icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

zuzinka6
29. pro 2016

kolekce 2016? Čekam, jestli nebude 2017. Termín máme v dubnu, takže hlubokej bude do podzimu. Zvažuju kterej modej, ale u Huskyho se mi líbí ten plnej košík, že se do něj nepráší.
@petule407

petule407
29. pro 2016

@zuzinka6 jojo 2016 🙂 no sama jsem zvědavá,jak bude vypadat 2017 ;) jinak ten košík se mi na tom právě taky líbí 🙂 a celkově je ten kočárek fajn 🙂

zuzinka6
29. pro 2016

@petule407 já jsem jim i psala, kdy bude 2017 a nic... aby mi to popř stihlo přijít do března

zuzinka6
29. pro 2016

@petule407 máš tenhle? na fotce je světlejší
https://www.detske-kocarky.cz/kocarek-baby-desi...

petule407
29. pro 2016

@zuzinka6 jojo,mam tento 🙂 oni se ty barvy nekdy na fotce zkreslujou kdyz je jine svetlo 🙂 jinak my kdyz si ho objednali,tak prisel az za skoro 6 tydnu..dodaci doba byla 4-8tydnu, tak tezko rict, jestli by Ti ten novy stihl dojit 🙂

luidisek
29. pro 2016

@zuzinka6 My máme taky ten šedý, Jinak model 2016 jsme objednávali na začátku března na veletrhu, kde byl představen jako novinka a došel koncem května.

i_v_c_a
29. pro 2016

@petule407 děkuji, přesně ten šedý mám objednaný. Já budu mít květnové mimino, ale kočárek řešíme už teď, kvůli slevám, a taky pak nechci čekat do poslední chvíle na tu novou verzi. Mimochodem pro vás, které sháníte - kasparek-baby.cz má do 31.1. slevu 15%, kód je na facebooku. Husky+maxicosi cabriofix+adaptéry vyšly docela slušně.

blanecek
30. pro 2016

Zdravím, může mi prosím někdo říct reálnou zkušenost se sporťákem dítě 9 měsíců a více? Jedna paní tu psala, že se jí tam dítě už nevlezlo, nohy, ven, hlava ven. Děkuji

martinkasi
30. pro 2016

@blanecek máme kočárek 2015 a malá má 11 měsíců a v pohodě má hodně místa 🙂.

marketa228
30. pro 2016

@blanecek zrovna dnes jsem byla u kámošky, které v něm spala 2,5 dcera. Navíc v 9 měsících se dítě do sporťáku začíná vlastně skoro dávat (někdo dřív, já dávala, až když dcera sama seděla), je divný, kdyby byl už malej 🙂

blanecek
31. pro 2016

Díky, já jsem si říkala, že to přece nemůže tak být, plánuju mít kočárek po celou dobu, neměnit, takže paní mě trošku zaskočila, ale asi to byl jen zlý jazyk. Moc Vám oběma děkuji. B.

molly1987
31. pro 2016

Mala ma 13 mesicu a stale ve sportaku jezdime. Je ale pravda, ze sportak je celkem tesny, ale spis co se tyka šířky. Musela jsem kvůli tomu prodat jeden zimni fusak, protože se do kocaru nevesel.

molly1987
31. pro 2016

Tady mela dcera 10 mesicu.

blanecek
1. led 2017

aha, už se na to dívám, že je 30 cm, je fakt že ostatní kočárky jsou třeba 35, to aby se pak člověk bál, ž ebude mít cvalíka😲
A jak jste to vyřešili? Nějaký tenčí, ale funkční fusak?

molly1987
1. led 2017

@blanecek když se vytahne ta podlozka,tak to par cm k dobru jeste da,ale zase je lepsi ji tam mit, protože hřeje. Nakonec jsme koupili mekkci fusak,co sel lip formovat (mame od Pinkie)

