icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

wildy
10. říj 2015

Máme Lupo Comfort béžový a teď mě zaujala takhle diskuse. Teda, tahle nová kolekce je vážně krásná. Kočárek Dutty je stejný jako Lupo Comfort, jen má nové barvy a materiály. Určitě budete spokojené. My ho používáme už rok a jsme spokojeni. Je to dobrý kočárek. Jediná vada je snad nánožník na sporťák, ten tam nějak nepasuje. Ale to je drobnost. 🙂

gracinka7
11. říj 2015

Tak můj mazlík už je doma 🙂 Zatím jediný v ČR, další budou až za rok 🙂

bjoucik.15
11. říj 2015

@gracinka7 je krásný... já nakonec objednala Lupíka Comfort taky v modré barvě, ale ta výstavní cena stála za to 😉 Jediný rozdíl co jsem našla na korbě mězi lupíkem a dottym byla ta prodloužená stříška,ale budu mít dubňátko, takže tolik zakrývat nemusím a v zimě bude už ve sporťáku a ten je stejně zakrytý jako Dotty... no a jinak barvy a materiál, ale mě se třeba moc nelíbí ty třpytky na té nové kolekci, ale každého věc vkusu 🙂 určitě jsi vybrala dobře 😉

gracinka7
11. říj 2015

@bjoucik.15 Já nejsem moc na puntíky, takže mě se právě ty třpytky líbí moc. Ale stejně jsou vidět jen hodně na světle ;)

bjoucik.15
11. říj 2015

@monijonak objednávala jsi na výstavě? jakou máš barvu?

bjoucik.15
11. říj 2015

@gracinka7 on tam byl nějaký s puntíky?? krom tedy Dotty 2015.. mě naštvalo, že na té výstavě neměli žádný kus Dotty 2015, ale jen 2016, takže jsem si Dotíka za sníženou cenu koupit nemohla 😠

gracinka7
11. říj 2015

@bjoucik.15 Kolekce 2015 je s puntíky. Oni tam měli jen ty nové, protože jsou výhradní dovozce pro ČR a nabízeli je tam ostatním prodejcům. Ta sleva nebyla až tak velká, ale lepší něco než nic ;)

bjoucik.15
11. říj 2015

@gracinka7 no to jo 🙂 Mě bylo líto dát takové prachy za kočárek 😒

gracinka7
11. říj 2015

@bjoucik.15 Jsou i daleko dražší ;)

bjoucik.15
11. říj 2015

@gracinka7 to jsou 🙂

duppi
12. říj 2015

@gracinka7 a tohle je která z těch barev? to není ta Denim, nebo je?

gracinka7
12. říj 2015

@duppi Denim 03

duppi
12. říj 2015

@gracinka7 tak to je ale o dost tmavší 😕

kristyna96
12. říj 2015

Přidávám se ke konverzaci, co se týká úplně nových kočárků Dotty se třpytivým povrchem. Paní s modrým kočárkem není jediná, co ho má tento typ v České Republice, máme béžovo-hnědý z výstavy s 25% slevou. 🙂
Zatím fotky jen z výstavy, odvezli jsme si nový složený a rozkládat budeme až bude mimi venku. 🙂

gracinka7
12. říj 2015

@duppi No o trošku jo, ale v reálu mi přijde hezčí než na fotkách.

gracinka7
12. říj 2015

@kristyna96 Já myslela jak typ, tak barvu ;) Od každé barvy brali jeden, takže máš vlastně taky originál ;)

duppi
12. říj 2015

@kristyna96 jsou vidět hezky všechny ty barvičky, vedle toho vašeho bude asi ten Denim 13, vypadá pěkně... a paní asi myslela, že má jediný této barvy v ČR, ale já myslím, že to tak určitě nezůstane... pokud o ně bude zájem, tak by šli sami proti sobě, kdyby je neprodávali, že jo... 🙂 , zvlášť když na Dotty 2015 už nemají materiál 😀

mikika1111
12. říj 2015

Ahoj holky, my máme objednaný Dotty 13, ale bůhví, jak to s ním tedy nakonec bude, máme ho objednaný z Dětského ráje a měl by být koncem října...prý. Ten Denim 13 se nám ale docela zalíbil, tak bychom ho chtěli vidět osobně, nemají ho někde, nevíte? Mrzí mě, že jsme nejeli na výstavu, máme to kousek, ach jo☹ Kdybyste měli fotečku, určo ji sem hoďte🙂

bjoucik.15
13. říj 2015

@kristyna96 na ten jsem tam taky koukala 🙂 Jsem ráda, že má nového majitele 😎

bjoucik.15
13. říj 2015

@mikika1111 Dotíky jako takové (2015) tam vůbec neměli, takže by jsi stejně barvu neviděla ☹ teď nevím který to je...

mikika1111
13. říj 2015

@bjoucik.15 Chtěla jsem vidět ten tmavě džínový, ale je to dobrý, manžel volal do Dětského ráje v Praze a prý ho tam mají vystavený, tak snad tam nepojedeme zbytečně. Jemu se líbí moc, věřím, že je o něco světlejší, ty jejich obrázky jsou nějaké divné.

kristyna96
13. říj 2015

@bjoucik.15 když zkusis jeste ten jejich obchod somebaby.com tak v te nasi barve by tam jeste mohli mit, protoze nam nedali primo ten vystaveny na který jsme se tam všichni divali, ale dovezl nam pan novy slozeny a zabaleny v krabici te same barvy samozrejme 🙂

bjoucik.15
13. říj 2015

@kristyna96 já už mám modrý 🙂

finn
14. říj 2015

@kristyna96 Myslíš asi sambaby.com 🙂 Ale jak potvory hned u té limitky napálí cenu o pětikilo vyšší!

bjoucik.15
14. říj 2015

@finn no jistě je to kolekce 2016

alubif
14. říj 2015

@finn v sambaby je výhodnější nakupovat v kaenných obchodech, je to levnější než na netu.

finn
14. říj 2015

@bjoucik.15 Ale v Dětském růžku ho mají za stejnou cenu jako "obyč" Dotty, zato Sambaby využívá toho, že to je podzimní novinka 😉

kristyna96
14. říj 2015

Tak co jste cekaly kdyz je to novinka 😀 musite hledat a mit znamosti 🙂

nevestaak
14. říj 2015

Dnes mi volali z prodejny, že kočárek Denin 13, co mám objednaný, dnes dorazil. Prý jim jich došlo hodně málo a vůbec nepokryji objednávky...ja uz mám ale objednáno více jak dva měsíce tak mi zítra dorazí domů. Strašně se těším a jsem zvědavá jaký nakonec bude. Min.korbičku vám nafotim. Sporťák možná rozkládat ještě nebudeme 🙂

finn
14. říj 2015

@kristyna96 Já mám už naštěstí kočárek měsíc a půl doma, neváhala jsem a jsem moc ráda 🙂

Strana