icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

nikdo17
19. zář 2015

omlouvam se, ze vam tady vstupuju do diskuze,ale uz ji dlouho sleduju ptz baby design dotty se mi taky hrozne moc libi. ale minuly tyden jsem videla nazivo lupo comfort a ptz je snad v dotty a lupo comfort pry jen maly rozdil tak jsme se treba my s manzelem rozhodli pro lupo comfort. je nazivo moc hezky, hezky ovladatelny. a co u nas take rozhodlo byla cena ktera je cca o 3000 nize 🙂

lytta86
20. zář 2015

Ahojte devcata,my jsme byli s manzelem v patek mrknout do Sam Baby v Brne a meli tam vystavene Lupo a Comfort,byly taky moc hezke,co jsme porovnali funkcnost,vse se lehce ovlada,prostorny,lehke oddelavani a nasazaovani korbicek,jen ja se proste zamilovala do Dotty 😀 takze jsme zaplatili zalohu,je odeslana objednavka na odstin 09 s tim,ze nam pani rekla,ze mame pocitat s dodanim spise az tak v prosinci,ale termin nam upresni v pondeli. My jsme v pohode,termin mame az v pulce ledna,takze si radi pockame 🙂

finn
1. říj 2015

Ahoj holky, prosím vás, jaký máte na vašem Dotty dole zip na košíku, respektive tu úchytku na zipu? Já tam mám obyčejný malý zipík, takový ten fakt úplně nejobyčejnější, i na tašce, přitom na fotkách v diskusi o Lupo comfort (https://www.modrykonik.cz/forum/na-kocarkovani/...) mají holky na normálních Lupech ty pěkné bytelné zipy s modrými úchytkami s motýlkem. Tak mám pocit, že soudruzi z Polska na Dottym v tomto směru trošku ušetřili - nebo máte také ty modré zipy a jen já vychytala ošizený kus? Mně to trošku štve, ta úchytka se blbě chytá, je mrňavá a příčí se, potvora 😕 Jako je to maličkost, jasně, ale to už tedy na svou momentálně největší a nejdražší novinku taky mohli dát pořádný zip, což? 😝

alubif
1. říj 2015

@finn mám to jak ty a zvykla jsem si, ty obří těžké nákupy to zvládá skvěle. Můžeš si tam navázat nějaké šňůrky aby se ti to líp rozepínalo.

nevestaak
8. říj 2015

@cygnus Mám ho objednaný 😀 Nemohu se dočkat 🙂

gabcik25
8. říj 2015

@nevestaak Tak přeji ať vám brzy přijde a jste s ním spokojená... 🙂

bjoucik.15
8. říj 2015

@cygnus Krásný vážně ty limitovaný edice jsou krásný 🙂

nevestaak
8. říj 2015

Až dojde, tak vám ho sem nafotim 🙂 Teda jestli to stihnu, už se mi blíží termín porodu 😀

finn
9. říj 2015

@nevestaak Super, že jsi nakonec Dottyho sehnala - ale byly to nervy, co? 😉

bjoucik.15
9. říj 2015

@nevestaak Proto radši budu kočárek kupovat s předstihem 🙂 a klidně i velkým.

Holky nevíte zda nebude tento kočárek na výstavě v Letňanech teďka For babies??

duppi
9. říj 2015

A kdo teď koupí ten můj šedýýýý??? 😀... chci tu limitku! Jsou fakt nádherný 🙂.

kminek
9. říj 2015

Holky nevíte jestli mají někde skladem Dotty č.13? Mám ho objednaný ze dvou obchodů a oba se začínají cukat jestli vůbec bude..

duppi
9. říj 2015

@kminek právě proto jsem ho radši neobjednávala ☹... paní se tenkrát tvářila, že nejdřív za 2 měs. a to kdoví jestli ☹... jsem docela zvědavá, jestli budou k sehnání ty limitky... 😕

kminek
9. říj 2015

@duppi Ty limitky mi všude cpou, ale já se zamilovala do té 13... 🙂 Myslíš, že by šel sehnat přímo v Polsku?

parley
9. říj 2015

Nás už dokonce strašili, že nejde objednat obyč lupo comfort new ten šedý, prý je o ně velký zájem a nestíhají, tak jsme radši objednali na e-shopu kde ho měli "skladem" a měl by do týdne přijít snad... Ale ta limitka Denim... to je taky nádhera, jen nikde není více fotek a sporťák.

nevestaak
9. říj 2015

@finn Jo, nervy to byly. Ale ještě ho nemám doma 😀 Ale dle dodavatele by měl přijít koncem příštího týdne.
Více fotek limitované edice najdete na stránkách Sambaby. Mě bylo dokonce řečeno, že už nemají materiál na Dotty c.13...původně jsem ho měla také objednaný.

kminek
9. říj 2015

@nevestaak S tím materiálem jsem taky něco slyšela.. No mě klepne ☹

duppi
9. říj 2015

@kminek tak jestli jde sehnat v Polsku teda netuším, ale řekla bych, že ten problém bude asi všude no, že fakt nemají ten materiál... ☹.

Ach jo.. ta limitka mě fakt mrzí teda... ale kdo to mohl vědět, že.. rodím za 14 dní, takže jsem kočárek už chtěla mít doma 😢

kminek
9. říj 2015

@duppi To je jasné. Mě se všichni smáli, že řeším kočárek už teď, ale jak je vidět tak stejně nemám jistotu, že ho seženu..

bjoucik.15
9. říj 2015

Holky když jste kočárek objednávaly a platily zálohu, tak kolik jste platily??

nevestaak
9. říj 2015

Žádnou zálohu jsem neplatila, kočárek mám objednaný na dobírku a zaplatím ho až při převzetí 🙂

kminek
9. říj 2015

@bjoucik.15 V kamenném obchodě jsem dala zálohu 3 tis... Přes net žádnou. Teď už bych radši žádnou zálohu nedávala a udělala to jako @nevestaak

gracinka7
9. říj 2015

@bjoucik.15 Na veletrhu mají tu novou edici pro příští rok. Zatím jich je v ČR jen pět (výhradní dovozce je Sambaby-vozí to přímo z Polska, ale čekačka je dlouhá) a pak zase nebudou. Nechali jsme tam zálohu a v neděli s námi jede domů 🙂

bjoucik.15
9. říj 2015

@gracinka7 aha tak já myslela objednat,dát zálohu a pak si nechat dovést až někdy déle až bude... Nepotřebuju kočár do měsíce 🙂

monijonak
9. říj 2015

Dotty měl být původně na trhu od května 2015. První kousky jsem viděla v prodeji v na konci června 2015 (ne všechny barvy) a další várka až koncem srpna 2015. Takže na termíny dodání bych se vůbec nespoléhala ☹

alubif
9. říj 2015

@monijonak na trhu byl od května, byla jsem jedna z prvních v republice, kdo ho má objednávala jsem ho 25.5. Do týdne jsem ho měla...

monijonak
10. říj 2015

Ale urcite ne tu tyrkysovou. Bylo mi řečeno,že bude v ČR az v červenci. Ted je to jedno 🙂 Mám Lupo comfort a jsem moooc spokojena a ušetřila jsem cca 3000 Kč. Na kočárku tak nezáleží,hlavně když jsou děti zdravé.

duppi
10. říj 2015

Hlavně až někdo budete mít tu limitku, dejte foto, prosíím. Jsem na ně hrozně zvědavá 🙂.

nevestaak
10. říj 2015

@duppi Mě by měl dojít koncem příštího týdne tak nafotím 🙂

Strana