Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?
Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.
Zdravím 🙂 prosim prosim máte, nebo měla jste některá možnost vidět, nový BD Husky?
"Nutně" potřebuju vědět, jestli má u sporťáku v zadní části boudy síťku přes celou tu zadní část. Jestli po odepnutí zipu je jakoby vcelku, nebo jestli je tam jen ten vyztužený lem ze síťky a jinak díra..jako to mají ty ostatní..🙂
@00stepanka00 zdravím, co znamena novy,jaky rok? Mame kupovany vloni v lete...
@anickaanickaanicka husky 2017 🙂 nevím jestli je rozdíl jen ve vzhledu nebo i výbavě..
Holky neprala jste uz nektera strisku u hluboke korbicky? Uspinila se nam a ted nevim jestli se da prat. Mate nektera zkusenost?
@00stepanka00
Ahoj 🙂
snad ti to pomůže - http://www.ajashop.cz/detail/5873167/kocarek-ba...
Já mám objednaný tento - http://www.ajashop.cz/detail/6190650/kocarek-ba... - barva 07
@00stepanka00
Jinak bude i nová kolekce Dotty, ale ty budou prý až koncem května - začátkem června.
Ten jsem původně chtěla, ale bojím se, že do TP by nedošel.
no, jsem ráda, že máme kolekci 2016, z té nové se mi žádný nelíbí 😀
Tak nový Husky se mi teď lelibi vůbec... Za to lupo je krásné , a to v poslední kolekci jsem to měla úplně opačně, lupo mi přišlo hodně odbyte a nic moc a teď jak je hezky propracované.. I taška vypadá k svetu... To jsem zvědavá na novou dotty teda🙃🙂🙃
A jaky je rozdil mezi lupo 2016, 2017 a husky? Krom tedy vzhledu.. je nejaky necim lepsi? Vychytanejsi?
Holky, malý dotázek... sháněly jste už někdo na výměnu gumy na ty větší kola (BD Husky)? Máme je sjeté a jedno je takové trošku vadné, tak bychom potřebovali vyměnit... díky za rady!
Holky prosím kdo máte baby design husky sportak...muzeme.mi někdo změřit.delku a obvod madla ?? Chci si nechat ušít na to potah ale mám jeste hlubokou korbu a sportak máme na půdě u babičky.... tak pěkně prosím změřte mi to někdo děkuji 😊😊😘
@veroonika66 Na tom madle je obal na zip a ten měří cca 32x12cm.

@radule46 Ahoj, ja jsem objednala na korbu plastenkiuod emitexu typ Exclusive, na sportak jsem ji nezkousela, ale myslim, ze asi bude treba trochu jiny strih. To budu resit, az prijde cas na sportak..😉