icon

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?

amaliee
15. zář 2014

Ahoj maminky, máte některá tento kočárek a jak jste spokojené? Díky, budu ráda za všechny příspěvky🙂

Kočárek Baby design lupo comfort 2014, jste spokojené?
Strana
z12
vaveva
21. dub 2017

@agatka2016 v rukojeti a v té sportovní korbě, ale měli je tam i kočárky bugaboo
ve sportovní korbě : ftaláty, chlorované parafíny, zpomalovače hoření - velmi dobře a PAH dostatečné
rukojeť: ftaláty a PAH nedostatečně, chlorované parafíny dostatečně a zpomalovače hoření velmi dobře
pak ještě vyšel špatně na nebezpečí dušení při vdechnutí prý u bezpečnostního madla, což nechápu, prý se dá ukousnout něco z výplňového materiálu, což nechápu jak, např. co jsem viděla u bugaboo tak ten má to madlo pěnové a dítě ho opravdu okousávalo, tady je to textil a nevim co by se na tom dalo ukousnout.

ivazech
14. čer 2017

@vaveva Poradíte mi, prosím, kde se dá sehnat ten náhradní potah??? Děkuji.

vaveva
20. čer 2017

@ivazech u toho hlavního distributora http://www.sambaby.com/ Psala jsem myslím na servis.

bru_cka
20. črc 2017

Ahoj maminky, majitelky LUPA. Prosím, chtěla bych se zeptat, zda se dá sporťák složit společně s konstrukcí kočárku? Nebo zda se nejprve sportovní korba musí sundat a pak se skládá samotná konstrukce. Děkuji 🙂

veverka10
21. črc 2017

@bru_cka Nejprve je třeba korbu sundat. Podvozek se skládá samostatně.

svatuse
21. črc 2017

@bru_cka
@veverka10 sportak se da slozit i kdyz je nasazeny na podvozek..

https://www.youtube.com/watch?v=IREBBbhtByo
veverka10
21. črc 2017

@svatuse Jé, tak to se omlouvám za zavádějící odpověď. My vozime dítě ve sportaku čelem k nám, takže takové skládání není moc použitelné. Ale i tak, moje chyba.

bru_cka
17. srp 2017

Ahoj,, ještě se zeptám, jak se LUPO čistí? Nejvíc se mi líbí béžový (myslím že rok 2015 - budeme kupovat z druhé ruky), ale mám obavy z ušpinění. Bydlíme na vesnici - prachové cesty, polňačky... na zahradě pes, který občas se špinavýma nohama skočí 🙂.. je to reálné? Dá se potom kočárku "ošmrdlat" hadříkem, případně i celý sundat a hodit do pračky? nebo se mám raději poohlížet po tmavě šedém, hnědém či černém 😀

Děkuji

agatka2016
18. srp 2017

@bru_cka ahoj, když mi malá kočárek ušpiní sušenkou nebo něčím co důkladně rozmačká v ručičce a pak to všude poplá... tak to krásně vyčistím vlhčeným ubrouskem.
Jiné čištění nebylo zatím potřeba
Malá ma 8,5 m a jezdíme denně po takové větší dědině 😉
Barva tmavě hnědá 🙂

bru_cka
19. srp 2017

@agatka2016 super, dekuji. Pokud nAm to vyjde, budeme mit nakonec tento: takova hnedo-bezova

agatka2016
19. srp 2017

@bru_cka jo přesně ten máme 🙂 barva coffe ;) je úžasnej! Není si nač stěžovat ;)

maly_kukolar
28. říj 2017

Ahojte, ako sa vam jazdi s tymto kocikom po schodoch? Musim kazdy den zijst po zadom kolese 1 poschodie aj s 9kg dietatom..zvladnem to? :D

svatuse
28. říj 2017

@maly_kukolar ahoj, ja jezdim jen 5 schodu s 9 kilovym ditetem, ale mam na nich drevene desky.. Jsem rada, ze s kocarem nemusim jezdit do patra.. I po tom najizdaku je to celkem tezke..

maly_kukolar
28. říj 2017

Heh, to ste ma nepotesili :D

maly_kukolar
Odpověď byla odstraněná
katynak
Odpověď byla odstraněná
Strana
z12