji pomalu, že asi stejně budeme muset pořídit další. Koukám na Britax, Prampol, Valco, co Vy? 🙂 Jinak my máme BD Husky a u nás ve městě potkávám jen jeden, a to jiný odstín, ani Lupo nepotkávám nějak často a Dotty jsem nepotkala ani jednou.
@marelu úzký mi nepříjde, i s tou vložkou a fusakem v pohodě. Ale s fusakem asi vydám tu vložku. Já se rozhoduju mezi valcem a britax motion, ale design obou je strašný - všechny jsou černé.... - valco zatím vede - váha a šířka sezení, stříška, negativa - není odpružený. Britax má polohovatelné madlo - při mých 183 cm výhoda, odpruženy (aspoň trochu), negativa - celkový design strašný, na prodloužené stříšce síťka - nechápu pak smysl stínění😜
@babanci kámoška co s ní vozím má gessline a našla jsem jich tam hodně, ale záleží na druhu, má čtyřkolku s pevnými koly co váží asi tunu, korba položená jestě níž než u bd, barvy potahů po roce užívání vyšisované...
@marelu sporťáky mají barevné jen boudy.... Nemám ráda vícebarevné kočáry - líbí se mi valco snap silver se stříbrným polstrováním, ale ten už není k dostání.
A příjde mi nelogické proč bych si ještě u tak drahého spirťáku měla nechat něco šít....
@alubif My máme tři polohy uložení korby,zatím jsme nahoře a to i já,180 cm žirafa mám akorát.Kola máme otáčecí do města a náhradní pevnou nápravu do terénu. S trvanlivostí barvy nevím,to teprve poznám,máme bílou kůži nebo můžeme převléknout do šedé či béžové látky. Odlehčená konstrukce váží 9 kilo. Udělali nám ho na zakázku,tak jsme si určili co chceme.
Dnes objednán Dotty Denim 13, je úúžasnej, láska na první pohled. Termín dodádí do konce března, tak snad, nemůžu se dočkat 🙂
@bjoucik.15:procitam diskuze a koukam,ze jste.mela x-lander xa a chtela jste poridit babydesign,prosim o info jestli jste spokojena?Vaham,ktery,zen x-lander pry neni odpruzeny a pani chvalila babydesign a ja ted nevim,ktery :-/

@hrhanka Ahoj, kočárek je nádherný. Já se rozhoduju mezi 09 "obyč" a tvým Eco 09 a nějak se mi to nedaří. V diskusi tu byla krásná fotka 09 "obyč" v reálu (hodně se liší od obrázku na internetu / v katalogu), proto se chci zeptat, jak je na tom ten tvůj. Na tvé fotce se mi líbí, ale v internetových obchodech méně. Odpovídá tvoje fotka reálu? V obchodě jsem dnes viděla Eco 07 a líbil se mi ten kostkovaný materiál, ale ne v té kombinaci, byl příliš světlý, nevynikl.