icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

any_any
16. led 2017

@1janca_1 Koupila jsem tady na bazarku jednu, znacku nevim, spis nejakou "no name". Urcite se ti bude nejaka hodit, protoze ke kocarku se dodava jen plastenka na sportak. Ale co se tyce plastenek od emitexu, to bohuzel nevim. Ale vedeli by urcite v nejakem vetsim obchode, kde prodavaji kocarky...

blanecek
17. led 2017

@luidisek tak se nechám překvapit, je pravda, že 2017 bude zase o kousek více vychytaná, kdyby tak tu šířku sporťáku dali větší, to by bylo super :o)

pidalka12
17. led 2017

Holky prosím o radu!!! 🙂
Nevíte, prosím jestli je v okolí Pardubic prodejna s kočárky, kde prodávají Baby Design a můžu si ho osahat? Nebo nějaká ochotná maminka a Pardubicích co ho ma? MOC DĚKUJI! 🙂

pidalka12
17. led 2017

Ještě doplním, ze jsem si zalíbila asi Husky. Ale okouknu kterýkoliv 🙂

tanakin
18. led 2017

@1janca_1 Pláštěnku jsem koupila v DM drogerii.

pidalka12
18. led 2017

@any_any
Ahoj. Mohla bych se optat, jestli bys dokázala říct, dp kolika měsíců se tam mimco vejde. Nám se la totiž narodit začátkem července, tak se bojím, aby jsme se tam před zimu vešli 🙂

any_any
18. led 2017

@pidalka12 hmm, to nedokazu odhadnout... nase mala je v zari, ted ma 4 mesice a 66cm a uvidime, jestli se tam celou zimu vleze... muzu pak referovat 😉

martinkasi
18. led 2017

@pidalka12 nevím jak jiní, ale my se vlezli do korbičky do 6 měsíců, pak už měla sporťák i když neseděla a jako já si nedokážu představit ji tam narvat ve fusaku, tak max. 3-4 měsíc :(, ale tak naše byla hodně dlouhá a je pravda že ta korbička je fakt dost malá!!! Oproti kámošky co má jiný kočár.

pidalka12
18. led 2017

@martinkasi
Me na tom nepřijde nic zvláštního, mít pecka třeba do 8měsíců v hlubokém. Ale třeba jsou me představy mylné 🙂 a uvidím sama. Myslela jsem, ze Husky ma rozměr 78cm na délku. Což mi nepřijde zas tam málo. Nebo jsem špatně četla?... 😕

pidalka12
18. led 2017

@any_any
Když si na jaře vzpomenes, budu ráda 😉 👍 😎

zuzinka6
18. led 2017

já už stejně měla malou v 6m ve sporťáku, líp z něj viděla než z hlubokýho i když byla v leže.

1janca_1
18. led 2017

@pidalka12 no,my jsme kocarek husky koupili a kdyz jsem ho pak doma prohlizela,zacal mi pripadat nejak maly,ale v obchode mi to vubec neprislo. Tak jsem ho premerovala a vyslo mi,ze je delka 76cm, ale kdyz jsme namackli metr uplne co nejvic to slo od kraje ke kraji,tak jsme se na tech 78cm dostali. Tak jsem z toho ted taky trochu rozcarovana,ale my nastesti cekame mimco ted v unoru,takze pul roku ji bude v lete a to ji tam nastesti nebudu muset rvat ve fusaku a na podzim uz pujde do sportaku.

pidalka12
19. led 2017

@1janca_1
Díky za info.
No když už jsem si kočárek vybrala, tak nie nejspíš malý. Jsem z toho trošku mrzuta :/ 🙂 Ale zase když procitam některá fóra a recenze, tak některé maminky píšou, te tam měli prcka i do 8 měsíců. Což by bylo super, ale vzhledem k velikosti se minto zdá nereálné.

1janca_1
19. led 2017

@pidalka12 Tezko rict, jak oni ty kocarky meri, kdyz udavaji velikost korby. Ono, jak je to dokola vypolstrovany, tak to trosku ten prumer zmensi. A oni zrejme udavaji opravdu max. delku, kterou z toho jde dostat. Ale kdyz tak koukam na ty prumerny delky miminek a fotky @any_any, tak do pul roku se tam vejde stopro. Pak uz zalezi na rocnim obdobi a jestli je mimco obrik nebo drobny. Ale jinak je kocarek moc krasny a skvele se s nim jezdi... zatim teda jen po obyvaku 😀

any_any
19. led 2017

@1janca_1 ano, my jsme moc spokojeni 🙂

pidalka12
19. led 2017

@1janca_1
Podle recenzí je super, takže věřím, ze bude suprovej! 🙂
Asi se mi líbí ze všech nejvíc. Cena, kvalita, výbava, funkčnost, vzhled 🙂 👍

Ještě jsem se chtěla optat, jestli ma někdo zkušenost s koupí kočárku v Polsku. Jestli vyjde levnější, a tak. Mamka bydlí totiž blízko Polska a jezdí tam občas s zenskejma na cumendu a nákupy 🙂 Díky.

