icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

bjoucik.15
15. říj 2015

@finn aha, no tak on Sambaby je docela drahej, jak jsem si tak všimla.

parley
15. říj 2015

@nevestaak a z kterého obchodu? nám řekli, že 19. mají slíbeno, že jim dodají lupa, tak jsem zvědavá, naštěstí máme dost času

mikika1111
15. říj 2015

Holky, tak v Dětském ráji měli z limitky vystavený ten tmavě džínový a béžový s tou ekokůží. Manželovi se ten tm,džínový moc líbil, tak jsme ho objednali přes internet někde jinde a do pondělí by měl přijít, měli jen jeden kus, je moc hezkej a líbilo se mi, jak se třpytí, bylo to ale decentní 🙂 🙂

kminek
15. říj 2015

Holky myslíte, že ty Dotty 2015 vůbec ještě budou? Mám už 3 týdny objednaný Dotty 13 a stále nic, ani mi nikdo nedokáže říct jestli vůbec bude.. Jsem z toho na nervy.. ☹

gracinka7
15. říj 2015

@kminek čekačka je většinou tak 3 měsíce.

mikika1111
15. říj 2015

@kminek Já jsem ho včera zrušila z Dětského ráje, když jsem ho začátkem září objednala, měli tam dodání koncem října, teď už píšou na dotaz☹ Myslím, že ta 13 jen tak nebude☹

kminek
15. říj 2015

@gracinka7 to já klidně počkám, ale aby byl..
@mikika1111 to je stejně strašné, uvedou novinku a nejsou schopni objednávky splnit.. Máš vybraný nějaký jiný?

cygnus
15. říj 2015

Ještě nedávno jsem litovala, ze jsem objednala jiny a ted je mi vas líto,ze a tím mate takové trable.

mikika1111
15. říj 2015

@kminek Jojo, ten tm.džínový, jmenuje se dotty denim a je to taky č.13 a je to ta limitka, ale jak říkám, prý poslední kus z toho obchodu, kde jsme ho vybrali, to jsem si myslela, že jich mají tedy víc.

finn
15. říj 2015

Holky já jsem koukala na stránky výrobce, a tam píšou, že jak normální Dotty, tak teď ten nový Dotty Denim/Eco jsou limitované edice, takže z toho taky asi plynou ty jejich problémy s uspokojováním poptávek. Je to super kočár, po kterém je teď opravdu velká sháňka, a holt nestíhají vůbec vyrábět. Co tak vím z diskuze na eMiminu, tak měli problémy i s normálním Lupo a Lupo Comfort, tak co teprve ty limitky...

Jinak co se Dětského ráje týče - my jsme tam byli v červenci, kdy nám pán řekl, že by měl Dotty dorazit koncem srpna. Zjistili jsme si, jestli je náš vyhlédnutý šedý někde jinde k vidění naživo, což nebyl, tak jsme to riskli a hned koncem července jsme v Dětském ráji udělali objednávku s tím, že budeme aspoň "v pořadí". No a vyplatilo se nám to - pak se opravdu na jejich webu koncem srpna objevilo, že jsou Dotty skladem a hned druhý den nám napsali, že si ho můžeme vyzvednout 😎
@mikika1111 Takže si myslím, že jim skutečně koncem října přijdou, ale už mají nashromážděné objednávky v pořadníku, a tak třeba raději změnili na webu status na "na dotaz"...

kminek
15. říj 2015

Tak jsem to psychicky nevydržela a jela se s manželem podívat na tu limitku a šup už si vezu kočárek Dotty denim č.13 k dědovi 🙂

mikika1111
15. říj 2015

@kminek A kde ho měli takhle hned skladem? To je super! Mně ho doručí zítra, moc se těším! Je moc hezkej, viď🙂?

kminek
15. říj 2015

VaV kočárky v UH. Náhoda. Já jsem se na tu limitku jela jenom mrknout, ale moc se mi líbil a bála jsem se, že Dotty 2015 č. 13 nedorazí, tak jsem vzala tenhle. Manželovi se líbí ještě víc a já jsem z něj taky nadšená 🙂 Je fakt moc krásný 🙂

mikika1111
16. říj 2015

@kminek Jojo, manžel byl taky nadšený, člověk by řekl, že těm chlapům to bude jedno a on si ho furt zkoušel a prohlížel a pak řekl, že jinej nechce, jako by s ním měl jezdit hlavně on 😀 Je hezkej a na fotce je vidět, jak se třpytí. Nám přijde dnes, tak ho taky musím hned složit a pak teda odvézt pryč, tchýně je pověrčivá.

