icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

suzan30
2. kvě 2017

@radule46 Ahoj, ja jsem objednala na korbu plastenkiuod emitexu typ Exclusive, na sportak jsem ji nezkousela, ale myslim, ze asi bude treba trochu jiny strih. To budu resit, az prijde cas na sportak..😉

becicka
3. kvě 2017

@radule46 Na korbu mám taky z DM, sedí to.

radule46
5. kvě 2017

@suzan30 @becicka super,holky děkuju moc za radu. 😉

giovik
5. kvě 2017

@maki_j ten nanoznik ke sportaku mate original?

00stepanka00
8. kvě 2017

Zdravím 🙂 prosim prosim máte, nebo měla jste některá možnost vidět, nový BD Husky?
"Nutně" potřebuju vědět, jestli má u sporťáku v zadní části boudy síťku přes celou tu zadní část. Jestli po odepnutí zipu je jakoby vcelku, nebo jestli je tam jen ten vyztužený lem ze síťky a jinak díra..jako to mají ty ostatní..🙂

anickaanickaanicka
15. kvě 2017

@00stepanka00 zdravím, co znamena novy,jaky rok? Mame kupovany vloni v lete...

00stepanka00
15. kvě 2017

@anickaanickaanicka husky 2017 🙂 nevím jestli je rozdíl jen ve vzhledu nebo i výbavě..

akcejn
15. kvě 2017

Holky neprala jste uz nektera strisku u hluboke korbicky? Uspinila se nam a ted nevim jestli se da prat. Mate nektera zkusenost?

pidalka12
18. kvě 2017
pidalka12
18. kvě 2017

@00stepanka00
Jinak bude i nová kolekce Dotty, ale ty budou prý až koncem května - začátkem června.
Ten jsem původně chtěla, ale bojím se, že do TP by nedošel.

tanakin
18. kvě 2017

no, jsem ráda, že máme kolekci 2016, z té nové se mi žádný nelíbí 😀

kacasa
18. kvě 2017

@zyoma jeee tohle jsem presne potrebovala slyset..mne s elibi oba kocary..zakoukala jsem se do Britaxu, ale odrazuje me cena..baby design se mi taky libi..do MHD ho tahat zrejme nebudu tak na vahu je mi to asi fuk..takze nemusim po Britaxu prahnout? 🙂

patkuna
18. kvě 2017

Z noveho katakogu..

kahramana
18. kvě 2017

Tak nový Husky se mi teď lelibi vůbec... Za to lupo je krásné , a to v poslední kolekci jsem to měla úplně opačně, lupo mi přišlo hodně odbyte a nic moc a teď jak je hezky propracované.. I taška vypadá k svetu... To jsem zvědavá na novou dotty teda🙃🙂🙃

becicka
18. kvě 2017

@kahramana Taky se mi líbí ten nový Lupo než nový Husky. Viděla jsem Lupo 2017 už naživo a vypadá fakt dobře. Loni jsme koupili Husky, letos už by to vyhrál teda Lupo 🙂

becicka
18. kvě 2017

@kacasa Po Britaxu neprahni, taky jsme loni o něm uvažovali, ale BD je suprový.

kacasa
18. kvě 2017

@becicka jo? 🙂 a v cem by mel byt britax lepsi? v te vaze? prostornost, manipulace?

charrlie
18. kvě 2017

@akcejn ano, prala jsem ji včera... v pohodě 🙂

becicka
18. kvě 2017

@kacasa Myslím si, že v ničem, proto jsme vzali BD 🙂)

kacasa
19. kvě 2017

@becicka super, tak dik moc. Se mi celkem ulevilo 😁

kacasa
19. kvě 2017

A jaky je rozdil mezi lupo 2016, 2017 a husky? Krom tedy vzhledu.. je nejaky necim lepsi? Vychytanejsi?

pidalka12
23. kvě 2017

@becicka
Fakt je nový Lupo na živo krásný? To mám radost. Včera mi přišel k rodičům a zítra se něj jdu podívat. Když ho slozim, mužů sem hodit real foto.

charrlie
23. kvě 2017

Holky, malý dotázek... sháněly jste už někdo na výměnu gumy na ty větší kola (BD Husky)? Máme je sjeté a jedno je takové trošku vadné, tak bychom potřebovali vyměnit... díky za rady!

veroonika66
24. kvě 2017

Holky prosím kdo máte baby design husky sportak...muzeme.mi někdo změřit.delku a obvod madla ?? Chci si nechat ušít na to potah ale mám jeste hlubokou korbu a sportak máme na půdě u babičky.... tak pěkně prosím změřte mi to někdo děkuji 😊😊😘

becicka
24. kvě 2017

@veroonika66 Na tom madle je obal na zip a ten měří cca 32x12cm.

pidalka12
25. kvě 2017

Nový Lupo. Třeba bude někoho zajímat 🙂

kahramana
25. kvě 2017

@pidalka12 fotnete prosím i sportak😉

kitia
25. kvě 2017

Zdravím a pokud někoho zajímá BD husky 2017 , zasílám reálné foto 😉

pidalka12
26. kvě 2017

@kahramana
Časem ho sem přidám, je složený u rodičů. Ale jak tam pojedu, vyfotim 🙂

@kitia taky moc pěkný! 🙂

kitia
27. kvě 2017

@pidalka12 původně jsem přemýšlela nad BD HUSKY 2016,ale nakonec kvůli materiálu a barvě jsme vzali BD HUSKY 2017

Strana