Kočárek Coletto florino carbon, máte některá?
Ahoj holky, nepřemýšlíte některá o tomto kočárku? Nebo ještě lépe nemáte ho některá? 😉

Take mi napsali, ze naprimo nedodaji a mame objednat pres prodejce... Mame tedy objednano cca od zacatku listopadu a v prosinci by mel byt pripraveny🙂 Jestli budes objednavat v Bambinu, maji primo na prodejne o neco nizsi ceny nez na eshopu..
já ho koupila ještě levněji v kočárky michael, ověřovala jsem si celkově ceny, než jsem kupovala. za 14 dní jsem ho už měla doma. takže nadmíru spokojenost
Holky, co už kočárek máte a jezdíte..nevrže? Co kolečka? Kočárek se mi moc líbí, aktuálně je to favorit...akorát celkově recenze na Coletto nejsou úplně 100% :(
Holky,dnes jsem vyrazila na kočárky a zarazilo mě,jak jsou některé hrozne nízké...paní v obchodě se mi nechtěla věnovat tak jsem se jí nemohla nic zeptat,kdyz jsem řekla ze ingelsinu za 25000 opravdu nechci...ty,co máte coletto-jak vysoko má kočárek položenou korbu?Nechci se ohýbat moc do kočárku a manžel má 1.9m takže nemůže mít korbičku až u kolen... Já ji chci mít taky radši výš... Hrozně mě tam zaujal kočárek dorjan Basic comfort vip, byl krásně vysoký a lehce ovladatelný a tak nějak vypadal dobře...ale nevím jak moc je coletto nízké,vysoké... Diky za odpovědi
@merianch.... Já myslím, že coletto i dorjan jsou si typově dost podobní... Jinak já mám 175cm a manžel 190cm a přijde nám akorát ☺️😊
@merianch... Dobré ranko, fotky jsou nic moc, ale snad vám to pomůže... Jezdíme Každý den a zatím je vše ok. Fotky jsou kvalita nic moc... Jinak jsme ho kupovali v Pardubicích 😉
@merianch... Přeji šťastný výběr 😉 a krásný a pohodový těhotenství ☺️
Vypadá krásně, díky moc! Ty míry jsou super jak jste mi změrila,díky opravdu
Také se nám moc líbí a jdeme do něj ! Paní v prodejně v ČB nám v ceně do 15.000 Kč doporučila tento jako nejkvalitnější, prý dělají servis všem kočárkům co prodávají a coletto sice posílali na reklamaci ale sami po záruce nic neopravovali, tak to vypadá, že není tak náchylný. Dále nám doporučila Dorjan Sport, jenže těch se vyrábí víc a tam už je ta chybovost kusů vyšší. Tak doufám, že nás nezklame a bude OK. Jediná nevýhoda polských kočárků je vyšší celková hmotnost a že se nedá složit vcelku (musí se rozebrat korbička a konstrukce zvlášť) I když tady na tom videu je vidět, jak to jde snadno a rychle:
https://www.youtube.com/watch?v=uMUs-hrEx-wAhojky mamci.vy co uz ho mate.jezdim s nim od srpna ale porad vrze v tech pistech.da se s rim neco udelat?a taky se vam klepe v tech ohybech?nam nezapadaj u sebe tudiz kdyz xhci pohoupat tak to klokta.dekuji
@dyndy88 Dobrý den, sice s ním ještě nejezdím, ale když jsem o tomto problému, který jsem si přečetla v diskuzi už dříve, řekla prodavačce, tak mi řekla, že je třeba tu konstrukci v těch pístech promazávat, stačí normálním olejem. Pokud máte nějaké konkrétní problémy, tak se obraťte na prodejce, máte přece 2 roky záruku a to i při nákupu na internetu. 😉
@lena27 Dle dostupných informací jde o rozměry spíše vnější (na obrázku od výrobce je šipka pod celou korbičkou)
https://www.kocarky-michael.cz/kocarky-michael/...
I když tady to třeba zas vypadá, že se jedná o rozměr uvnitř http://www.bambino-kocarky.cz/detske-kocarky-co...
@dyndy88 My máme štěstí, že u nás ve městě je obchod, kde ho mají. Takže kupujeme v kamenné prodejně ještě navíc s prodlouženou zárukou 1 rok a kočárky opravují přímo tady servisní technici na prodejně. Sice byl o cca 1500 Kč dražší než na internetu, ale právě jsme si rádi připlatili.
Tak prodejce uhánějte, v nejhorším případě vás musí přesměrovat přímo na autorizované servisy výrobce nebo i k výrobci, ale celé ty 2 roky je zodpovědný za záruku prodejce.
ahojky, nevíte některá o obchodě poblíž Ostravy, kde by bylo možné si jej prohlédnout? Případně nemáte některá doma? Je to můj největší favorit, bohužel zatím bez možnosti vidět jej naživo...
Tak uz mame kočárek doma a je fakt krásný...lepší jak na fotce, už se těším až s nim vyrazime 🙂 ma super to perovani
Kočárek máme také, je prostorný, krásný, ale nechali jsme si namontovat nafukovací kolečka (taková ta klasická) s tím, aby byl víc do terénu a přijde mi, že kolečka moc nedoléhají na silnici. Stačí maličko se do kočárku opřít a přední kolečka se protáčí. Nemáte s tím někdo zkušenost? Kočárek jsme dali reklamovat, vyměnili nám podvozek, ale dělá to stále ☹ - tak teď nevím, zda máme pech a nebo zda je to "vada" těchto kočárků. Ono je to částečně způsobeno i tím, že tento kočárek má těžiště víc na rukách než na předních kolečkách. Jinak v porovnání s Tako kočárky, tak přední kolečka jsou asi o 5 cm blíž k sobě a tím pádem je Coletto vratší - teda alespoň mě tak přijde.
Ahoj, nevite prosim nekdo o prodejne v okoli Brna, kde by meli tyto kocarky? Mame vyhlidnuty coletto verona eco ale nechci ho objednavat bez vyzkouseni... diky moc za rady ;)

nojóno, rozdíl to je, ale co naděláš 🙂 rozluč se se skříni z ikei, stejně jsou oproti tomuto kočárku nekvaltní 😉