Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
Nemate nekdo fotku jak je ulozeny sportak? Budu ted ukladat do skrine a prijde mi ze nejde vubec slozit. Je to v te pozici pro sezeni. Nejde to nejak poskladat vic? Dekuji
A samozřejmě když se sundá bouda, bude to určitě ještě skladnější...
Holky, taky vam dotty kazdy chvali? 😀 Me snad nekolikrat do mesice zastavi uplne cizi lidi a chvali, hodnoti kladne i to, ze tento kocarek jeste u nikoho nevideli. Ale spis me zajima jina vec... jak dlouho jstepouzivali hluboky kocarek? dcera ma 8 mes. (68 cm) a s fusakem uz je tam fakt natesno. Ale drzim se ho zuby nehty 😀.
Holky, sos, nemůžu to dohledat.. Jak odepnu madlo u sportaku? Jsem asi úplny de*il, fakt nevím..
@finn Ja jsem se snazila sportak na prani rozebrat, ale na to jak vytahnout pruty jsem neprisla, mam teda starsi typ, ale taky by to asi melo jit. Tak ja se do toho zitra pustim a beda mi, jak to nedam zase dohromady😂
@smudlinka24 Musí se odšroubovat ten úchyt, kterým se stříška zacvakne na konstrukci. Na každém prutu byl jeden šroubek, takže dva. Já jsě odšroubovala obě strany, ale stačilo by myslím jen jednu 🙂
@finn podařilo se vše, jen vyndat drevotriskovou desku ze zad neslo, tak jsem si pomohla nuzkama🤭😀
@smudlinka24 Fakt? Jak to? Mně šly obě ty desky vyndat naštěstí dobře, ze zad i pod zadečkem. Tak hlavně, že sis jako správná ženská poradila 😁👍
@finn zadova deska tam je vsita na pevno, fakt tam zadna skulina nebyla. Ale po nas uz s nim asi nikdo jezdit nebude, tak me to nemusi mrzet, ze jsem ho trosku zmrzacila😛. Dokonce se mi i podarilo to vsechno dat po vyprani do puvodni formy😅 a kocarek je jako novy.
@smudlinka24 Ty brďo, tak to koukám, já tam měla normálně suchý zip. Jeden na tu spodní desku a hned vedle ten na zádovou opěrku. Mám to náhodou i vyfocené, radši jsem si při rozebírání dělala fotodokumentaci, abych pak věděla, jak to všechno vypadalo před mým zásahem 😁
@finn ja jsem taky fotila😅, ale ja mam suchac z druhe strany, u nozicek a na zadech nic, asi to na novejsich modelech vychytali👍
@smudlinka24 Možná si lidé stěžovali, že se to s deskou v zádech fakt blbě pere 😂
@finn 😂😂😂😂
V dubnu chci prodávat kočárek dotty denim tm.modry, s vajíčkem a adaptéry na kočárek. Po jednom dítěti. Ježděny od 08/16.Pěkný stav. Foto a více info do sz.

S.O.s. Holky proim, rychly dotaz... Sundala jsem z kocarku ,,kosik,, ze ho vyperu. ale vsimla jsem si, ze je necim vyztuzen... neni to sololit nebo neco, co nemuze do pracky, ze? Prala jste to nektera? dekuji 🙂