icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

viiny
10. dub 2017

@dzogobela
@pavcik

moc Vám děkuji 🙂 kočárek objednán (vím, moc brzy, ale mají poslední 2 kusy na celém internetu 😂 ) a adaptéry spolu s ním.

gabcik25
10. dub 2017

@viiny Ja měla taky cybex sedačku.. a docela dost jsem s adaptéry bojovala.. slo to fakt těžko.. ale.možná ze to promazani by pomohla.. uvidím vyzkouším u druhého mimi.. ale sedacka sama o sobě super..

luj89
11. dub 2017

@viiny ahoj, taky jsem puvodne chtela cybex aton, ale podle testu dopadaji lip maxi cosi. Ty cybexy propadly hlvne kvuli ne/zavadnosti materialu. I v obchode mi radili maxi cosi..

alubif
11. dub 2017

Tak jsem z těžkým srdcem po roce a 3/4 uklidila mé milované Dotty a bude čekat na dalšího uživatele 😉. Po těch dvou letech užívání je jak nový, nic nevrže, barva materiálu drží, takže na druhé dítko jiný kupovat určitě nebudu. V hluboké i s fusakem jsem jezdila do 9-10 m sice už se tam malá trochu skládala, ale byla spokojená, hlavně tam šly přizvednou zádička do pololehu aby viděla v době kdy jestě neseděla. U sporťáku shledávám jedinou nevýhodu a to že chybí pololeh. Kdy 2. ze tří pozic zádové opěrky je mírně sklopený sed a nesedící dítko se v něm bortí. Za ty peníze skvělá výbava, super materiál potahů. taška ke kočárku taky super a hlavně ta ovladatelnost a lehkost. Pokud někdo váhate , tak nevájte 😍!!!!

luj89
11. dub 2017

@alubif dekuju, tu posledni vetu jsem potrebovala slyset - cist 😉

efa1
11. dub 2017

Mám Dotty necelý měsíc a jsem zatím velmi spokojená. Jen by mě zajímalo, jestli vám taky při jízdě vydávají zadní kolečka nějaké zvuky. Naše tak zlehka hrkají, pocvakávají, obě, když jedeme po nerovnostech. Manžel tvrdí,že je to špatně, určitě jsou špatná ložiska atd. Jezdí se lehce, jinak žádný problém. Prosím, jak to máte vy? Děkuju, nerada bych hledala problém tam, kde není.

foli
11. dub 2017

@efa1 nám nic nevrže 😊 už jezdím se sportakem a nic.

dzogobela
11. dub 2017

@efa1 mne na zacatku taky furt neco cvakalo, pak jsem zjistila, ze nemam zacvakane vsechny patentky dole u kosiku 😀 jinak ted obcas neco vrzne, ale jezdime uz 8 a pul mesice 🙂

gabcik25
11. dub 2017

@efa1 ja jezdila rok a půl a nikdy mi kolečka nevrzala..

finn
11. dub 2017

@efa1 Mně občas cvakalo zadní kolečko v tom středu, kde se vymačkává ven z konstrukce. Párkrát jsem do toho zlehka zboku cvrnkla špičkou boty a přestalo to... Zkuste vyndat a nandat kolečka, případně to třeba něčím máznout...

dzogobela
12. dub 2017

@finn jo to mne vlastne taky.

dahlia_k
12. dub 2017

@efa1 Jezdím s dotty už 8. měsíc a kolečka slyšet nejsou, ale jednou v zimě se mi to taky stalo, že jakoby cvakalo v zadním kolečku, myslím, že to mohlo být způsobeno nějakými nečistotami - jezdím celkem terénem. 😅 Než jsem to začala nějak více řešit, přešlo to 😉 jinak bych taky asi zkusila sundat a nandat všechna kolečka znovu 🙂

vedaliel
13. dub 2017

@dzogobela Jůůůůů, tuhle barvičku jsem zrovna min. týden objednala a zaplatila už i zálohu, naživo se mi ale bohužel nepodařilo ho spatřit. Nedali jsme si tentokrát u druhého miminka říct pohlaví, ale myslím že právě tahle barva je super pro holčičku i chlapečka, aniž by byl vybledlý šedý nebo béžový. U první dcery jsme měli bazarový Dorjan Danny Sport a byť jsem byla docela spokojená, byl to hrozně obrovský tank a už se nám hlavně rozpadl. :D Na druhé mimčo jsem chtěla kočárek nový, tak snad jsme nešlápli vedle... Děkuji za foto, je fakt nádherný! ;)

vedaliel
13. dub 2017

Holky prosím chci si dokoupit na kočárek Dotty (který mám v tuto chvíli již objednaný) adaptér a autosedačku. Tu bych ale asi pořídila bazárkovou... Co se týče typu Maxi cosi a Cybex, musí to být z kolekce 2016 nebo je to jedno? Abych nepořídila nějakou, co mi pak na daný adaptér nebude pasovat... Díky za radu. ;)

dzogobela
14. dub 2017

@vedaliel diky, z barvy jsem fakt nadsena a vsichni mi ji chvali 🙂 a celkove jsem spokojena s kocarkem.
Nam rikala pani v obchode, ze by mely, pasovat na adaptery vsechny Maxi Cosi, krome nejakeho toho maxi cosi pebble. Taky jsme kupovali bazarkove a bylo uz starsi a v poho pasuje. U Cybexu nevim.

