Kočárek Easy walker duo - máte zkušenosti?

stelar
5. únor 2016

Dobrý den, chtěla by jsem se poradit. Máme doma roční dcerku a v cervnu nám přibudne další dítě, budeme mít rozdíl 17 měsíců. Uvažuji proto o sourozeneckém kočárku. Nejvíc se mi líbi Easy walker duo. Jaké s nim máte prosím zkušenosti? Nejvíc by mě zajímalo, jak se s nim cestuje mhd (zejména po Praze). Dá se s nim v pohodě dostat do tramvají, autobusů? Popřípadě by ste doporučili nějaký jiný. Děkuji za Vaše rady a zkušenosti 🙂

calabasa
6. únor 2016

Já ho mela pro deti od 9 měsíců mladší. Takže az sporťák. Do te doby jsem vzdy jednu nesla nebo jsem zkousela skejt. Mám holky 23 mesicu id sebe. Projdeš s nim fakt všude. Dokud ti to starší přes den spí, je to dobra volba. Pohodlny pro deti proti Phil a Teds, ten mi přijde jen na rychle přesuny. Ale ono hodně záleží na tom, jak a kde zijes. MHD s dvěma dětmi je adrenalin ať s dvojkocarem či jedno kočárem a poletující starší. .. potřebovala jsem samozrejme vzdy Pomoc. Hlavně na tom ještě vzdy bylo kolo a spousta krámu. .. ale mohla jsem na cely den do Zoo, do parku. ..bylo to fajn. Starší se vezla, když chtela, povídaly si tam. chybka je chybějící ruční brzda. Ale na dvojkocaru jsem ji nenašla. Taky polohování není na tech vnitřních stranách moc přístup ne, 4 zipy a 2 suchace. Ted chodim s Baby Jogger Summit a mladší sedi nad kolem, kdyz si potrebuje odpocinout starsi. Zas abych ho nepromluvila. Je to držák a jede na dvojkocar fakt paradne. Lepší nevím.

rencatupa
29. únor 2016
Uživatel rencatupa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od rencatupa.

Tenhle Easywalker má kámoška, ona má dvojčátka a když jsme někde spolu byli bylo to v pohodě, vypadal že je kvalitní, neměli sme problém nikam vlézt ani do šířky takže asi bez problémů 🙂 jiná kámoška pořizovala pro sourozence ješte Britax B-Agile Double a taky dobrý 🙂

plamenka84
11. dub 2016

ahoj, zrovna jsme tento kočárek koupili pro děti, máme věkové rozmezí 1,5roku. Zkoušela jsem to vydržet 2 měsíce bez něj a lituji, že jsme ho nekoupili hned jak se mladší narodila. Mám ho velice jen krátce, takže zkušeností moc nemám, ale první dojem je skvělý. Hluboká korbička je teda úzká, dlouhá je dostatečně, ale já na podzim mladší už budu dávat do sporťáku a sporťák je velký a pohodlný. Dobře se veze, je lehký a úzký, takže do 80tek dvěří se dostaneš. Jen teď řeším pláštěnku, protože jsem pochopila, že na sourozenecký s hlubokou korbou je jiná než na sporťák a 2tis. za pláštěnky se mně dát nechce. Neporadí mně někdo jak to vyřešit?

maja42
11. dub 2016

Já jsem skalní příznivec této značky. Měla jsem pro děti 20m od sebe Duo a mám i Qtro (ten uveze taky dvě děcka, nouzově). Dvoják jsem si poskládala postupně z mimibazáče, měla jsem komplet včetně sourozenecké pláštěnky, adaptérů na vajíčko a na míru dělaného madla a podložky pod nohy pro starší dítě (vše jsem levou zadní rozprodala). A byla to jedna z nejlepších věcí, která mi umožnila přežít falešné dvojčata - zvlášť když starší je spavé a kočárkové. Jak tu už padlo, ideální na celodenní výlety i sama s dětma, narve se do toho tuna věcí, ale projde i 80cm dveřma, do většiny výtahů atp. MHD nízkopodlažní v klidu sama, jinak klasika s pomocí (ale dá se i vytáhnout pozpátku po schodech). Do auta jsem ho skládala sama. Vedle sebe jezdili do čtyř let staršího a když jsem pak kočár prodávala, plakali oba 😉 Je to držák, věřím, že ještě spoustu děcek odvozil. Ovládání i jednou rukou na pohodu, brzdu jsem nepostrádala (ale dá se na to prý hacknout normální ručka z kola). Phil a Ted se mi nelíbil, že to mladší jezdí v podstatě na zemi a nic nevidí, plus to nemá moc úložný prostor. Tehdy moc v sourozeneckých nebyla konkurence, možná teď je BuggaBoo nebo další... Ale řekla bych, že EW duo z druhé až xté ruky nic nezkazíte, finančně to nezatíží vůbec (já jsem prodala s výslednou ztrátou 300kč 😉 ) a užijete bohatě.

plamenka84
12. dub 2016

@maja42 muzu se zeptat, jak jste dlouho v hluboké korbicce vozila mladsi dite? Dlouha je dost, ale zda se mne úzká. Brzo vytahnu jarni fusak, takze přes leto mit misto jeste bude, ale mam znamou, co v lete ceka mimco a ma strach, ze na zimu se ji s fusakem tam nevleze. A podlozku pod nohy pro starší jsi mela jakou?

maja42
12. dub 2016

mladší je červencová a byla v hluboké rok (až spolehlivě sama seděla). v zimě tam vešla i s fusakem. dvoják nemá na rozdíl od qtra polohování nožiček (aby šlo vytvořit rovné lůžko), takže jsem nechala vyrobit zvedcí podnožku, vevnitř tuhý karton, zvenku pevná látka a připínalo se to na sucháč. fotku nemůžu najít .

maja42
12. dub 2016

už ji mám

penelopaw
12. led 2019

Ahoj, zkouším oživovat diskusi. Uvažuji o koupi tohoto kočárku - čekáme třetí dítě, až se narodí, bude holčičce cca 20 měsíců. Nejstarší syn má 4 roky, ten bude muset chodit po svém (popř. ke kočárku by měl jít dokoupit skate), ale holčička mi to ještě neuťape, takže kočárek pro sourozence je nutná volba. Nicméně řeším jednu věc: jde na kočárek přidělat jedna sedačka sportovní (pro 20 m dítě) a vedle ní korbička (pro mimi)? Nebo je lepší rovnou koupit obě sedačky sportovní a do jedné dávat miminko v nějaké vkládací tašce? (tašku na mimčo jsem teda zatím nikde nedohledala)