icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

luj89
15. kvě 2017

@vedaliel taky mame objednany dotty 05 🙂. Doufam, ze dorazi za slibene 4 tydny, uz tak to bude na knop 😀. Jestli to dobre chapu, uz ho mate doma, libi se? 🙂

katerina_tousova
15. kvě 2017

@luj89 @vedaliel holky,moc vam dekuji za dobry typ. Tohle mi totiz vubec nenapadlo 😃. Myslela jsem,ze kdyz je vyprodano,tak je vyprodano 😃. Hned zitra tam zavolam a jsem zvedava,co se dozvim. Ten denim 13 se mi moc libi. Ten graphite 17 uz neni takovy a mam z nej docela strach... Nevim,zda by se mi totiz ve skutecnosti libil 😯. Ale jak tady pisete,na obrazku jsou ty kocarky jiny...

katerina_tousova
15. kvě 2017

@pavcik tak to jsem rada,ze jste byla s kocarkem spokojena. Na prvniho prcka jsem mela bazarovou Teutonii,ale neprezil - upadlo nam predni kolecko a tak musime koupit jiny. No a nahodou jsem narazila na Baby design dotty a ty jeho kladny recenze... Hned jsem se zamilovala 😍Tak jen doufam,ze i ja budu spokojena. U nas proste nikde neni a do Prahy to mam docela daleko... Tak bude risk 😁

foli
15. kvě 2017

Já jsem se taky bála,že když objednám,tak se nedočkám.Paní mě upozorňovala,že může dojít fakt až třeba za 2 měsíce,ale já měla čas a došel za 6.týdnů,takže ok.Já jsem z kočárku nadšená.I sporťák je super🙂Nemám nic negativního🙂

luj89
15. kvě 2017

@foli nestras, my objednavali 8 tydnu pred terminem... 😀

marceladolezal
16. kvě 2017

Ahoj lidičky, sháníme kočár a naše známá právě prodává Baby Design Dotty...tak ho od ní chceme koupit, jí prý naprosto vyhovoval, až na to, že je na ní moc těžký - denně cestuje autem a tahá ho do výtahu v paneláku... což by se nás netýkalo, takže to neberu jako podstatný problém. Ale zajímá mě, jestli s tím, že je moc těžký taky nemáte někdo negativní zkušenost. Předem díky za odpovědi 🙂

foli
16. kvě 2017

@marceladolezal jezdím každý den autem a zas tak hrozný to není.urcite jsou lehčí kočárky,ale zvládnout se to dá.já bych neměnila ☺

jane085
16. kvě 2017

@marceladolezal není nejlehčí, ale zase je velmi stabilní při jízdě a pevná konstrukce ideální do terénu, později budeš určitě kupovat lehčí sporťák nebo golfky,ale to až prcek bude víc chodit a kočárek bude jen příležitostný

vedaliel
16. kvě 2017

@luj89 Ano, včera jsme si ho na prodejně vyzvedli. Na dodání měli 6 týdnů, přišel za 5. ;) A je nááááádhernýýý!! Jsem nadšená! 🙂 Tu barvu jsem vůbec neměla možnost vidět naživo, tak trochu obavy byly jaký bude ve skutečnosti. Ale zkoukla jsem tady celou diskuzi a pár holek tady dalo reálné foto na denním světle, takže aspoň to mi při výběru pomohlo. Na webovkách a letácích v obchodě totiž vypadá o hodně bledší... Nenechali jsme si říct tentokrát pohlaví miminka, ale je to podle mě vhodná varianta pro chlapečka i holčičku. Už se těším, až s ním budu za nějaký ten "měsíc" trajdat. :D Přikládám tedy také foto... ;)

dzogobela
17. kvě 2017

@vedaliel souhlasim,na fotkach obchodu vypada spis jako mint barva. Ve skutecnosti je vic do modra a na realnych fotkach vypada uplne modry i kdyz neni 🙂 my v nem vozime holcicku. Taky myslim, ze je vhodny pro obe pohlavi.

dzogobela
17. kvě 2017

Jinak, kdyby jeste nekdo shanel tak prave zen zelenkavy 05 a bezovy 09 maji na sklade v detskem raji. https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/baby... Loni to opravdu aktualizovali, ze tenhle udak odpovidal 🙂

luj89
17. kvě 2017

@vedaliel Jsem ráda, že jste nadšení z kočárku 🙂. My si pohlaví miminka říct nenechali, ale když to bude holčička, tak ke kočárku přidám růžové doplňky, už mám vybranou i přebalovací tašku 😀, ta si myslím, že ke kočárku bude pěkně ladit. Ta, která je u kočárku se mi moc nelíbí...
Holky, neměla jste některá nějaký problém s tím, že z horní strany ,,košíku" pod kočárkem je děrovaná látka? Nešlo vám dovnitř bláto nebo za deště voda?

