icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

kahramana
26. dub 2017

Holky, jak budete mit vyfesakovane Dotty na leto? At uz sportak ci korbicku.. do jakych bstev, jske doplnky atd? My mame sedorz gray a nevim.. cca za dva tri mesice uz dam sportak asi..jestli mate, hodte foto pro inspiraci😉

lencypv
2. kvě 2017

@alubif Přesně jak píšete. Kočárek Baby Design Dotty super, taky jsme velmi spokojení. Pláštěnku na korbičku jsme kupovali novou (drogerie DM-spokojenost👍), originální mně nevyhovovala (malá, krátká, bez okénka). To, že se dá zvednout i poloha v korbičce jsem zjistila, až při výměně za sporťák 😀 Moc jsem to nezkoumala, ale nepřišla jsem na to, jak se to "zacvakne", aby to v dané poloze drželo.
Minulý týden jsme vytáhli sporťák, malý skoro 9M. Zatím jediná nevýhoda je, že nejde dát do pololehu, jak jste psala. Jedna pozice chybí, docela škoda ☹
Kde se prosím připíná nánožník? Dle videa na youtube jsem pochopila, že na konstrukci podvozku, je to tak?
Děkuji.

alubif
2. kvě 2017

@lencypv to nevím, nikdy jsem ho nepoužila 😅

luj89
2. kvě 2017

Vim, ze uz se tu tema autosedacky resilo, ale nezeptala jsem se jeste jak se vam na adapter nacvakava Maxi Cosi? Cybex pry jde tezko...

finn
2. kvě 2017

@lencypv Nánožník se připíná v místě, kde je k sedačce přicvaknutá stříška. Dávala jsem sem fotku kočárku z boku, kde to je vidět, ale stránku přesně nevím, někdy v zimě... 😁😉

@luj89 Šlo to v pohodě, jen jsem si teda rukou občas musela ten adaptér přidržet, abych věděla, kam to cvakám 😉 Sundat to šlo hůř, to jsem jednou rukou mačkala čudlík a druhou táhla za rukojeť sedačku nahoru, vždycky jsem vycvakla nejdřív jednu a pak druhou stranu. Ty čudlíky se mi prostě mačkaly blbě, ale jak si člověk našel grif, bylo to už snadné 👍

luj89
2. kvě 2017

@finn a jakou mas sedacku 🙂?

finn
2. kvě 2017

@luj89 Maxi Cosi Cabriofix

kahramana
5. kvě 2017

@luj89 se cybex zo byl des.. nešlo to pomslu ani chlapovi...celkove nesedla ani male, byla v ni skrceba hodne... vymenili jsme tamaxi cosi a super.. maLa je spokojenejsi, nacvaknout jde raz dva a vycvaknout taky..jen jak je v ni dítě, u nas uz plus 9kg, tak to jde uz trosku hure teda, jak pise @finn ... sama ji abi nevycvanku ven,jsem mala a nezvednu ji tak vysoko jednou rukou sama...coz je na prd, ale bohuzel.. ostatnim to jde u nas ale doela dobre😂
@finn a co vy? Jeste sportak dotty nebo uz jste vymenili za golfky?😉

luj89
5. kvě 2017

@kahramana tak jsi me uklidnila, protoze mam v planu objednat Maxi cosi 🙂

finn
7. kvě 2017

@kahramana Stále jezdíme sporťák 😍 Golfky bereme na cesty a do krámu. Na procházky stále Dotťáka. Malá se vozí ráda, ráda se rozhlíží, a to je pro ni hlavní, je to Keliška 😉 Mám ji otočenou směrem ven a vsedě a jede to samo 👍 A když nechce po obědě zabrat, vezmu ji do sporťáku a je v minutě tuhá. Miluji ten kočár 🙂

miseel
8. kvě 2017

Dobrý den, maminky. Rozhoduji se mezi kočárkem dotty denim, lupo comfort navy,nebo espiro next anavy. Kdo máte dotty denim, neblednou vam barvy? S Espirem jsem tady moc diskuzi nenasla, my jsme ho videli pouze na veletrhu a ma to UV 50, takze by barva nemela blednout. U lupa me zase desi bila barva podvozku, ze to bude pořád spinave. Nejvice se mi asi libi dotty i kdyz nevim, proc tam zakomponovali jeste hnedou barvu.Děkuji za nazory.

dzogobela
8. kvě 2017

@miseel ja teda nemam dotty denim, ale jen dotty a barvy neblednou. Mam ten zeleny. Ted jsem po 9 mesicich vytahla sportak a barva strisky je stejne u obou.

gabcik25
8. kvě 2017

@miseel Dobrý večer, co se týká bílé barvy podvozku - já bych nekoupila..sousedka má Husky a koukala jsem teď u druhého miminka že to vypadá hrozně - odřená ta bila barva takže je na první pohled znát že je kočárek už používaný (to stejne má kámoška i u jiného kočárku bílá konstrukce odřená ).. ja mám dotty se stříbrnou konstrukcí a kočárek po prvním dítěti jako nový.. pak k lupu viděla jsem na.jiných diskuzích že lupa jsou vybledle.. já mám béžový dotty a byl venku denně a u prodlouzení stříšky (moc jsem ho nepouzivala) je znát že je to o fous světlejší ta stříška.
.ale jinak na první pohled to fakt není poznat.. a u hluboké korby vůbec není vybledla (ale to jsem jezdila přes zimu)..

