Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
tak puvodni odkaz na inzerat nefunguje, jelikoz admin mi z nepochopitelneho duvodu inzerat smazal. Tak kdyz by mel nekdo zajem o dotty sedy, Praha, mam inzerat novy. Staci vyhledat.
k těm výtahům - taky máme problém :D prostě asi o 2cm se ty vnitřní dveře nedovřou :D Barák plný důchodců- prostě nenapadlo nikoho,že se tam nastěhuje někdo mladej s kočárkem :D
Maminky, ted jsem na FB objevila skupinku Mam baby design. ☺️
Ahoj holky, mám dotaz. Máte někdo kočárek Baby Design Dotty Denim ten tmavě modrý? Já ho mám a přemýšlím o koupi nějakého pěkného zimního setu, ale vůbec nevím jakou barvu vybrat. Chtěla bych to pěkně sladit (rukávník, tašku i fusak). Líbí se mi sady od Pinkie, ale pořád váhám kterou barvu vybrat. Nechcete se pochlubit jak máte na zimu sladěné kočárky vy, ať můžu načerpat nějakou inspiraci? 🙂)
@leotedy nikde jsem, krom netu, nekoukala, ted uz se do specialek, kde mivaj tasky na kocary nedostanu, tak budu muset hold pockat no... mam radeji, kdyz veci vidim na zivo a muzu si je osahat, pokud uz nemam treba konkretni foto, no... coz u tehle tasky nikde jsem nenasla...http://www.pinkie.cz/taska-ke-kocarku-pinkie-bl...
Damy, jaky fusak doporucujete do Dotty hluboke korby, a pak zaroven i do sportaku? Mame srpnove mimco a chci jeden univerzalni zimni fusak, co bude do obou variant kocaru. Poradite? Zatim jsem zvazovala jen Emitex combi merino a deluxe.
Mám inzerát na prodej kočárku bd Lupo kdyby někdo měl zájem 🙂
@martiniquest mrkněte od little angle je prodlužovací, český výrobce.. Dá se využít i na stanování.. Má díry na pásy a izolaci ze spoda...my sjme koupili a vážně nás nadchnul,samozřejmě jsme ho nejdříve viděli ve skutečnosti ☺👍
@martiniquest Mám taky Little Angel Exclusive a je skvělý, vymakaný, prodlužovací i rozšiřovací. Měla jsem ho už v korbě a teď ho budu instalovat do sporťáku, tak můžu když tak pak vyfotit...
Tak jsem koukala na ten LA a vypadá lip nez Emitex. Je takovy nuchnavy. Tak mame vítěze 😊
@leotedy jjj, to jsem taky nasla, spise bych chtela videt jak to vypada primo zavesene na tom kocarku, ake to uz nikdo zrejme nevyfotil:D
@martiniquest my mame emitex deluxe, zatim vyzkousen jen ve vajicku, kocik doma jeste nemam, tak snad bude ok, vypada dobre...
taky mam LA fusak Exclusive - Geometry a musim rict, ze je fakt skvely!!!!

@simbata jo ale tohle jsou trochu jiny dvere, my mame zasupovaci 😀