icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

dzogobela
13. říj 2016

@simbata jo ale tohle jsou trochu jiny dvere, my mame zasupovaci 😀

simbata
13. říj 2016

tak puvodni odkaz na inzerat nefunguje, jelikoz admin mi z nepochopitelneho duvodu inzerat smazal. Tak kdyz by mel nekdo zajem o dotty sedy, Praha, mam inzerat novy. Staci vyhledat.

adriis
13. říj 2016

k těm výtahům - taky máme problém :D prostě asi o 2cm se ty vnitřní dveře nedovřou :D Barák plný důchodců- prostě nenapadlo nikoho,že se tam nastěhuje někdo mladej s kočárkem :D

simbata
14. říj 2016

Maminky, ted jsem na FB objevila skupinku Mam baby design. ☺️

kahramana
14. říj 2016

@simbata posli odkaz prosim😉

kahramana
14. říj 2016

@simbata a jo, rikas na fb, ok

leninkka
14. říj 2016

Ahoj holky, mám dotaz. Máte někdo kočárek Baby Design Dotty Denim ten tmavě modrý? Já ho mám a přemýšlím o koupi nějakého pěkného zimního setu, ale vůbec nevím jakou barvu vybrat. Chtěla bych to pěkně sladit (rukávník, tašku i fusak). Líbí se mi sady od Pinkie, ale pořád váhám kterou barvu vybrat. Nechcete se pochlubit jak máte na zimu sladěné kočárky vy, ať můžu načerpat nějakou inspiraci? 🙂)

leotedy
16. říj 2016

My to máme takto nachystané 🙂
Fusak Little angel
Rukavník černý prodávají snad všude nějaký český výrobce a taška a obal na lahev Dm 🙂

kahramana
16. říj 2016

@leotedy a jak jsi uchytila tašku?

leotedy
16. říj 2016

@kahramana jsou tam takovy pásky na to a možná ještě koupím takový ty kovový háčky 😉 je lepší jak originál taška a možná ještě pořídíme jednu.

kahramana
16. říj 2016

@leotedy ta origos je prave uplne na prd, takze uz taky hledam nejakou jinou, ale ne zase za kupu penez... zatim jsem koukala cernou klasickou od pinkie, ani nikde jsem ji nenasla na netu, jak by vypadala zavesena na kocarku, tak porad vaham...

leotedy
16. říj 2016

@kahramana tahle stala necelých 600kč mam dojem a mají i jiné barevné 😉

kahramana
16. říj 2016

@leotedy tak ta od pinkie je dokonce za 390,-, proto se mozna bojim.jaka bude, kdyz je tak levná...

leotedy
16. říj 2016

@kahramana ahaaa tak to vůbec nevím☺a nedá se někde omrknout? Vyzkoušet?

kahramana
16. říj 2016

@leotedy nikde jsem, krom netu, nekoukala, ted uz se do specialek, kde mivaj tasky na kocary nedostanu, tak budu muset hold pockat no... mam radeji, kdyz veci vidim na zivo a muzu si je osahat, pokud uz nemam treba konkretni foto, no... coz u tehle tasky nikde jsem nenasla...http://www.pinkie.cz/taska-ke-kocarku-pinkie-bl...

leotedy
16. říj 2016

@kahramana já ji našla akorát takhle v reálu na barazku jestli je to ona...ale podle popisu ano

martiniquest
16. říj 2016

Damy, jaky fusak doporucujete do Dotty hluboke korby, a pak zaroven i do sportaku? Mame srpnove mimco a chci jeden univerzalni zimni fusak, co bude do obou variant kocaru. Poradite? Zatim jsem zvazovala jen Emitex combi merino a deluxe.

bjoucik.15
16. říj 2016

Mám inzerát na prodej kočárku bd Lupo kdyby někdo měl zájem 🙂

leotedy
16. říj 2016

@martiniquest mrkněte od little angle je prodlužovací, český výrobce.. Dá se využít i na stanování.. Má díry na pásy a izolaci ze spoda...my sjme koupili a vážně nás nadchnul,samozřejmě jsme ho nejdříve viděli ve skutečnosti ☺👍

finn
16. říj 2016

@martiniquest Mám taky Little Angel Exclusive a je skvělý, vymakaný, prodlužovací i rozšiřovací. Měla jsem ho už v korbě a teď ho budu instalovat do sporťáku, tak můžu když tak pak vyfotit...

martiniquest
17. říj 2016

Tak jsem koukala na ten LA a vypadá lip nez Emitex. Je takovy nuchnavy. Tak mame vítěze 😊

kahramana
17. říj 2016

@leotedy jjj, to jsem taky nasla, spise bych chtela videt jak to vypada primo zavesene na tom kocarku, ake to uz nikdo zrejme nevyfotil:D
@martiniquest my mame emitex deluxe, zatim vyzkousen jen ve vajicku, kocik doma jeste nemam, tak snad bude ok, vypada dobre...

klar_a
17. říj 2016

@finn Sedí fusak Little angel pěkně i do sporťáku? Asi ho budu kupovat. Díky!

finn
17. říj 2016

@klar_a Já ho tam ještě nedala, teď je venku tak krásně, že zatím jezdím ještě s letním fusakem a dekou... ☺️

bjaresova
18. říj 2016

taky mam LA fusak Exclusive - Geometry a musim rict, ze je fakt skvely!!!!

adriis
18. říj 2016

Dneska dorazil <3 jsem nadšená úplně ze všeho :-O

adriis
18. říj 2016

taška je teda obrovská :D jen to uchycení se mi moc nezdá.. jde to přichytit i jinak ? Jak jí tam máte vy ?

dzogobela
18. říj 2016

@adriis mam stejny, ta barva je super 🙂

gabcik25
18. říj 2016

@adriis Ten je krásný.. já ho chtěla taky, ale když jsem sháněla já, nebyl nikde skladem.. ☹ a tašku mám uchycenou tak jak je to udělané originál a drží super.. 🙂

adriis
19. říj 2016

@gabcik25 tak snad si zvyknu :D akorát u sporťáku mi zbyla nějak tyčka ,kterou netuším k čemu použít :D a v návodu to není ani vidět ,kde by byla

Strana