icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

jitull1
3. zář 2015

Moc děkuji. Doufám ze bude. Když jsem viděla jak snadno ho ovládá malá neteř. 🙂 tak myslím ze i me to snad půjde 😉

finn
4. zář 2015

@jitull1 Ta tyrkysová vypadá vážně krásně, dobře jste vybrali 🙂 My máme stejně jako alubif a duppi připravený na zimu světle šedý a také jsme s barvou spokojeni.

@duppi Nad tou podložkou jsem dost dumala, přišla mi taková docela hřejivá, tudíž asi spíš na jaro a na podzim... Na léto budu chtít určitě jinou, bavlněnou, a hlavně barevnou, aby se ten náš šedý kočárek zevnitř hezky rozsvítil 🙂 Asi ji vrazím mamce, ta je na vnučku celá natěšená, tak možná ráda vytáhne stroj a bude moct podle originálu tvořit vlastní podložky, uvidíme 😉

duppi
4. zář 2015

@finn mas pravdu, na leto to asi nebude nic moc... Ja mam prave spoustu veci po prvnim synovi a docela barevnych - jak obleceni, tak i doplnky, hodne veci zrovna tyrkysovych, tak jsem cekala, ze ta barva u Dottyho bude podobna a je uplne jina...:(, je takova tyrkysove-zelena a svetla a ja mam ty veci modry tyrkys a syte, takze by se mi to krasne mlatilo 🙂. Ta seda je idealni, z obrazku se mi nelibila a rikala jsem si, ze tento urcite ne a nakonec vyhral 😀.

finn
4. zář 2015

@duppi Kombinace šedé s tyrkysovou je boží!!! Kdybych čekala chlapečka, tak kupuju všechny doplňky v tyrkysové - i ten slon od Baby Designu by k tomu možná ladil! 😉 Čekáme ale holčičku a já nejsem úplně primárně na růžovou a naopak miluju oranžovou, takže budu kupovat oranžový fusak, ten to rozsvítí krásně. A ty podložky bych pak ráda v nějakých barevných kombinacích a vzorech - miluji kombinaci oranžová-růžová-zelená (měli jsme takovou i svatbu) nebo i žlutou k tomu, takže prostoru pro barevné řádění bude dost a dost 🙂

jitull1
4. zář 2015

finn@ Dekuju za pochvaleni, ještě porad trosku vaham, jestli jsme udelali dobře, ale snad jo. 🙂 hlavne ze se s nim tak paradne jezdi, to mi prijde uplne nejlepší. akorát jsem ještě neprisla na to jak se steluje to odpruzeni, aby bylo bud tvrdé nebo měkké. Mělo by to jit, nebo ne?

finn
5. zář 2015

@jitull1 Odpružení tam prý štelovat nejde, říkal pán v Dětském ráji. Prý tam taky hledali podobný mechanismus jako u ostatních kočárků a nenašli. Ani v instruktážním videu nic není. Ale to mi asi ani nevadí, vyhovuje mi, že to houpe, přijde mi to tak akorát 🙂

bjoucik.15
5. zář 2015

Ahoj holky, mám dotaz... na ty co už kočárek máte. Čekám druhého prcka a bydlím na kopci.. myslíte, že se svými 50kg uvezu kočár do kopce jednou rukou? V druhé povedu starší dcerku.. Všude jsem se dočetla, že se s kočárkem pěkně a lehce jezdí, ale váha na skládání 15kg nic moc lehkého... váhám, zda bych to zvládla... Děkuji

alubif
5. zář 2015

@bjoucik.15 Taky bydlím v kopci a vždy si dám točenou zmrzku a baštím za chůze a bez problémů. Kočárk má sice 14 kilo, ale mě to nepříjde, díky skvělé ovladatelnosti.

