icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

hrozinka8
1. črc 2016

@martinkasi jj vím že tam je jiná taška, právě jsem taky v obchode porovnávala. ale tak v nejhorším si může člověk pořídit jinou tašku;) my jdem zítra vyzvednout 2016, tak jsem zvědavá🙂

becicka
12. črc 2016

@milanski Mají na prodejně Sambaby Olomouc.

jerry009
20. črc 2016

Holky, tak nám dnes volali, že náš kočárek je pro nás připraven na prodejně. 🙂 Mám obrovskou radost. 22.6. jsme ho objednali a dnes 20.7. je připraven. 🙂 Máme celý šedý - model 2016. Až si ho převezmeme, tak vám dám vědět. 🙂

misacek3
20. črc 2016

@jerry009 Tak to byla celkem rychlovka 🙂. Těším se na fotečku. My jsme teprve 13 tt.ale chci ho pak objednávat někdy v záři, nejdéle říjnu.

luccy85
27. črc 2016

Ahoj holky, nechce se mi pročítat celá diskuze k tomuto kočárku, ale třeba tu tato zkušenost s tímto kočárkem není. Je naprosto super, jen taška a pláštěnka na nic. Malému teda budou teprve 4 měsíce, tak nemůžu zhodnotit sporťák, ale hluboká korba je parádní a kočár je lehce ovladatelný dvěma prsty. Tašku jsem si po 2 měsících koupila jinou, nevleze se tam moc věcí a člověk musí vše lovit. Jako tip uvádím tašku Skip hop Duo Signature, máme šedý kočárek, takže jsem ji pořídila v šedé barvě a ani není ten rozdíl moc poznat, že nepatřila ke kočárku. Je o něco světlejší, než kočárek, ale co už. Taška je super, stála 1599 Kč, ale jsem spokojená. Pláštěnku teď budu kupovat od Emitexu, ale zjistila jsem, že asi musí být dvě, na hlubokou korbu a na sporťák.

molly1987
27. črc 2016

@luccy85 ano, taky mam dve. Na hluboku i na sportak, obě Emitex.

becicka
27. črc 2016

@molly1987
@luccy85 Ta na sporťák by docela psaovala i na hluboký ne?

molly1987
27. črc 2016

@becicka ja to nezkousela,ale asi by to slo 😉

molly1987
27. črc 2016

@becicka pokud teda myslis tu Emitexovou 😉

becicka
27. črc 2016

@molly1987 No myslím tu origoš co byla ke sporťáku....

adletka
27. črc 2016

@luccy85 za me taska i plastenka top, oboje chvalim. Tasku mi chvali vizuelne i okoli. Plastenky jsou super, ze to neni kilometr igelitu. Muj nazor

terionka
2. srp 2016

@jerry009 Až ho budete mít doma, moc prosím o fotky, taky se nám líbí. Díky 🙂

becicka
2. srp 2016

Holky, máme Baby Design Husky 2016 a cvičně jsme ho zkusili sestavit, vše OK akorát ta zádová opěrka v hlubokém nám nějak motá hlavu. Nějak jsme nepřišli na to, jak to provléct, aby to fungovalo. Poradíte/vyfotíte někdo? 🙂

misacek3
2. srp 2016

@becicka A vyfotíš nám ho? Taky o něm s manželem hodně uvažujeme a v září se na něj chceme dojet podívat. Máte k tomu i "vajíčko" a adaptery? A celková cena všeho? Moc děkuji 🙂

jerry009
2. srp 2016

@terionka 🙂

becicka
2. srp 2016

@misacek3 Čekáme holčičku, tak máme ten červený+winterpack z ajashop za 10 990,-, vajíčko maxi cosi, adaptéry myslím 350,-.

misacek3
3. srp 2016

@becicka je krásný! Jsem pro něj rozhodnuta čím dál víc a víc 🙂. Takže dvojkombinace za 10990 + vajíčko a adaptéry? Jak dlouho jste na něj prosím čekali?