1saryk
19. led 2017

Já měla malou v březnu, dala jsem i ve fusaku, když jsem ho šikovně založila, že to i dobře vypadalo a na zimu už byla ve sporťáku a tam se vlezl fusak úplně v poho. Je krásně teplej, takže i když jsem nechala v mrazu dvě hodiny spát venku, tak vždy byla teplučká.
Holky, ty co čekáte jarní holčičky, mám spoustu krásnych věcí na léto, šaty, overalky atd..., kdybyste měly zájem, pošlu fotky💃Brno.

padli_andele
25. led 2017

Ahoj, musím říct, že nemáme drobnou holčičku, v 6,5m měří 67cm a váží 8Kg a pořád má v hluboké korbičce rezervu, takže je kam růst i s fusakem (tím originálním) jsem spokojená, zpočátku jsem z něj měla obavu (vzhledem k recenzím na něj) ale opravdu je použitelný, když se miminku stáhne ta stříška kolem hlavy tak i pěkně izoluje, že miminku netáhne na hlavičku, kolem toho volnějšího okraje dám dečku a fusak jakoby zahrnu dovnitř a je to úplně v poho, jezdíme tak od začátku prosince, kdy u nás začala opravdu tuhá zima, obstál i při -15°C a to měla malá na sobě jen body s punčoškama a plyšovou kombinezku. Za mě fusak dobrý vzhledem k tomu že byl ke kočárku pro mě zdarma (u nás se nedá koupit Husky bez zimní výbavy). Z té výbavy nakonec používáme vše, dečku, fusak, rukávník i termo-obal. Malá se narodila na začátku července a myslím, že ještě 2 měsíce v korbičce vydrží, takže mne zas tak malý nepřipadá. Myslím že trošku zkresluje ten zúžený tvar u nožiček ale na délku tam má malá stejně místa, jako v kočárku z 90. let (kdy se údajně dělali korbičky veliké)

svatuse
25. led 2017

Ahoj holky, uz od zacatku nam vrze kolecko. Pritel ho zkusil promazat WD, ale nepomohlo to.. Nemate tip, co by na to pomohlo?

hranicarka
25. led 2017

Ahoj,
tak naše dubnovka byla v korbě do konce listopadu. S fusakem už jsem jí tam nenapasovala a to není žádný čahoun, ale sporťák se dá dobře sklopit.
Kolečko nám vrže také takže by mne také zajímalo jak to opravit 🙂

Ještě bych se chtěla zeptat holek co užívali sporťák v létě, měnily jste časem za golfky? Měli jsme šedou korbu, ale sporťák je černý a nejsem si jistá jak to bude v létě luftovat. Ve stříšce vlastně není žádný otvor, je tam plastové okénko. Nebylo prckům v létě moc teplo, případně jak jste luftovali?

jarka124
27. led 2017

@hranicarka ahoj, sporťák jsme v létě využívali,taky černá barva a úplně v pohodě 🙂 akorát když bylo opravdu vedro a malý spinkal,tak jsem boudu nerozepínala,nechala klasicky a přehodila jsem plínečkou,aby to větralo.. jinak druhý kočár jsme pořizovali,ale z důvodu skladnosti do auta.

jarka124
27. led 2017

@pidalka12 Ahoj,syn se narodil v červenci a do sporťáku šel v únoru. Fusak v hluboké korbičce máme od Emitexu a vlezl se úplně v pohodě 🙂

pidalka12
28. led 2017

@jarka124
Fakt? Tak to je fajn a jak tak čtu, jsi jedna z mála. Nakonec jsem vybrala kočárek Tudore. Ale furt myslím na BD Husky. Ještě mám chvilkučas a tak to promyslim... 🙂

zupavliskova
29. led 2017

Myslím si, ze korbicka ve srovnani s jinými je dost velka.mame dubnatko, a do poloviny prosince jsme vozili i s fusakem =)

padli_andele
5. únor 2017

Ahoj, měla bych na vás jednu otázku, kdo už má BD doma, po měsíci jsem myla podvozek a nemile mě překvapilo, že mi zrezly ty velké šrouby u předních koleček a ty pružiny... Stalo se to někomu? Nebo je to na reklamaci?

svatuse
5. únor 2017

@padli_andele
Ahoj, pochybuji, ze by to uznali na reklamaci. Budou argumentovat tim, ze jsi to mela vysusit po jizde ve vlhku a pravidelne promazavat.. Kazdopadne za zkousku nic nedas ;)

padli_andele
5. únor 2017

No mě jde o to, jestli se to děje běžně a není to nic překvapivého, nebo jestli se to stalo jen nám. No upřímně si neumím představit, jak osušuji celý podvozek kočárku. Btw o ničem takovém v manuálu nic není, pouze o každoměsíční údržbě promazávání WD40.

1saryk
5. únor 2017

@padli_andele
Tak já odjezdila rok a půl,takže i zimu, kdy je sůl... a ani jednou nemazala, nesušila a nic rezavého neměla. Kor po měsíci....to si myslím že není normální.☹

jarka124
5. únor 2017

@padli_andele zdravím, mně ty šrouby taky zrezly,sice nevím po jaké době,ale nereklamovala jsem je..

hranicarka
5. únor 2017

@padli_andele Ahoj, kočárek máme od 4/2016 a rezavého zatím nic nemáme.

Strana