icon

Kočárek Coletto florino carbon, máte některá?

selwy
28. bře 2016

Ahoj holky, nepřemýšlíte některá o tomto kočárku? Nebo ještě lépe nemáte ho některá? 😉

Kočárek Coletto florino carbon, máte některá?
Strana
z3
helinka684
16. lis 2016

nojóno, rozdíl to je, ale co naděláš 🙂 rozluč se se skříni z ikei, stejně jsou oproti tomuto kočárku nekvaltní 😉

pajaa87
17. lis 2016

Take mi napsali, ze naprimo nedodaji a mame objednat pres prodejce... Mame tedy objednano cca od zacatku listopadu a v prosinci by mel byt pripraveny🙂 Jestli budes objednavat v Bambinu, maji primo na prodejne o neco nizsi ceny nez na eshopu..

helinka684
17. lis 2016

já ho koupila ještě levněji v kočárky michael, ověřovala jsem si celkově ceny, než jsem kupovala. za 14 dní jsem ho už měla doma. takže nadmíru spokojenost

m_isa
18. lis 2016

Holky, co už kočárek máte a jezdíte..nevrže? Co kolečka? Kočárek se mi moc líbí, aktuálně je to favorit...akorát celkově recenze na Coletto nejsou úplně 100% :(

merianch
18. lis 2016

Holky,dnes jsem vyrazila na kočárky a zarazilo mě,jak jsou některé hrozne nízké...paní v obchodě se mi nechtěla věnovat tak jsem se jí nemohla nic zeptat,kdyz jsem řekla ze ingelsinu za 25000 opravdu nechci...ty,co máte coletto-jak vysoko má kočárek položenou korbu?Nechci se ohýbat moc do kočárku a manžel má 1.9m takže nemůže mít korbičku až u kolen... Já ji chci mít taky radši výš... Hrozně mě tam zaujal kočárek dorjan Basic comfort vip, byl krásně vysoký a lehce ovladatelný a tak nějak vypadal dobře...ale nevím jak moc je coletto nízké,vysoké... Diky za odpovědi

lusou
18. lis 2016

@merianch.... Já myslím, že coletto i dorjan jsou si typově dost podobní... Jinak já mám 175cm a manžel 190cm a přijde nám akorát ☺️😊

merianch
18. lis 2016

@lusou koukám,že jsem vám i psala...diky moc 🙂 já měla některé kočárky právě u kolen a to mám 1.70 tak jsem se lekla

lusou
19. lis 2016
lusou
19. lis 2016

@merianch... Dobré ranko, fotky jsou nic moc, ale snad vám to pomůže... Jezdíme Každý den a zatím je vše ok. Fotky jsou kvalita nic moc... Jinak jsme ho kupovali v Pardubicích 😉

lusou
19. lis 2016

@merianch... Přeji šťastný výběr 😉 a krásný a pohodový těhotenství ☺️

merianch
19. lis 2016

Vypadá krásně, díky moc! Ty míry jsou super jak jste mi změrila,díky opravdu

vannilla
22. lis 2016

Také se nám moc líbí a jdeme do něj ! Paní v prodejně v ČB nám v ceně do 15.000 Kč doporučila tento jako nejkvalitnější, prý dělají servis všem kočárkům co prodávají a coletto sice posílali na reklamaci ale sami po záruce nic neopravovali, tak to vypadá, že není tak náchylný. Dále nám doporučila Dorjan Sport, jenže těch se vyrábí víc a tam už je ta chybovost kusů vyšší. Tak doufám, že nás nezklame a bude OK. Jediná nevýhoda polských kočárků je vyšší celková hmotnost a že se nedá složit vcelku (musí se rozebrat korbička a konstrukce zvlášť) I když tady na tom videu je vidět, jak to jde snadno a rychle:

https://www.youtube.com/watch?v=uMUs-hrEx-w
vannilla
22. lis 2016

@lusou Děkuji Vám za super fotky! 🙂

lena27
30. lis 2016

@lusou kočárek je krásný, chtěla jsem se zeptat ty rozměry korby 85x42 jsou vnitřní? zdají se mi nějak moc. děkuji

dyndy88
4. pro 2016

Ahojky mamci.vy co uz ho mate.jezdim s nim od srpna ale porad vrze v tech pistech.da se s rim neco udelat?a taky se vam klepe v tech ohybech?nam nezapadaj u sebe tudiz kdyz xhci pohoupat tak to klokta.dekuji

vannilla
5. pro 2016

@dyndy88 Dobrý den, sice s ním ještě nejezdím, ale když jsem o tomto problému, který jsem si přečetla v diskuzi už dříve, řekla prodavačce, tak mi řekla, že je třeba tu konstrukci v těch pístech promazávat, stačí normálním olejem. Pokud máte nějaké konkrétní problémy, tak se obraťte na prodejce, máte přece 2 roky záruku a to i při nákupu na internetu. 😉

vannilla
5. pro 2016

@lena27 Dle dostupných informací jde o rozměry spíše vnější (na obrázku od výrobce je šipka pod celou korbičkou)

https://www.kocarky-michael.cz/kocarky-michael/...

