Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?
Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.
@petule407 máš tenhle? na fotce je světlejší
https://www.detske-kocarky.cz/kocarek-baby-desi...
@petule407 děkuji, přesně ten šedý mám objednaný. Já budu mít květnové mimino, ale kočárek řešíme už teď, kvůli slevám, a taky pak nechci čekat do poslední chvíle na tu novou verzi. Mimochodem pro vás, které sháníte - kasparek-baby.cz má do 31.1. slevu 15%, kód je na facebooku. Husky+maxicosi cabriofix+adaptéry vyšly docela slušně.
Zdravím, může mi prosím někdo říct reálnou zkušenost se sporťákem dítě 9 měsíců a více? Jedna paní tu psala, že se jí tam dítě už nevlezlo, nohy, ven, hlava ven. Děkuji
@blanecek máme kočárek 2015 a malá má 11 měsíců a v pohodě má hodně místa 🙂.
@blanecek zrovna dnes jsem byla u kámošky, které v něm spala 2,5 dcera. Navíc v 9 měsících se dítě do sporťáku začíná vlastně skoro dávat (někdo dřív, já dávala, až když dcera sama seděla), je divný, kdyby byl už malej 🙂
Díky, já jsem si říkala, že to přece nemůže tak být, plánuju mít kočárek po celou dobu, neměnit, takže paní mě trošku zaskočila, ale asi to byl jen zlý jazyk. Moc Vám oběma děkuji. B.
Mala ma 13 mesicu a stale ve sportaku jezdime. Je ale pravda, ze sportak je celkem tesny, ale spis co se tyka šířky. Musela jsem kvůli tomu prodat jeden zimni fusak, protože se do kocaru nevesel.
aha, už se na to dívám, že je 30 cm, je fakt že ostatní kočárky jsou třeba 35, to aby se pak člověk bál, ž ebude mít cvalíka😲
A jak jste to vyřešili? Nějaký tenčí, ale funkční fusak?
Krasne nedelni poledne 🙂 Prosim vas, jakou mate zkusenost s original fusakem z kocarku Husky 2016 se zimni vybavou? Pouzivate ho do korbicky? My cekame mimco za 4 tydny, kocarek uz mame doma, ale nevim, jestli nekoupit radsi jiny fusak, pze tento mi prijde do korbicky dost velky a tvrdy. Ale zrejme do sportaku bude ok, teda snad se mi tam mimco v zime jeste vleze 🙂
1janca_1 taky jsem měla tento fusak (malá je narozená v Únoru) a jako za mě nekopuvat!!! Jako jak byla malinká tak se vlezla, ale fusak byl děsně neohebný a skoro se mi tam nevlezl do korby, být větší 3-4 měsíce tak ji tam nedám...
Teď na zimu jsem ho taky zkoušela a nic moc jako vůbc nepřilne k tělu, tak jsem koupila jiny od G-mini a super! Příště bych už do zimní výbavy nešla!!!
@martinkasi takze ani ted v zime do sportaku se nehodi?
ten fuskat tu haní skoro všichni, ale jak kočárek koupit bez toho? je to pak baby design a nějaké jiné přízvisko než husky? jakože stejný kočárek ale bez zimní výbavy?
@1janca_1 My jej pouzivame, mala ma 4 mesice, ma 66 cm a pres 7 kg a fusak je v pohode. Ta vnejsi latka je opravdu pevnejsi a mene ohebna, ale zatim nam to zadne problemy nedela. Fusak je naopak velmi teply. Oblekame do nej malou jen malo a je vzdy tepla, nekdy az moc. Uvidime, jak dlouho se nam mala vleze do korbicky s timto fuskem a pristi zimu do sportaku, ale my jsme jiny fusak do kocarku zatim nekupovali...
@1janca_1 Tady je fotka ve fusaku, kdy jsem v nouzi malou uspavala doma. U noh ten fusak jakoby trosku do kocarku "namacku" a vleze se tam v pohode. A je opravdu hooodne teply. I v mrazu pod -5˚C staci body s dlouhym, puncochace, chlupata kombinezka, cep a do fusaku. Ke krku aa obliceji jeste davam tu flisovou deecku, co byla ke kocarku a teplicko je paradni 🙂
Mohla bych se jeste zeptat,kupovali jste ke kocarku plastenku? Bylo mi doporuceno poridit si plastenku od emitexu,ale nevim jakou,maji vice druhu. 😲

kolekce 2016? Čekam, jestli nebude 2017. Termín máme v dubnu, takže hlubokej bude do podzimu. Zvažuju kterej modej, ale u Huskyho se mi líbí ten plnej košík, že se do něj nepráší.
@petule407