becicka
3. srp 2016

@misacek3 Ano dvojkombinace s tím winterpackem za 10 990, zbytek jsme dokoupili. Nečekali jsme vůbec, měli ho na eshopu skladem, tak jsme jeli do kamenné prodejny a stál tam 🙂 . Všechno jsme okoukli a brali. Ještě tam měli dva Baby Design Dotty a jeden Lupo Comfort.

steufelovic
3. srp 2016

@becicka Jééé paráda, díky za supr tip na eshop! 🙂 Za týden, dva budeme objednávat taky husky, jen celý šedý a měla jsem ho vyhlídnutý na dětském ráji za 12650,- 😅

becicka
3. srp 2016

@steufelovic
@misacek3
Holky, myslím že budem s Huskym spokojené 🙂, osobně se moc těším, až poprvé vyjedeme 🙂.

tanakin
3. srp 2016

Díky za podnětnou diskuzi 🙂 Kočár se mi líbí čím dál víc 🙂

steufelovic
3. srp 2016

@becicka Tím jsem si jistá 🙂 Moje sestřenka má právě husky 2015 a inspirovali jsme se u ní, pak jsme se vydali na veletrh for Kids a žádný z kočárků, který tam byl, alespoň pro nás nekonkuroval husky 😎 I pro přítele je ideálně vysoký, nevypadá to, že jede s kočárkem pro děti 😀

becicka
3. srp 2016

@steufelovic Tak my jsme se k němu dostávali teda pomalu 🙂. Ten veletrh jsme zaspali, takže jsme neměli moc přehled. Skákali jsme z levných na drahé, Britax, pak Peg Perego, pořád jsme se těm polským nějak vyhýbali (nějaký divný předsudek) ... nakonec jsem si řekla, že drahý kočárek stejně nechci, žádnou kvalitu mi to moc nezaručí, skladné jsou dnes už snad všechny... tak nakonec Baby Design 🙂.

jerry009
3. srp 2016

Holky my si Huskyho vybrali na prodejně, byla to "láska na první pohled". Vzhledově se mi líbil už dříve a zaujala mě ta zimní výbava, ale pak jsem ho spíše zavrhla a dívala se spíš po Britax. Britax mi ale přišel hrozně nízký (já jsem malá, takže pro mě by to nevadilo, ale manžel měří 190cm) a následně na prodejně byl na náš vkus tvrdý. Tím ho nechci shazovat - každé zboží má svého kupce a jistě to je kvalitní značka. Nicméně když jsme zkusili Huskyho, bylo to jasné, úžasně se nám vozil a vzhledově to také vyhrál. Líbily se mi už ty modely z r.2015, ale tyhle 2016 mi přijdou ještě zdokonalené. 🙂

jerry009
3. srp 2016

Holky ještě se zeptám všech, co máte Huskyho se zimní výbavou - používáte ten zimní fusak? Trošku mě vrtá hlavou, že je tak moc dlouhý do té hluboké korby.. A přehýbat se mi ho moc nechce v té hluboké korbě, ať tam má miminko pohodlí. Jak to řešíte s fusakem vy?

misacek3
3. srp 2016

@becicka Už se taky moc těším, až pak vyjedeme, ale my až na konci ledna nebo spíše v únoru 🙂

steufelovic
3. srp 2016

@jerry009 Dobrý dotaz 🙂 sestřenka musela fusak dokupovat, ten co je ve výbavě je moc dlouhý a musela by ho ohýbat, takže je spíš do sporťáku 🙂

becicka
3. srp 2016

Ten fusak je fakt spíš do sporťáku, do hlubokého spíš přikoupit.

terionka
3. srp 2016

@jerry009 Perfektní, moc díky, vzhledově nezklamal! 😉

steufelovic
3. srp 2016

Tak ja ho objednala na ajashop a dodání 3 - 4 týdny 😊 Termín Máme na konci září tak to je tak akorát 😎

Strana