pavcik
8. kvě 2017

@miseel Já mám dotty denim ( už tedy nejezdím, prodávám) a nic nevybledlo.

foli
9. kvě 2017

@miseel ne každý lupo má bílý podvozek.já mám stříbrný.jsem moc spokojená a cena taky super.už jezdím se sporťákem a jsem nadšená ☺

isobara85
9. kvě 2017

Ahoj holky, máte zkušenosti, jak přidělat fusak Pinkie na sporták Baby design dotty? Vůbec nevím, kam přivázat ty šňůrky nahoře

dzogobela
13. kvě 2017

Holky, kdyz mate uplne roztazenou strisku u sportaku, jde vam nandat plastenka? Dnes poprve se sportakem prsi a mala spi... Nesla mi pretahnout 🙂

finn
13. kvě 2017

@dzogobela Pláštěnka je tvarově dělaná na neprodlouženou stříšku. Což je mi jedno - když dávám pláštěnku, nepotřebuju mít roztaženou stříšku, pač už tam z logiky věci neprší ani nefouká, natož aby jí tam svítilo sluníčko 🙂

dzogobela
14. kvě 2017

@finn jasny, mne slo spis o tom, jestli nedelam neco spatne 🙂 diky

katerina_tousova
14. kvě 2017

Ahoj holky, prosím, poraďte mi. Dle Vašich pozitivních ohlasů jsem se rozhodla pro nákup nového kočárku BD Dotty. Nu a nejvíc se mi líbí odstín denim 13. Nu a teď k mému problému. Nemáte někdo zkušenost s čištěním? Mám strach, aby šla případná špína, hlavně tedy asi ze sporťáku, dolů a nenechalo to následky na kočárku. Mám se bát? Díky moc!!!

pavcik
14. kvě 2017

@katerina_tousova Já mám a naprosto v poho. Vlastně špína ani není vidět. Já teď právě myla a připravovala k prodeji a nebyla to vůbec žádná práce. Asi taky záleží jak se k tomu člověk chová.

akcejn
14. kvě 2017

Holky mi mame ten sedivej a potrebovala bych vycistit strisku u hluboke korbicky. Nevite da se vyprat? Jaky program? Uz to nekdo zkousel? Moc dekuji za rady

katerina_tousova
14. kvě 2017

@pavcik super, moc děkuji za radu. Tak já se k věcem snažím chovat hezky. Kočárek bude ale často skládaný do auta a jak říkám, největší strach mám ze sporťáku a prcka. Ač tedy nejsem moc velký zastánce jídla v autě a kočáru, tak se najdou okamžiky, kde se tomu člověk nevyhne :o).
A ještě otázka, byla jste s kočárkem spokojená? Není na léto moc tmavý? Děkuji!!!!

dzogobela
14. kvě 2017

Mimochodem Lupo Comfort uzma novou kolekci, a ten tyrkys je krasny 🙂 Jsem.zvedava, kdy dotty vyleze. Ne, ze bych tesa chtela kupovat novy, ale tak ze zvedavosti 😀 https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/baby...

dzogobela
14. kvě 2017

A i Husky ma novou koleci uz 🙂

luj89
15. kvě 2017

@dzogobela me rikala v Kasparkovi pani prodavacka, ze novy dotty bude v zari.

katerina_tousova
15. kvě 2017

Holky, prosim, nemate nekdo Baby design dotty eco 17 graphite? Nedate mi sem nejakou realnou fotku? Chtela jsem denim 13, ale bohuzel ho jiz nesezenu. Nasla jsem ho na jednom eshopu a hned objednala, ale ten mi dneska napsal, ze ho jiz nema skladem. Diky moooc!!!

luj89
15. kvě 2017

@katerina_tousova a na objednavku by to neslo? My objednali u nas v kamennem obchode, ktery to bere pres vyhradniho dodavatele v CR (myslim ze je to Sam baby) a rikali, ze kdyz neni skladem, objednaji ho a za mesic bude k dispozici.

vedaliel
15. kvě 2017

@katerina_tousova Jj, zkuste Sam Baby, je to v podstatě polský prodejce a kočárek je také polská výroba, nemají problém objednat to z centrálního skladu nebo třeba stáhnout z jiného obchodu. Ale je fakt, že už ani tam být nemusí. Já takto před měsícem objednávala BD Dotty 05 a po 5 týdnech konečně dorazil. ;) Tak hodně štěstí!

pavcik
15. kvě 2017

@katerina_tousova nepřijde mi na léto tmavý...stejně když jsou mega pařáky, tak se s dítětem zdržujete někde ve stínu či úplně doma.
S kočárkem jsem byla spokojená, ale z důvodu stěhování a zbavování se věcí jsem ho vymněila za snap4...čim míň věcí budeme mít, tim líp

Strana