icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

marla86
8. říj 2016

@martinkasi můžu se zeptat, proč jste sporták používala jen chvíli?

martinkasi
8. říj 2016

@marla86 nelíbí se mi ten styl :(, mám už koupený Britax Affinity.

molly1987
8. říj 2016

@svicko ja dokupovala univerzální od Emitex.
Jinak holky, kdo uz Huskyho mate a používáte sportak - kam upevňujete nanoznik? Ja s tim dnes celkem bojovala..

eileen
9. říj 2016

Ahoj holky, mohu se zeptat, jak vypadá fusak co je dodávaný ke kočárku Husky? případně mohli by jste někdo nafotit a přeměřit. Kamarádka, která má na stejno termín, do něho jde právě kvůli zimní výbavě, ale já si ji zapomněla na veletrhu prohlédnout, byla jsem rozhodnutá pro Lupo comfort s tím, že si do něho dám fusak jiné značky...
Děkuji moc.

martinkasi
9. říj 2016

@eileen mám nafocené jenom toto a za mě určitě ne! Jako kdybych to věděla tak to nekupuji, je tvrdý a ani ne mi nevlezl do korbičky Husky :(, nechápu... Radši jiná značka 🙂.

marquettka
9. říj 2016

@eileen je dělaný hlavne do sportaku, ale dá se i do korbicky..pro úplný Mimi v pohodě, pak těžko rict, jak to půjde napasovat..ale kočár kvuli tomu měnit nebudu :D fusak se kdyžtak dořeši za pochodu..ony ty korbicky sou ted u většiny kočáru všechny malý, takze počítat s tim, ze mimco bude mit hodně prostoru stejne nejde..

evee24
9. říj 2016

@martinkasi Jestli se muzu vetřít 🙂 taky se mi s 4 měsíční nevejde do korby. A vůbec netuším jaky fusak koupit. Mate nějaký ozkouseny?

martinkasi
10. říj 2016

@evee24 no já mám malou narozenou 1.2, takže jsem jí tam v pohodě dala, ale jezdila v něm asi do 3 měsíců, pak bylo teplo no, ale jako nedokážu si představit jí tam v tom narvat v 5-6 měsících jak je zima :(. Já pak měla Emitex Jaro/Podzim a ten je super. A teď právě taky řeším druhý fusak a vůbec nevím jaký no...

@marquettka To máte pravdu, taky jsem hned ze začátku myslela že to je jenom do sporťáku.

evee24
10. říj 2016

@martinkasi No nožičky ji chudince couhaly ven. Nejde mi tam srolovat ani samotný. Koukala sem na kaiser fusak a přinejhorším by musela moc brzo do sporťáku do lehu. No děkuji za odpověď 🙂

eileen
10. říj 2016

@martinkasi
@marquettka
moc děkuji za fotku a informace. Jen mě to utvrdilo v mém rozhodnutí koupit fusak jiné značky.

eileen
10. říj 2016

Jestli jsem koukala na tu fotku správně, tak nemá stažení okolo hlavičky. Což bych určitě chtěla..
Na jaro mám fusak jaro léto flees, tak ten do korbičky hezky půjde, když budu mít cca 4měsíční miminko.

becicka
10. říj 2016

@felineli Můžu se zeptat, ty fotky z veletrhu to už jsou Husky 2017?

becicka
10. říj 2016

Holky, nějaká dobrá duše, která by byla ochotná vyfotit ten mechanismus zádové opěrky v hluboké korbě pod tou matrací? Nějak se s tím nemůžem domluvit 🙂. Díky předem

felineli
10. říj 2016

@becicka nene to je pořád 2016, ptala jsem se na dvou různých místech, kdy budou nové barvičky. V kašpárkovi mi řekli, že budou představovat nějak v prosinci a na objdnání budou ke konci ledna. A na veletrhu Sambaby - mi bylo řečeno, že budou představovat ne nejdřív než březen a objednání až duben 2017. Tak nevím :D já mám termín únor, takže se spokojím asi s 2016 kolekcí 😀

becicka
10. říj 2016

@felineli Aha, díky 🙂

veroonika66
25. říj 2016

holky jakej jste do dokupovali fusak ? Ja to mam se zimni vybavou a fusak je desne velkej do korby se mi nevleze ani omylem :D tak prosim dejte mi nejakej typ a jak velkej jste kupovali popripade kde dekuji 🙂 a deka taky desna :D no zimni vybava v te nejmensi kvalite no...

sfinga12
Odpověď byla odstraněná
veroonika66
25. říj 2016

@andrejka1234 Jakou dlouhéj máte novej fusak ? Tak 80cm ? Korba je 70 tak si nechám poradit

sfinga12
Odpověď byla odstraněná
sfinga12
25. říj 2016

Odber v Praze

ivcafer
2. lis 2016

Ahoj, nevíte někdo jakou barvu bude mít nánožník a fusak, pokud si objednám tento kočárek v černo-šedé kombinaci? Nikde jsem nenašla fotky, na kterých by to bylo vidět.

1saryk
2. lis 2016

@ivcafer fusak černý s šedým vnitřkem, nánožník černý.

ivcafer
3. lis 2016

Dekuju 🙂

felineli
7. lis 2016

Holky nemáte někdo husky v červené verzi ? Sice jsem ho už viděla, ale nepamatuji si jak vypadal s tim fusakem a nanoznikem. Nemohla byste mi ho některá vyfotit ? prosím prosím 😵

martinkasi
Odpověď byla odstraněná
misacek3
8. lis 2016

Holky tak toto je náš kočárek Baby design husky 2016 v barvě tyrkys a autosedačka maxi cosi. Objednavali jsme v dětském raji v Praze osobně, dobu dodání nám řekli cca 14 dni a za 3 týdny dorazil. Už mám vypráno a nachystáno u kamarádky. Je úžasný!!!!! Pláštěnku nám rovnou řekli, že je téměř nepoužitelná a doporučili nam do nich nějakou cca za 200.

becicka
8. lis 2016

@felineli Nánožník je červený a myslím že i fusak?

felineli
8. lis 2016

@becicka díky 🙂 to vím ale nevím jak to vypadá na tom kočáru ( kombinace)

@martinkasi cena ? 🙂 a je to na vsechny typy maxicosi sedacek vid, tech vajicek

@misacek3 je krásnej 🙂 já se chystam do toho červeného 🙂

molly1987
8. lis 2016

@veroonika66 ja mam fusaky dva: Lodger bunker (na fotce, lepsi bohuzel nemam) a pak universalni od Pinkie i s nanoznikem.

molly1987
8. lis 2016

Jo a Lodger jsem mela i v korbicce, jen jsem spodek ohrnula.

Strana