zuza2612
14. dub 2017

S kocarkem jezdim 5 mesicu (zatim jen hluboka korba) a jsem nadsena 🙂 Velice lehce se ovlada, paradne se s nim jezdi a vypada moc hezky. Jako velke plus vidim moznost dodatecneho roztazeni strisky, ktera je pak uplne sklopena, ze do kocarku nefouka/ nesviti slunicko. V zime jsem casto vyuzivala. Jedina nevyhoda co jsem zatim zjistila, je obtizna manipulace se sedackou, resp. s adaptery. Mame Cybex a vycvaknout z adapteru jde opravdu tezce, vzdycky s tim bojujeme s manzelem oba- sama bych to ven nedostala :( Abych to shrnula, kocarek Baby design dotty vrele doporucuju 🙂

darakost
14. dub 2017

Ahoj zuza2612, děkuji za skvělou recenzi na kočárek Baby design dotty . S manželem budeme vážně uvažovat o jeho koupi 🙂

gabcik25
14. dub 2017

@vedaliel ja mám sedacku cybex kupovanou taky bazarkovou a sedi v klidu na adaptéry..ty jsem teda kupovala nové.. myslím ze cybex mají pořád stejné to zachycení takze je to jedno jaky ročník sedacky koupíte.. jen za mě pripominka ja jsem s vycvaknutim sedačky z adaptéru fakt bojovala.. a jak ctu asi nejsem jediná..sedačka jako taková je skvela (hlavně doporučuji tu se stříškou) ale zvazila bych jak často budete využívat spolu s adaptéry.. ideálně kdyby vas to nechali někde v obchodě zkusit (jak tu maxi cosi tak cybex)..
.

marenkav
14. dub 2017

@viiny ahoj,není brzy, já (TP 30.8.) si dnes vyzvedla tenhle kočárek po jednom dítěti, v úplně super stavu a jsem z něj nadsena 🙂

luj89
15. dub 2017

Maminky, jaky typ sedacka Maxi Cosi na BD Dotty mate? Mam strach, aby fakt na ty adaptery pasovala..

dzogobela
15. dub 2017

@luj89 cabriofix

jane085
15. dub 2017

@luj89 maxi cosi cabriofix

luj89
16. dub 2017

@dzogobela @jane085 dekuju holky. Nevite jestli existuje nejaky seznam vhodnych sedacek na BD?

viiny
16. dub 2017

@luj89 🙂

jane085
16. dub 2017

@luj89 presne,jak pise viiny

luj89
16. dub 2017

@viiny Já jsem teď právě na jednom eshopu narazila na dva typy adaptérů, kde u jednoho píšou ,,Adaptér pro autosedačku Maxi Cosi Cabrio Fix, Cybex Aton, Kiddy Evolution Pro 2 pro kočárek NEXT AVENUE a NEXT MANHATTAN. Cybex Aton 4 pro kočárek Lupo, Lupo Comfort, Husky, Dotty." a u druhého jen ,,Adaptér pro autosedačku Maxi Cosi,Cybex pro kočárek Lupo comfort,Husky,Dotty." Už jsem psala dodavateli, jaký je tam teda rozdíl.

Ty máš taky Maxi Cosi?

viiny
16. dub 2017

@luj89 chtěla jsem Cybex Aton, ale na tyto adaptéry mi byla doporučena Maxi Cosi, takže budu určitě kupovat tu 🙂

luj89
16. dub 2017

@viiny Já pořád váhám 😀. Ale někde jsem četla, že ty Cybexy Aton měly problém se závadností použitých materiálů...

viiny
16. dub 2017

@luj89 Já na obě četla jen dobré recenze, u toho Cybexu se mi líbí, že je lehký .. ale nakonec budu brát tuhle https://www.mall.cz/autosedacky-0-13kg/maxi-cos... 🙂

sonacha
26. dub 2017

Ahoj holky, už ho taky máme doma, pořízen na druhé mimi, ale ještě v něm do léta budu vozit našeho dvouleťáka 🙂 Dnes první jízda, sice v dešti, ale vyzkoušena tak i pláštěnka na sporťák, zatím jsem maximálně nadšená! 🙂❤
Máme tento dotty denim:

https://www.youtube.com/watch?v=0JUJm67bmKc

Kupovali jsme na Černém Mostě v Kašpárku a velká spokojenost, chytli jsme ještě 15% slevu 🙂

Strana