gabcik25
17. zář 2015

Zdravím, tak jsem se i já dočkala svého Dotty.. mám barvu 09, tak přikládám reálné foto.. je trochu světlejší než jsem myslela, ale i tak je krásný.. 🙂 u mě to byla láska na první pohled, takže snad budu spokojená.. 🙂

nevestaak
17. zář 2015

@gabcik25 Kde jste kočárek sehnala? Mě už tři týdny říkají, že Dotty nikde není a dlouho nebude...☹
Už jsem začala hledat i jiný, protože se do termínu porodu zřejmě nedočkáme...

lucien
17. zář 2015

Holky, nevíte, kde se dá v Brně okouknout kočárek Baby Design Dotty? Nejlépe barva 07, ale není nutné, jde mi hlavně o to, jak se s ním jezdí. Děkuji 🙂

kminek
17. zář 2015

@lucien viděla jsem ho v prodejně Sambaby 🙂 A jezdí se s ním parádně 😉

cygnus
17. zář 2015

@alubif Můžu se zeptat na rozměry? jde mi o to jestli stačí. My budeme mít mimčo na začátku února, tak nevím nevím

nevestaak
17. zář 2015

Minulý týden jsme objeli půlka Brna a nikde není, pouze v Moje-miminko.cz ho měli, ale byl již zaplacený a čekal na majitele. Vůbec nevím, kde by se dal kočárek sehnat ☹

bjoucik.15
17. zář 2015

Koukám, že se kočárek sehnat moc nedá?? To abych začala shánět opravdu brzo, vidím to hned po Vánocích, aby mi na termín došel 😀 😀

@cygnus je opravdu prostorný, než ostatní kočárky... co vím tak rozměry má 35š a 79d. Což je opravdu dost... já měla miminko v prosinci/lednu a měla jsem x-landra xa a ten je o dost menší měl 32š a 72d a malá mi v něm vydržela do 7měsíců 😉 právě že miminka narozená v zimě korbičku tak moc řešit nemusí, příští rok už budou ve sporťáku 🙂

palda88
17. zář 2015

Včera sme v Sam Baby v Brne kúpili jediný kus Dotty v šedo-modrej. Je krásny, ľahko ovládateľný, zamilovala som sa doňho. Povodne sme mali v pláne kúpiť Husky, ale ten už budú mať najskor len v prosinci. Myslím však, že Dotty je nakoniec lepšia voľba 😉

cygnus
17. zář 2015

@bjoucik.15 tak já do něj asi taky půjdu. Je takový neokoukaný, moc hezký, žádný tank 🙂

finn
17. zář 2015

@nevestaak Mají je teď skladem v Dětském ráji v Praze: http://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/baby-...

@cygnus
@bjoucik.15 Skutečný vnitřní rozměr korby je 73x34,5 cm

cygnus
17. zář 2015

@finn já jako prvorodička vůbec nemám představu, jak dlouho v té hluboké korbičce dítě vydrží . 🙂

finn
17. zář 2015

@cygnus Jinak je tedy skutečně moc hezký, má moc pěkný jednoduchý podvozek. Jediné, co by se mu dalo vytknout, je jeho váha - minulý týden jsem ho předváděla taťkovi a tedy sundavat a nasazovat korbu nebo sporťák s tím břichem už nebylo jen tak, jsou to bytelné kousky ta váha tam znát je. Podvozek totéž. Nicméně si říkám, že po porodu mi určitě trocha posilování neuškodí 😉 Navíc těch ultra lehkých kočárků není zase tolik, řekla bych, že většina kočárků (včetně dražších německých značek) váží stejně. Baby Design je zkrátka dobrý a funkční kočárek za přijatelné peníze 😎

S tou korbou je to asi individuální podle toho, jak rychle mimčo roste, hlavně ve sporťáku může být ze začátku v pohodě v lehu, kdyby z korby vyrostlo fakt nějak extrémně rychle a ještě by při přechodu do sporťáku nesedělo...

mikika1111
17. zář 2015

@gabcik25 Je krásný!
My jsme byli v dětském ráji minulý týden a měli tam jen ten jeden vystavený kočárek, tak jsme jukli aspoň na vzorník barev a objednali modrošedý č.13, měl by být koncem října, tak už se moc těším!

