icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

tera111
2. dub 2018

@luj89 Dobrý večer, myslím,že to není chyba, je to stejná barva, jako spodní část korbičky, už jsem to někde v diskuzi četla

dzogobela
2. dub 2018

@luj89 taky mam... Ale teda celosedy, asi ze mam starsi model 🙂 nicemu to nevadi.

dzogobela
Autor odpověď smazal
luj89
2. dub 2018

@tera111
@dzogobela dekuju holky za uklidneni 🙂. jen se mi teda ten nanoznik vuuubec nelibi 😀. Vy ho pouzivate?

dzogobela
2. dub 2018

@luj89 pouzila jsem asi 2x, jinak jsem si vystacila s fusakem 🙂

tera111
3. dub 2018

já jsem sportovní verzi vubec nepoužila, 8 a půl měsíce korbička , pak jsem prodala a pořídila skladnější sporťák

haanja
3. dub 2018

@luj89 Dotty mám krátce, ten nanoznik mi přijde velmi nepraktický, tuším.to tu i v diskuzi zaznělo, ze je takový... na "pikaču", ze ho asi pouziva dost malo maminek. Zatím si vystačíme s fusakem, máme krásne barevný, aspoň je vidět a lidi nám ho chvali 🙂

luj89
3. dub 2018

@haanja jaky mate fusak? 🙂 Taky planuji koupit pekny barevny. k tyrkysu koupim svetle ruzovy pinkie 😉

haanja
6. dub 2018

@luj89 už se neprodává, takže z druhé ruky Elodie Details - Apple of My Eye (holky mi tu na MK ověřili, že je pravý)

haanja
6. dub 2018

@haanja holky ověřilY, samozřejmě...už mám vykojený mozek...

haanja
6. dub 2018

@luj89 ten Pinkie je jednobarevný, nebo má nějaký vzor?

sonacha
7. dub 2018

Holky, nemáte některá zkušenost s tímto do BD? https://www.lindacube.cz/skladem/ Moc se mi líbí, cena je sice vyšší, ale ještě se dá vydržet, oproti některým jiným 😀

luj89
7. dub 2018

@haanja ja kupuji jednobarevny, ale maji i vzorovane 😉

sonacha
8. dub 2018

Hezký den 🙂 Holky nevím, jestli jsem jen nešikovná, jde Vám sporťák BD dotty do úplného lehu? Mně to nejde, je to pořád malinko pozvednuté 😒 Díky a fajn den 😉

luj89
8. dub 2018

@sonacha presne to jsem ted taky resila, taky mi nejde uplne. a to jsem vsude cetla ze ano. tak snad to nebude moc vadit...

mievsa
8. dub 2018

Hezký den, poradíte prosím jaký držák na pití sedí na tento kočárek ? Děkuji 🙂

terionka
9. dub 2018

@mievsa já mám https://www.babyplace.cz/univerzalni-drzak-napo... a jsem moc spokojená, vejde se tam dětská lahvička, kafe, půllitr i lahváč 🙂

luj89
10. dub 2018

@terionka a kam jsi ho pricvakla? 🙂

lotosek
10. dub 2018

Já jsem držák na pití měla už ve výbavě kočárku. Na pravé straně madla trčí šroubek, za který se to zahákne.

terionka
11. dub 2018

@luj89 z boku na madlo, když jedu s taškou, tak směrem ven, když bez tašky, tak směrem dovnitř

mievsa
11. dub 2018

@terionka Super, děkuji moc 👍

vedaliel
12. dub 2018

Holky jak mám upevnit v horní části sporťáku fusak, když je tam ta "síťka"?? 😀 Máme softshellový od emitexu a pořád mi to sjíždí, má v horní části šňůrky, ale pořád nevím kde nebo jak to uvázat, když je tam to stínítko či co to má být... Pomůžou popruhy? Cvakám malou jen za tu spodní část popruhů (přes nožky). Díky za tipy... 😉

jenni4
12. dub 2018

@vedaliel přesně toto jsem tu řešila loni na podzim, pár stránek zpět.. Bohužel to vzadu nikde přivázat nejde. Já to držím popruhy, ale stejně to sjíždí, přivázat by to bylo lepší. Třeba někdo bude mít tip, jak na to.

sonacha
12. dub 2018

@jenni4 holky, já to přivázala jako za popruhy, nevím, jak to popsat, trochu jsem ten fusak ohnula za zádovou opěrku a ty šňůrky přivázala za zadní část popruhů pod podložkou. Případně zítra vyfotím 🙂

vedaliel
13. dub 2018

@sonacha Takže máš pod tím fusakem shovanou i tu síťku co je v horní části zádové opěrky, ano? To by možná šlo... 😉

sonacha
13. dub 2018

@vedaliel ta síťka je nad tím, odpoledne půjdu s malou ven, vyfotím a večer pošlu, neumím to vyoslit bez obrázku 😀

sonacha
13. dub 2018

@vedaliel tak tady to je, snad je to dobře vidět 🙂

sonacha
Autor odpověď smazal
sonacha
13. dub 2018

@terionka díky moc za tip, už máme taky a super 😉

sonacha
13. dub 2018

Holky, ještě se zeptám, nemáte některá nánožník od Pinkie? Ten origoš od BD je nějaký divný ☹ Přijde mi hrozně neforemný 🐻 Takže řeším, jestli na to Pinkie půjde a vůbec nevím, jakou barvu případně vybrat, když máme modrý BD denim a shine pink fusak 😲🙈🙂

Strana