Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
Ahojte devcata,my jsme byli s manzelem v patek mrknout do Sam Baby v Brne a meli tam vystavene Lupo a Comfort,byly taky moc hezke,co jsme porovnali funkcnost,vse se lehce ovlada,prostorny,lehke oddelavani a nasazaovani korbicek,jen ja se proste zamilovala do Dotty 😀 takze jsme zaplatili zalohu,je odeslana objednavka na odstin 09 s tim,ze nam pani rekla,ze mame pocitat s dodanim spise az tak v prosinci,ale termin nam upresni v pondeli. My jsme v pohode,termin mame az v pulce ledna,takze si radi pockame 🙂
Ahoj holky, prosím vás, jaký máte na vašem Dotty dole zip na košíku, respektive tu úchytku na zipu? Já tam mám obyčejný malý zipík, takový ten fakt úplně nejobyčejnější, i na tašce, přitom na fotkách v diskusi o Lupo comfort (https://www.modrykonik.cz/forum/na-kocarkovani/...) mají holky na normálních Lupech ty pěkné bytelné zipy s modrými úchytkami s motýlkem. Tak mám pocit, že soudruzi z Polska na Dottym v tomto směru trošku ušetřili - nebo máte také ty modré zipy a jen já vychytala ošizený kus? Mně to trošku štve, ta úchytka se blbě chytá, je mrňavá a příčí se, potvora 😕 Jako je to maličkost, jasně, ale to už tedy na svou momentálně největší a nejdražší novinku taky mohli dát pořádný zip, což? 😝
@cygnus Krásný vážně ty limitovaný edice jsou krásný 🙂
Až dojde, tak vám ho sem nafotim 🙂 Teda jestli to stihnu, už se mi blíží termín porodu 😀
@nevestaak Proto radši budu kočárek kupovat s předstihem 🙂 a klidně i velkým.
Holky nevíte zda nebude tento kočárek na výstavě v Letňanech teďka For babies??
A kdo teď koupí ten můj šedýýýý??? 😀... chci tu limitku! Jsou fakt nádherný 🙂.
Holky nevíte jestli mají někde skladem Dotty č.13? Mám ho objednaný ze dvou obchodů a oba se začínají cukat jestli vůbec bude..
Nás už dokonce strašili, že nejde objednat obyč lupo comfort new ten šedý, prý je o ně velký zájem a nestíhají, tak jsme radši objednali na e-shopu kde ho měli "skladem" a měl by do týdne přijít snad... Ale ta limitka Denim... to je taky nádhera, jen nikde není více fotek a sporťák.
Holky když jste kočárek objednávaly a platily zálohu, tak kolik jste platily??
Žádnou zálohu jsem neplatila, kočárek mám objednaný na dobírku a zaplatím ho až při převzetí 🙂
@bjoucik.15 V kamenném obchodě jsem dala zálohu 3 tis... Přes net žádnou. Teď už bych radši žádnou zálohu nedávala a udělala to jako @nevestaak
@bjoucik.15 Na veletrhu mají tu novou edici pro příští rok. Zatím jich je v ČR jen pět (výhradní dovozce je Sambaby-vozí to přímo z Polska, ale čekačka je dlouhá) a pak zase nebudou. Nechali jsme tam zálohu a v neděli s námi jede domů 🙂
@gracinka7 aha tak já myslela objednat,dát zálohu a pak si nechat dovést až někdy déle až bude... Nepotřebuju kočár do měsíce 🙂
Dotty měl být původně na trhu od května 2015. První kousky jsem viděla v prodeji v na konci června 2015 (ne všechny barvy) a další várka až koncem srpna 2015. Takže na termíny dodání bych se vůbec nespoléhala ☹
Ale urcite ne tu tyrkysovou. Bylo mi řečeno,že bude v ČR az v červenci. Ted je to jedno 🙂 Mám Lupo comfort a jsem moooc spokojena a ušetřila jsem cca 3000 Kč. Na kočárku tak nezáleží,hlavně když jsou děti zdravé.
Hlavně až někdo budete mít tu limitku, dejte foto, prosíím. Jsem na ně hrozně zvědavá 🙂.

omlouvam se, ze vam tady vstupuju do diskuze,ale uz ji dlouho sleduju ptz baby design dotty se mi taky hrozne moc libi. ale minuly tyden jsem videla nazivo lupo comfort a ptz je snad v dotty a lupo comfort pry jen maly rozdil tak jsme se treba my s manzelem rozhodli pro lupo comfort. je nazivo moc hezky, hezky ovladatelny. a co u nas take rozhodlo byla cena ktera je cca o 3000 nize 🙂