foli
17. kvě 2017

@luj89 voda joo! minulý týden jsme zmokli a já měla teplý mikiny dole a byly durch😣tak nám byla trochu zima.už to mám v sáčku

dzogobela
17. kvě 2017

@luj89 ja asi nikdy nezmokla tolik, abych tam mela vodu. A prach tam za tech 9 mesicu trochu je samozrejme. Ale ja tam vozim vetsinou jen plastenku a nakup, tak mi to neva. Myslim, ze vetsina kosiku je derovanych, nebo ne? 🙂

jane085
17. kvě 2017

@luj89 obleceni mam pro jistotu v igelirce,ale nikdy to nebyla zadna tragedie,normalni dest ti nic nenamoci. Prach se tam dostane, ale to asi do kazdeho kosiku

luj89
17. kvě 2017

@dzogobela Já právě spíš teď vídám uzavíratelný ,,košík" bez proděravění. A myslím, že třeba BD Husky ho má taky bez dírek.

sssarulka
18. kvě 2017

Ahoj 🙂 líbí se nám kočárek baby design dotty, tak by jsme si ho rádi někde na živo ošahali. Nevíte, kde v Praze v kamenném obchodě je možné si ho vyzkoušet? Kde ho opravdu fyzicky mají na prodejně. Moc děkuji 🙂

pavcik
18. kvě 2017

@sssarulka v dětském ráji na Vysočanech..nebo u mě doma můj BD Dotty denim 🙂

nikuu
18. kvě 2017

@luj89 ano je to tak, já mám husky a má košík úplně uzavřený ze všech stran.

luj89
18. kvě 2017

@sssarulka Já okukovala baby designy v Kašpárku na Zličíně (vedle Ikea). určo měli Lupo a Husky a myslím, že i Dotty.

dzogobela
18. kvě 2017

@sssarulka v Detskem raji, ale posledne uz tam meli vystaveny jen jeden z eco edice a pak myslim jeden lupo 🙂

sssarulka
18. kvě 2017

Moc všem děkuji, v úterý jedeme do Prahy na kontrolu, a když dopadne dobře, tak máme v plánu Dětský ráj a Kašpárek na Černým Mostě. Tak snad budeme mít štěstí ☺

sonacha
18. kvě 2017

@sssarulka my kupovali nedávno v Kašpárku na Čerňáku a měli tam velký výběr BD. Odvezli jsme si tak jeden Dotty 😍

vedaliel
19. kvě 2017

@luj89 Jj, ta je moc hezká, bude to vypadat krásně! 😉 Já si právě dovedu představit u tohoto kočárku jak růžové doplňky pro holčiku, tak třeba i zelené pro chlapečka - nějaká pistáciová nebo limetkově zelená. 🙂 Mně osobně ta originál taška vyhovuje, líbí se mi a já jsem tak trochu úchyl právě na tuhle tyrkysovou, takže k ní mám i co nosit, aniž by se to bilo (jakože např. skoro vůbec nenosím červenou barvu atp.). Dírkovaný košík mi nevadí, u předešlého kočáru (Dorjan) byl úplně otevřený a taky to bylo v pohodě, dcera spala pouze v kočáru, takže stál na zahradě i za hodně hustého deště (samozřejmě s pláštěnkou) a nikdy tam voda nebyla, tak uvidíme jak dobře poslouží v tomto ohledu Dotty. 🙂

sonacha
19. kvě 2017

Teď koukám na slevu v Kašpárku, třeba někdo na BD využije 🙂👍

Už pouze do neděle 21.5.
V prodejnách Kašpárek - Zličín a Černý Most probíhají NÁKUPY ONA DNES. Sleva 20% platná pouze pro prodejny. Více informací zde > http://bit.ly/2r13gOe

blanii
24. kvě 2017

Ahojte holky. Chci se zeptat,mam dotty a jak resite větrání u sportaku. U korby byla sitka nasita,ale u sportaku je uz otevřená,mate to taky tak?

gerdee
24. kvě 2017

@blanii ahoj, zrovna včera jsem to řešila, jak bylo vedro 🙂 jednoduše jsem při lehu odepnula ten zip, který je kolem stříšky a ohrnula jsem látku a tak to krásně luftovalo skrz celý kočárek a malá se neupekla 🙂

luj89
24. kvě 2017

Holky, tak jsem pekne nastvana... Pred 3 tydny jsme si objednali kocarek Baby design dotty tyrkys s tim, ze mel byt za mesic k vyzvednuti. No a dneska mi volala pani, ze nebude, ze uz se dela nova kolekce, a to pry bude v pulce cervna. Mame tam uz zaplacenou zalohu... Tak ted nevim, jestli risknout tu novou kolekci (nevim presne v cem se lisi) nebo pohledat na netu jestli maji nekde jeste tu starou...

dzogobela
24. kvě 2017

@luj89 tady maj tyrkys stale skladem https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/baby... a jak jsem psala. Loni ty stavy opravdu aktualizovali, tak zkus. My tam kocarek kupovali i kdyz teda osobne. Nekdo tu psal, ze nova kolekce bude az v zari, tak nevim, jestli na to spolehat.

luj89
24. kvě 2017

@dzogobela jj, o tom eshopu vim, budu tam dnes volat 🙂. S tim zarim jsem to psala ja - tak mi to totiz rekli v Kasparku na Zlicine. Termin porodu mam na konce cervna, a tak se mi taky nechce moc spolehat (po teto zkusenosti) na jejich slibeny termin...

Strana