Kočárek Bebetto Flavio - máte někdo zkušenost?
Máte někdo zkušenost s Bebetto flavio- moc se mi líbí, ale nikde jsem o něm nenašla ani zmínku od někoho z uživatelek, máte někdo prosím o zkušenosti díky

A nemáte někdo možnost vyzkoušet jestli se do košíku pod silviu nebo flavio vleze odrážedlo?
Flavio neeeeeee a Silvia taky pochybuji 🙂
Tak pochybuji,že by za rok, od uvedení na trh, udělali změnu jen v tašce. Každopádně já rozdíl mezi "modelem" 2014 a 2015 nevidím. A vlastně je mi jedno, jaký rok mám. Mám krásný nový kočárek,který splňuje všechna má očekávání. 🙂 Je černý s bílou konstrukcí. A reklamace je stejná,jako u nákupu jinde v ČR. Záruční lhůta se bere podle státu,kam bylo zboží nakoupeno. No a vzhledem k tomu, že bydlíme na vesnici, počítám s tím, že kočárek dostane zabrat. S případnými malými opravami si poradí můj manžel. To by se mi musel do měsíce celý rozpadnout, abych měla potřebu reklamovat. Nějak si neumím představit,že kvůli každé maličkosti posílám kočárek do opravy a na rychlo sháním jiný. 🙂 Tak je to polák, tak musí něco vydržet. 🙂 S Polskými kočárky jsem nad míru spokojená.
A jak odrážedlo ve Flaviu nevím. Slavia má sice zavírací košík, ale odrážedlo to uveze. Dá se zaháknout (položit) na košík.
Až bude chvilička, tak vám to vyfotim. 🙂 Jinak si myslím, že nákupem tohoto kočárku chybu neuděláte. Projela jsem spoustu měst a výstav a nikde jsem nenarazila ani na Flavio ani na Slavii. 🙂
Děkuju 🙂 Skejtik by k tomu měl jít,na to jsem se prodejce ptala jako první. Zrovna ho sháním. 🙂 Jsou dva uni typy, jeden se přidělává ke svislým tyčkám a jeden k té vodorovné s brzdou.
Jasně, sporťák nafotím. Autosedačku dokoupíme ve stejné barvě. Adaptéry se dají sehnat,viděla jsem je za 150,- - 350,-.
@alexkaaa No a ještě nemá krátkou rukojet? Porovnávala jsem rukojeť s baby design lupo(můj druhý favorit) a taky s mým kočárkem po 1 dítěti (Touran, sportline)A měli mnohem delší rukojet, tak se bojím aby se stímto hůř nemanipulovalo nebo aby se vůbec vlezlo dítě na skejtík - jezdí se uvnitř rukojeti že?
Prostě má krásný barvy a jediné co mě štve je ta rukojeť....
Zatím nijak. Hledám na bazárku a zítra se dozvím,jestli mi ho prodají nebo ne. Myslím na to,dlužím i fotku sportaku. :-/ Pak nafotim prcka u obou nástaveb. Snad budu mít během týdne komplet.
Ahojte. My jsme se pri koupi rozhodovali mezi kocarkem Flavio a Silvia. Vyhral Flavio. A to z duvodu toho, ze jsem pomerne mala (153 cm) a vic mi sedel. Flavio je o neco lehci a hluboka korbicka o neco malo niz proti kocarku Silvia, takze pro male maminky pristupnejsi (i tak je v porovnani napr. s kocarky Tako o dost vyssi). Chvalim jeho opravdu prostornou hlubokou korbicku. Jezdime v nem od ledna, kocarek vubec nesetrime - hluboky snih, polni cesty, louky - a musim rict, ze zatim zadne pazvuky nevydava. Jedine na co je treba davat pozor, tak neprefouknout kolecka, pak se vyzouvaji ;)
Jee,v té šedé vypadá skvěle.
Vypadá skvěle i šedý, škoda že bazarový ho prostě nekoupím
Tyrkysový FLAVIO na stříbrné konstrukci na prodej. Trojkombinace, Ostravsko nebo Novojičínsko.
Dobrý den, mám Bebetto Silvia a maximální spokojenost. Je lehoucky,jízda v terénu super,má skvělé odpruzeni,takže bomba, má jakýsi blok systém předních kol,že když jedeme v těžkým terénu se zaplou aretaci,tak kolečka drží směr. Má spoustu vychytavek. Ještě jsem na něm nenašla žádné mínus. Jezdíme zatím s hlubokou korbou. Navíc děláme parádu,každému se líbí. 🙂 Já určitě doporučuji.
Prodávám, protože už kočárek nepotřebujeme 😉 Občas využívám golfky a trojkombinace mi zbytečně leží doma. Jinak jsem byla naprosto spokojená.
Prodávám, protože už kočárek nepotřebujeme emoticon Občas využívám golfky a trojkombinace mi zbytečně leží doma. Jinak jsem byla naprosto spokojená.
Já o něm právě hodně uvažuji. Splňuje všechny naše požadavky, jen mě mrzí, že mají omezený výběr barev... Můžu se optat, co sportovní verze? Byla dost prostorná? Přijde mi, že 31 cm na šířku je málo, nebo to stačilo? A co v terénu, jak se s ním jezdilo mimo chodníky? Dle informací by měl kočárek terén v pohodě zvládat, ráda bych znala ale něčí zkušenost.
Bydlím v Poodří, takže lesy, louky a terén nic moc. Zvládá to perfektně i v zimě..po poli 2km a pohoda. Kočár je odpružený a nafukovací kola jsou dostatečně velká. Sportovní verze je teda široká dost a ještě se dá vytáhnout i vložka, takže se prostor opravdu rozšíří. Nemám žádné tintíko, malý je docela cvalda a ve sporťáku se ještě teď v pohodě vyspí..Už ho mám teda u našich a nejezdím s ním, protože malý se prostě vozit nechce 😉
...a z té tyrkysové barvy jsem byla unešená...barva drží a to bylo letos fakt vedro a slunko pralo....

@alexkaaa Ahaa...já myslela že model 2015 už má i tu novější tašku ke kočárku?! A máš prosím pozjišťované, jak by to bylo s případnou reklamací? A ještě mi prosím prozraď jakou máš barvu?! Jsem baba zvědavá ale konečně má někdo Silvii 😀