icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

misacek3
8. lis 2016

@felineli Děkuji. Vínový jsem viděla v reálu a je krásný. My čekáme chlapečka,tak pro to modrý 🙂

martinkasi
9. lis 2016

@felineli 300 i s poštou

felineli
11. lis 2016

@martinkasi děkuju a promiň, že jsem neodepsala. Manžel je už sehnal jinde a říkal že se mu už válej v autě, ale jsi hodná 🙂

Jinak holky tak se mi podařilo vyfotit ten červenej husky s fusáčkem - ten jsem tam jen provizorně položila, ale pro představu to bohatě stačí. Máme rozhodnuto, teď už jen čekám na penízky a šup pro něj.

felineli
11. lis 2016

@misacek3 teď jsem si ještě všimla hafana na fotkách 🙂 máme podobou mršku doma a jen čirou náhodou, nezkoušela jsi ji dát do té tašky pod kočárem ? Já si myslím, že ta naše se v tom bude vozit totiž je to taková vlezprdelka 🙂

misacek3
11. lis 2016

@felineli To není naše 🙂, ale kamarádky u které máme uschovan ten kočárek 🙂. Musela mít pomalu na všech fotkach🙂.

betty00
Odpověď byla odstraněná
martinkasi
Odpověď byla odstraněná
zupavliskova
Odpověď byla odstraněná
felineli
20. lis 2016

@becicka ahoj, jak jsi byla s objednávkou v ajachop spokojená ? přemýšlím, že si ho tam taky vezmu a taky máme spadeno na tu červenou 🙂

petule407
20. lis 2016

@felineli ahojky. Ja si objednala kocarek zaky z ajashop ;) meli jsme husky v te sede barve a dodali ho za 6 tydnu s tim.,ze rikali ,ze dodaci doba je 4-8 tydnu,protoze to sede provedeni je nejvic žádané 🙂 takze u nas spokojenost 🙂

astyna
20. lis 2016

ahoj, taky mám kočárek z ajashopu a doporučuju zavolat, co mají skutečně skladem. Já si objednala kočárek, co měl být skladem a nebyl - dodáno nebylo nikdy, protože tyrkys přestaly prodávat, nabídli mi jiný až za 6 týdnů, kdy jsem urgovala, co se teda bude dít, protože jsme měli již zaplaceno. Nabídli mi béžový nebo modrý, který skutečně skladem měli.

felineli
20. lis 2016

@astyna jé díky moc ! právě píšou že je skladem, zavolám si tam. 🙂

becicka
20. lis 2016

@felineli Naši červenou barvu měli na prodejně, takže jsme si ho hned odvezli 🙂. Jezdíme s kočárkem už měsíc a spokojenost moc.

tanakin
21. lis 2016

@felineli Ahoj, já objednávala taky kočár z Aji, husky černo-šedý, měl dojít za 4-6 týdnů, moc jsme s tím ale nepočítali a přišel už za týden 🙂 Trošku čára přes rozpočet, ale jsem ráda, že ho mám doma.

adinka_k
21. lis 2016

Máte prosím doporučení na nějaký skejtík, který je dobře kompatibilní s BD Husky? díky ;)

terionka
26. lis 2016

Ahoj ženy, my jsme se po 7 týdnech od objednání dočkali celošedého Huskyho, včera jsme pro něj byli v Náchodě, obchod Kočárkov. Je bezva, krátká projížďka k autu po různých cestách necestách mi jako ukázka stačila. Ještě dokoupím nějakou univerzální pláštěnku a budu se těšit na leden, až ho pořádně vyzkoušíme 😍 Zimní výbava se mi líbí, ale deku to bude chtít jinou, pořádnou.

asve
12. pro 2016

@sfinga12 Ahoj, ráda bych se zeptala, proč prodáváš po 10 měsících? Ráda bych si vybrala takový kočár, který mi vydrží na dvě děti a bude vyhovovat jak korbička, tak sporťák. Tak prodej po 10 měsících mě trochu děsí 🙂 Díky za info

sfinga12
12. pro 2016

@asve
Ahoj. Kociar som uz predala. Dovod predaja bolo narodenie druheho dietatka a kupovala som surodenecky kociar . Inac s kocikom som bola maximalne spokojna. Stale na neho myslim aky bol super ked sa vlacim s tym surodeneckym. Ja ti tento a aj ostatnym odporucam tento kocik. Je fakt suuuper jak hlboka korba tak aj sportak.

marketa228
19. pro 2016

Ahoj holky! Dnes jsem nečekaně koupila Husky v šedotyrkysové variantě. Původně jsem jela pro XLandera XMove, ale odjela s tímto 🙂 Jen jsem v obchodě úplně zapomněla přikoupit stupátko za kočárek pro starší dceru. Nemáte někdo, abych věděla, které koupit a nemusela znovu do obchodu osobně? Děkuju! Jinak jsem hrozně ráda za pozitivní zkušenosti, co sem píšete!

zuzinka6
20. pro 2016

Víte, co nechápu? proč je Husky se zimní výbavou levnější než Dotty...co má Dotty takovýho?
http://www.sambaby.com/1985-kombinace/?pg=1&fev=99
Rozhoduju se, který model objednám, a nevim...

petule407
20. pro 2016

@zuzinka6 my jsme objednavali Husky tady...je tam levnější 🙂 tady je odkaz i na Dotty,ktery je tam taky levnější 🙂
http://www.ajashop.cz/detail/5690636/kocarek-ba...

petule407
20. pro 2016

@zuzinka6 a tady je Husky..dolena te strance jsou i jine barvy 🙂
http://www.ajashop.cz/detail/5873162/kocarek-ba...

petule407
20. pro 2016

Holky chci se zeptat 🙂 chtěla bych vyprat fusak co je k Baby design Husky,ale bojim se abych ho naznicila..máte s tím někdo zkušenosti prosim?

martinkasi
21. pro 2016

@petule407 prala jsem a nic se sním nestalo 🙂.

petule407
21. pro 2016

@martinkasi super,děkuji moc 🙂

i_v_c_a
29. pro 2016

Ahoj, zapomnela jsem se v obchode podivat na "okenko" u huskyho 2016 ve sportovni verzi. Je slidove, jako u tech starsich, nebo uz sitkove, vetrajici? Dekuji za odpoved!

petule407
29. pro 2016

@i_v_c_a ahojky 🙂 je sitkove 🙂

zuzinka6
29. pro 2016

@petule407 která je tohle barevná varianta? 🙂

petule407
29. pro 2016

@zuzinka6 celosedy 🙂

petule407
29. pro 2016

@zuzinka6 celošedy 🙂 🙂