I když tady to třeba zas vypadá, že se jedná o rozměr uvnitř http://www.bambino-kocarky.cz/detske-kocarky-co...

dyndy88
5. pro 2016

@vannilla coz on manzel koukal ale k pistu se proste nedostal.zkusim jeste kontaktovat prodejce.kram kde jsme ho kupovali zavrel kvuli eet

vannilla
5. pro 2016

@dyndy88 No tak to hodně štěstí.... 😉

vannilla
5. pro 2016

@dyndy88 My máme štěstí, že u nás ve městě je obchod, kde ho mají. Takže kupujeme v kamenné prodejně ještě navíc s prodlouženou zárukou 1 rok a kočárky opravují přímo tady servisní technici na prodejně. Sice byl o cca 1500 Kč dražší než na internetu, ale právě jsme si rádi připlatili.

Tak prodejce uhánějte, v nejhorším případě vás musí přesměrovat přímo na autorizované servisy výrobce nebo i k výrobci, ale celé ty 2 roky je zodpovědný za záruku prodejce.

miriam2210
13. pro 2016

ahojky, nevíte některá o obchodě poblíž Ostravy, kde by bylo možné si jej prohlédnout? Případně nemáte některá doma? Je to můj největší favorit, bohužel zatím bez možnosti vidět jej naživo...

dyndy88
14. pro 2016

@vannilla no nas kamenny obchod prave zavrel.takze musim jedine pres vyrobce.i pres to dekuji 🙂

merianch
13. led 2017

Tak uz mame kočárek doma a je fakt krásný...lepší jak na fotce, už se těším až s nim vyrazime 🙂 ma super to perovani

mrazule3
22. led 2017

Kočárek máme také, je prostorný, krásný, ale nechali jsme si namontovat nafukovací kolečka (taková ta klasická) s tím, aby byl víc do terénu a přijde mi, že kolečka moc nedoléhají na silnici. Stačí maličko se do kočárku opřít a přední kolečka se protáčí. Nemáte s tím někdo zkušenost? Kočárek jsme dali reklamovat, vyměnili nám podvozek, ale dělá to stále ☹ - tak teď nevím, zda máme pech a nebo zda je to "vada" těchto kočárků. Ono je to částečně způsobeno i tím, že tento kočárek má těžiště víc na rukách než na předních kolečkách. Jinak v porovnání s Tako kočárky, tak přední kolečka jsou asi o 5 cm blíž k sobě a tím pádem je Coletto vratší - teda alespoň mě tak přijde.

ivuskars
24. led 2017

@katka2955 zaujimalo by ma, ako dopadla ta reklamacia, kedze to vrzganie ma "dostalo". Kamaratka ma tiez taky, najskor to zacalo jednym kolesom, teraz vrzga cely kocik a je to strasne neprijemne. Dost ma to odradilo od kupy...

sharinkas
24. led 2017

Ahoj, nevite prosim nekdo o prodejne v okoli Brna, kde by meli tyto kocarky? Mame vyhlidnuty coletto verona eco ale nechci ho objednavat bez vyzkouseni... diky moc za rady ;)

vannilla
25. led 2017

@mrazule3 To je divné, my tam máme nafukovací kolečka už z výroby a žádný problém s nimi snad mít nebudeme...

mrazule3
25. led 2017

@ivuskars Kočár jsme koupili i se servisem, tak nám dali novou konstrukci s kolečky, ale přijde mi, že se nic nezměnilo ☹

mrazule3
25. led 2017

@vannilla no my když s kočárem jezdíme po absolutně rovné podlaze (byt, atd.) tak je to také v pořádku, ale jak je malinká nerovnost na silnici, tak to vydává divné zvuky ☹ No uvidíte. Asi jsme narazili na nějaký páteční model a vy třeba budete mít štěstí.

mrazule3
25. led 2017

@vannilla právě jsem koukala na video z youtube, jak je prezentace kočárku a na začátku si všiměte, jak nandává kolečka, tak po nandání se mu jedno kolečko točí ve vzduchu a přitom je postavený na zemi - to je přesně to co řešíme (kromě zvuků)

Strana
z3