nevestaak
16. říj 2015

@parley Z Dětského růžku

parley
17. říj 2015

@nevestaak my u nich máme taky objednání, tak snad v pondělí teda bude

janiczkas
18. říj 2015

Zdravím dámy, nevíte prosim, kde jsou tyto tři designy nového Dottyho k vidění? Ideálně prodejna v Praze. V týdnu bych se chtěla poprvé vydat kocarek omrknout, nejbliž to máme do Dětského ráje, tak snad se poštěstí...

A je součástí i nánožník na sporťák a pumpička??? To jsem se nedočetla...

finn
18. říj 2015

@janiczkas Když se podíváš na stránky Dětského ráje, uvidíš, které mají skladem. Ještě by měl být v Dětském růžku. Pumpička i nánožník jsou součástí, mrkni na videa na YouTube 🙂

janiczkas
18. říj 2015

@finn děkuji za tip, opravdu, Na Růžku mají skladem všechny tři, jen jestli budou i vystavené na prodejně. Zajedu se hned zítra podívat 😀

finn
19. říj 2015

@janiczkas Nejdřív si tam zavolej, ta prodejna prý není veliká a ne vše, co je skladem, je také k vidění. Dětský ráj naopak docela dost velký, tam by jich mohlo být vidět víc 🙂

parley
19. říj 2015

Kdo shání tu novou limitku Denim 13 nebo 03, tak tady ho mají údajně skladem k odeslání ihned http://amalka-detskyraj69.webnode.cz/products/d/

janiczkas
19. říj 2015

Prodejna Dětský ráj na Praze 9 má vystavený tmavý denim Dotty (na fotce), béžový Dotty z kolekce Eco, světle šedý Dotty (na fotce v porovnání se vzorníkem 10 Graphity) a tuším že fialovošedý Lupo aj. barvy Lupa...

Na Smíchově v Dětském růžku světle modrý Denim.

Nakonec jsme objednali Dotty č.10 Graphite

janiczkas
19. říj 2015

Jo a v dětském ráji mají největší poptávku po tmavě modrém a nějaké béžové, výrobce prý na český trh uvolnil málo kusů a jen některé designy. Tak sami nevědí kdy budou... Měli by být některé barvy naskladněné teď a pak někdy v lednu..

parley
22. říj 2015

Poslušně hlásím Dotty 13 skladem zde: http://amalka-detskyraj69.webnode.cz/products/b... - tak se poperte 😀 😀 😀

lencza85
7. lis 2015

Ahoj holky, my jsme včera zarezervovali dotty v tyrkysové barve v Sam baby. Je naprosto úžasnej, nádhernej. Dnes si ho pojedeme vyzvednout. 😊

koubovii
10. lis 2015

@janiczkas můžu se zeptat - ten graphite se taky třpití? co jsem pochopila tak jsou na něm puntíky či tečky .. já už jsem z těch jejich barev fakt mimo

janiczkas
10. lis 2015

Ne, netřpytí, to jen řada denim.
Eco má třeba za prvek takovou režnou látku a ostatní řady, kam patří mimojiné graphite, takovou drobnou tečku či jak to nazvat. Fotila jsem vzorník, tady ta fotka bude - graphite na potahu korby ve světle šedé.

nonam_
10. lis 2015

@gabcik25 ahojky, pořád váhám jestli si vzít Dotty tyrkys nebo v té hnědé jako máš ty..mohla bych tě moc poprosit, nedala by si sem ještě fotku jak vypadá kočárek venku na světle? byla bych ti moc vděčná 🙂 ..mám tu smůlu, že jsem dotty ještě neviděla osobně, tak asi to budu muset risknout a objednat z netu, jen pořád nevim tu barvu 😖

koubovii
10. lis 2015

@nonam_ a kde je mají skladem ty dotty?

nonam_
10. lis 2015

@koubovii skladem je někde mají, ale drahý,třeba tady http://www.detske-kocarky.cz/kocarek-baby-desig... , já ho budu objednávat z Ajashopu a počítám s delší dobou dodání, rodím v únoru, tak mám ještě čas, tak bych to snad stihnout měla 🙂

Strana