Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@kahramana to já naštěstí ne.. měla jsem strop těch 12000 za novej kočát.. původně jsem chtěla Dorjan,nebo Camarelo ,ale přijdou mi takový obří .. blbě se mi s tím jezdí .. takže Dotty stál taky 12000 .. a líbí se mi mnohem víc 🙂 Naštěstí nemám epravděpodobnost ,že bychom měli dlouhé dítě .. 🙂
@astyna no já nakonec půjdu do Britax B- motion 3. Je to zvláštní,ale tam jsem dala prcka i s fusakem v kombinéze a měl ještě dobrých 10cm místa. Samozřejmě na šířku. Na délku se vešel super i moje 4 letá dcera....
@kahramana má 9kg ale je tlusťoučkej 😀 ještě se mi do Lupika vejde, ale jen tak tak 😒 do korby by se ještě vešel krásně, ale vyskakoval z ní, takže musel do sporťáku....
Fakt jo? Tak to si ho taky musím najít a vyzkoušet 🙂 díky za tip!
@astyna taky to milé překvapilo.... jediné na co si budu muset zvyknout je,ze kočár nehoupe tak paradně jako Lupo. Ale tak je to sporťák a ty jsou tvrdé
Hlavně aby byl lehčí, včera jsem ho táhla nafasovaný a fakt záhul. Si to nedovedu představit táhnout, když budu těhotná - to si asi při nastupování do busu cvrnknu 😀
@bjoucik.15 a kolik ma mesicu?
Holky prosim pouzivate nektera na sportaku uz nanoznik? Dnes jsem ho chtela vytahnout ale nevim kde presne ho upevnit. Mala zatim jezdi bud v lehu nebo v pololehu. Nemate nektera fotecku jak vypada kdyz je na nem nanoznik? Moc se mi na kocarku nelibil.. musi tam kdyztak byt? 😀 Dekuji moc
@kminek mám obyčejné lupo a nánožník se uchycuje suchým zipem kolem kovové konstrukce, je to ochrana proti chladu atd. nedokáži si zimu bez toho představit, řešila jsem zda ho ještě nějak uchytím na bocích u té staré verze je to dost nevychytané.. malý je taky zatím v lehu/pololelu
@kminek No já už nánožník vytáhla.. a jako je pravda, že bych si uměla představit trošku lepší, je dost vysoký, takže když malá je v úplném sedu musí mít ručičky mírně nahoru když je chce mít venku. jinak na zimu asi nezbytný, a já ted začala používat když byla zima (přes den 6 stupnů) a foukal vítr, aby malá měla tepleji v kočárku.. 🙂 jinak zvažuji že bych už malé na zimu nedávala ani fusak, takže pro mě je nánožník nutnost.. 🙂
Ahoj, budete někdo prodávat kočárek Baby Design? - je jedno, jaká kolekce. Děkuji
Holky, nějaká dobrá duše, která by byla ochotná vyfotit ten mechanismus zádové opěrky v hluboké korbě pod tou matrací? Nějak se s tím nemůžem domluvit 🙂. Díky předem
@jarlucka budu prodavat Lupo modre barvy
@becicka
@dzogobela Funguje to, ale musí s tím člověk jemně a mít ty pásky dobře srovnané, aby se ten delší opravdu dostal tou dírou dolu. Já jsem s tím vždycky trochu jako poklepávala anebo jsem zatáhla za oba a ten šedý (ten delší polohovací) pak spouštěla dolů. Mít tu ještě korbu, natočím vám to na video, ale bohužel už je u rodičů...
@becicka Hm, to je špatenka... Tak to normálně rozeber, odendej tu látkovou vložku a omrkni, co tam nefunguje. Je to dost jednoduchý mechanismus, třeba to bude nakonec nějaká prkotina. Jednou šňůrou se má zvednout podlážka a kovová tyčka se sama má zaháknout za zarážku, druhou šňůrou se má tyčka nadzvednout a podlážka zase složit do lehu. Jestli vám to nedrží, musí být nějaký zádrhel mezi tyčkou a zarážkou... 🤔
Maminky, tak ja prodávám náš dotty. Po stěhování se nám nevejde do mini výtahu co tu máme. :( https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/3dxqku...
@dzogobela no on by se do vytahu samotneho vesel, jenze vytah je robeny tak, ze ma jeste vnitrni dvere, takze kdyz date kocar dovnitr, vytah proste nezavrete. Nevejde se tam vubec zadny kocar. Museli jsme koupit golfky, ktere se daji skladat. Kocar nechci nechavat ve sklepe. Vsude se krade a nerada bych rano zustala prekvapena.....
Ale jinak mate pravdu, je to jeden z mala kocarku, ktere se vejdou i do malych vytahu, pokud nemate smulu jako my na vytah i s vnitrnimi dvermi. :D
u mamky je taky výtah s vnitřními dveřmi a když jste trošku větších rozměrů jako sousedka (180 cm a 100kg) + kočárek + taška s nákupem, nemáte prostě šanci. A to je ten náš dům vyhlášený jako bezbariérový 😀 Já tam vždy musím sundat batoh ze zad, "vyfouknout se" a pak se dveře zavřou 😀 nebo si posíláme samotný kočárek - vyběhnu schody do 2.patra a výtah si přivolám i s malým 😀

@kahramana to jsem nezkoumala, ale podle mě je jen natahovací "jako autíčka" aspoň co jsem zkoušela tu melodii 😉 taky budeme šoupat a ještě jsme váhala jestli vůbec máme 2 kočky😀ale tak zabavime 3 jednou věcí 😂