gabcik25
18. zář 2015

@nevestaak No měla jsem hodně velké štěstí, protože tady nějaká nastávající maminka psala, že dotty má přijít do obchodu www.moje-miminko.cz tak jsem si hned udělala objednávku a pak jsem volala jestli je nebo ne a pán říkal že jim přišlo asi 6 kočárků dohromady a že byli během víkendu pryč, že jsem si objednávku udělala v pravý čas.. 🙂 ale jinak v Ostravě v SamBaby mají ten růžový, a skladem ten šedomodrý, a jinak jsem viděla i na Dětském ráji že mají skladem asi 5 barev.. tak snad seženete, já rodím za 3 týdny, takže jsem ho sehnala za minutu dvanáct.. 🙂

nevestaak
18. zář 2015

@gabcik25 Bohužel všechny zmíněné obchody mám obvolane a tvrdí, že kočárky (až na ten růžový) nemají a nebudou mít dřív jak v říjnu až listopadu ☹
Už přemýšlím o koupi i úplně jiného kočárku....bojím se, že se nedočkáme.

finn
18. zář 2015

@nevestaak To je bohužel dlouhodobý problém Baby Designu, že výrobce nestíhá uspokojit poptávku. Mám přečtenou celou diskusi k tomuto kočárku (diskuse započatá před třemi roky) a rok co rok tam holky řeší stejný problém... :-/

lucien
18. zář 2015

Ze SamBaby dnes napsali, že na žádné prodejně nemají a bude nejspíš až na konci roku :-/

gabcik25
18. zář 2015

@nevestaak Je to škoda, že dají na trh novinku a nejsou schopni zajistit výrobu.. přemýšlela jsem, že si zajedu i přímo do Polska, jestli ho nemají tam..ale mi to máme kousíček na hranice, takže by to nebyl problém.. Jinak já měla celou dobu vybraný Lupo Comfort, a řekla bych co se týče funkčnosti tak je stejný jako Dotty, je Dotty má navíc u stříšky ty dva pruhy na zvětšení stříšky nevím jak to popsat, ale já ho mám na zimu tak mi to přišlo mnohem lepší, a pak druhý rozdíl je že madla a u sporťáku nánožník jsou kožené a né textilní.. Jinak velikostně i vlastnosti mají v podstatě stejně.. a Comforty určitě jsou k dostání.. 🙂 ale přeju hodně štěstí, snad se vám taky zadaří ho sehnat.. 🙂

gracinka7
18. zář 2015

@nevestaak Nemáš fotku toho růžového?

gabcik25
18. zář 2015

@lucien V Ostravě mají ten růžový (vypadá úžasně), dnes jsem tam byla, a rezervaci na něm neměli.. ale asi chtějí mít jeden vystavený..což asi nechápu, kdyby ho raději nabídli, když stejně je neumí sehnat... ☹

finn
18. zář 2015

@gabcik25 Já bych neřekla, že ho "neumí"sehnat, on prostě NENÍ. Pán v Dětském ráji nám v červenci vyprávěl, že při poslední zavážce jich do celé České republiky polský výrobce poslal pouhých 19 kusů! Zkus fakt to Polsko, tam bude určitě snazší ho sehnat...

Jinak Lupo Comfort je podle mě v pohodě - nemá sice ten dvojitý kšilt na korbičce (kvůli kterému jsem stejně jako ty na zimu vybrala Dotty 😉), ale zase má třeba lepší podložku ve sporťáku, ta v Dotty je fakt taková divná, tu nechám asi kocourům jako pelíšek 😀

nevestaak
19. zář 2015

@gracinka7 Fotku bohužel nemám.
Do Polska to mám dost z ruky, to by se mi nevyplatilo... Nevím proč, ale Lupo mě po vzhledove stránce neláká. To už si raději výběru úplně jiný kočárek. Ikdyz Dotty mě dost mrzí ☹

Strana