1janca_1
15. led 2017

Krasne nedelni poledne 🙂 Prosim vas, jakou mate zkusenost s original fusakem z kocarku Husky 2016 se zimni vybavou? Pouzivate ho do korbicky? My cekame mimco za 4 tydny, kocarek uz mame doma, ale nevim, jestli nekoupit radsi jiny fusak, pze tento mi prijde do korbicky dost velky a tvrdy. Ale zrejme do sportaku bude ok, teda snad se mi tam mimco v zime jeste vleze 🙂

luidisek
15. led 2017

@1janca_1 Já myslím, že je spíše určen do sporťáku, koupili jsme do korby fusak Emitex Monti, který je i do autosedačky 🙂

martinkasi
15. led 2017

1janca_1 taky jsem měla tento fusak (malá je narozená v Únoru) a jako za mě nekopuvat!!! Jako jak byla malinká tak se vlezla, ale fusak byl děsně neohebný a skoro se mi tam nevlezl do korby, být větší 3-4 měsíce tak ji tam nedám...
Teď na zimu jsem ho taky zkoušela a nic moc jako vůbc nepřilne k tělu, tak jsem koupila jiny od G-mini a super! Příště bych už do zimní výbavy nešla!!!

1janca_1
15. led 2017

@martinkasi takze ani ted v zime do sportaku se nehodi?

blanecek
15. led 2017

ten fuskat tu haní skoro všichni, ale jak kočárek koupit bez toho? je to pak baby design a nějaké jiné přízvisko než husky? jakože stejný kočárek ale bez zimní výbavy?

any_any
15. led 2017

@1janca_1 My jej pouzivame, mala ma 4 mesice, ma 66 cm a pres 7 kg a fusak je v pohode. Ta vnejsi latka je opravdu pevnejsi a mene ohebna, ale zatim nam to zadne problemy nedela. Fusak je naopak velmi teply. Oblekame do nej malou jen malo a je vzdy tepla, nekdy az moc. Uvidime, jak dlouho se nam mala vleze do korbicky s timto fuskem a pristi zimu do sportaku, ale my jsme jiny fusak do kocarku zatim nekupovali...

luidisek
15. led 2017

@blanecek Husky se dělá i v letní výbavě, tedy bez fusaku, rukávníku, atd... Je dostupný jaro/léto. Jinak Baby Design má i kočárky BD Lupo a BD Dotty

1janca_1
15. led 2017

@any_any tak prece jenom neni uplne nepouzitelny 🙂 To jsem rada, dekuji za info.

any_any
15. led 2017

@1janca_1 Tady je fotka ve fusaku, kdy jsem v nouzi malou uspavala doma. U noh ten fusak jakoby trosku do kocarku "namacku" a vleze se tam v pohode. A je opravdu hooodne teply. I v mrazu pod -5˚C staci body s dlouhym, puncochace, chlupata kombinezka, cep a do fusaku. Ke krku aa obliceji jeste davam tu flisovou deecku, co byla ke kocarku a teplicko je paradni 🙂

1janca_1
15. led 2017

@any_any jeee, parada, moc dekuji!!! 👏 😍

blanecek
16. led 2017

@luidisek takže s termínem na konci června klidně počkat na duben květen bude asi v pohodě, že :o) díky moc

any_any
16. led 2017

@1janca_1 Tady komplet obrazky, jak se do fusaku a kocarku vleze nase "mala" 🙂

luidisek
16. led 2017

@blanecek Pokud mají představit model 2017 (informace jsem žádné nenašla), tak by to měli stihnout 🙂

1janca_1
16. led 2017

@any_any jeste jednou moc dekuji,je super videt,jak to vypada v realu 🙂 👍

1janca_1
16. led 2017

Mohla bych se jeste zeptat,kupovali jste ke kocarku plastenku? Bylo mi doporuceno poridit si plastenku od emitexu,ale nevim jakou,maji vice druhu. 😲

Strana