Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
Holky, zase prudim.... Jakou TASKU na BD? Nejlepe celou cernou...pevnejsi, aby se do ni veslo dost... aby se dala nosit i bez kocaru...
Porad jsem jeste nekoupila novou... nebyl cas.. ale ta origo me fakt uz stve.. vubec se mi nelíbí a jak do ni dam vic veci, tak je taková moc nacpana a nevypadá to dobre..
Přeji pěkný večer. Prodám Baby Design Dotty eco 09 - zánovní, používaný zcela minimálně. Kdyby Vás zajímalo více informací, koukněte na můj bazar:
https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/p9wzn0...
Zdravím všechny maminky a prosím o radu 😉 Máme kočárek Baby design dotty a aktuálně jsme přesedlali do sporťáku, jsem s kočárkem zatím moc spokojená, jediné co mi vadí je materiál podložky ve sporťáku. Malý má ekzém, a tak ho bude materiál dráždit, potřebovala bych tedy podložku bavlněnou. Chci tedy koupit nějakou uni, a proto chci poprosit o radu ty z vás, které si do kočárku podložku kupovali, zda mi poradíte jakou máte, aby určitě seděla (budu objednávat přes internet 😉 ) Moc děkuji za radu!!! 🙂
@kahramana Tvar drží pěkně, je sice lehká ale řekla bych že lehce vyztužená je.. i když ji mám na zemi nikdy se neohne jako kabelka třeba.. a tím že je velká se mi v ní hledá dobře.. úplně v pohodě tam dám více plenky+ubrosuky+krém, náhradní oblečení, pití, svačinku a ještě svoji peněženku atd.. a já ji používám k jinému kočárku (valco) dotty už jsem zbalila.. ale klidně ti ji nafotím v reálu jestli chceš..
@kahramana Zitra behem dne nafotím..a dotty jsem schovala protoze malá neni kocarkova...uz od 14 měsíce jsme dotty pouzili sotva trikrat.. (ted ma 17).. takze mám v aute valco který je skladný a jednou za měsíc ho vytáhnu kdyz fakt jdeme nekam dal.. jinak mala vsude chodi sama, na odrazedle atd.. ale jinak dotty super..byla jsem i se sportákem velmi spokojena..
v průběhu léta budu prodávat Baby Design Dotty Denim 13 - džínový 🙂 zakoupený 01/2016 a ježděný od 04/2016.. je v super stavu, udržovaný, čištěný.. origo kabela používaná cca měsíc, je tam vyměněné koženkové madlo a konstrukce již dvakrát seřizována - před zimou a teď po zimě..konstrukce je teda trošku poškrábaná od skládání do/z auta.. kdyby měl někdo zájem, ráda pošlu foto do zprávy 🙂 důvod prodeje je přechod na skladnější sporťák
Holky, nevite o prodejne, kde by bylo vystavenych vic barevnych variant, idealne vsechny 😀?
Tak jsem byla vcera obhlednout BD kocarky a opravdu me nejvic zaujal Dotty. Jen by mohli mit vic barvicek, ktere jsou pro holku i kluka a nejsou jen smutne sede, cerne a bezove. Myslite, ze ta tyrkysova by mohla byt i pro holcicku 🙂? Uplne v tom vidim treba ruzovou deku nebo hracku 🙂. Podle fotek je to fakt tyrkys, vy co tuto barvu mate, opravdu to tak je i realu nebo je do zelena? A jeste info z prodejny Kasparek na Zlicine - v zari pry budou nove barvy Baby designu 🙂 ale to uz je asi pro vetsinu z nas pozde..
Holky nevíte, na kterém místě na bazárku nebo tak nějak v Praze by se dal snadno prodat BD Dotty?
Chci ho prodat co nejrychleji, bez nějakého zdlouhavého focení a tak. Nejraději,a by se někdo přijel podívat a řekl, beru 😀
Ahoj holky, mám dotaz 🙂 ta delší stříška u Dotty, dá se nějak odstranit nebo např. složit? jde mi o to, že někdy je to opravdu výhoda a jindy bych chtěla na mimčo vidět. A ještě otázka - jaké máte autosedačky? Chtěla jsem Cybex Aton a vím že adaptéry se dají dokoupit, ale četla jsem, že se tam pak adaptéry zasekávají :/

Ahoj holky, nemáte prosím některá reálnou fotku barvy 01, světle šedá s modrou? Projela jsem celou diskuzi, ale bohužel jsem nenašla žádnou. Na fotce se mi líbí, jen se bojím, že ve skutečnosti bude vybledlý. Děkuji