Kočárek Firkon Vesta 2016, máte zkušenost?
Ahoj maminky, dneska jsem na internetu objevila náádhernej kočárek Firkon Vesta (nejvíc se mi líbí vzor W11 nebo W17) - máte nějaké zkušenosti nebo i fotky, jak vypadá ve skutečnosti? u nás ho nikde zatím nemají, v diskuzích jsem konkrétně na tento typ kočárku nic nenašla...budu ráda za jakoukoli vaši zkušenost 😉
@minky22 tuto barvu vidím tady u jedné maminky u nás ve městě a je krásný taky 🙂
@minky22 Je skvelej, mám ho doma přesně v téhle barvě 🙂
@llenickaaa Jeeee moc dekuju 🙂presne takhle jsem to chtela videt 🙂.Ty obrazky na internetu hodne zkresluji 🙂))).Vypada paradne 🙂!!!
My máme tenhle objednaný, ale v šedé barvě. Do 14ti dnů by měl dorazit na prodejnu, tak jsem zvědavá. Vypadá fakt krásně i v té tyrkysové..
@chmichaella máme ho objednaný 🙂
jeeee.... tak aspoň někdo se našel.... já pořád váhám i když bych už měla načase objednávat, ale zatím to je jediný kočáre, který mě dostal na 1. pohled 🙂
Zajímalo mě jak je na tom ten koš pod kočárkem, zda něco uveze, nebo mi hned při 1. nákupu vypoví službu...???!!!!
@chmichaella já mám ještě ty větší kola- podvozek - swing a super🙂 ale tyhle vypadají taky pěkně🙂
....a co ten koš..... patří mezi ty pevnější ????
@chmichaella pod kočárkem myslis? Za mě je pevný dost,když někam jdeme dávám tam věci na maleho, šátek a nositko...😀 nebo když jdeme na nákup tak tak a unese toho dost si myslim😉)))
JJ... myslela jsem pod kočárkem.... tak to je dobře. Kamarádka mi říkala, že koše od firkonu moc nedrží, chápu, že se to nedá srovnat s drátěnýma (nebo jaký jsou :/) ale aby aspoň něco uvezl 🙂
@chmichaella tak já jinou zkušenost nemám, ale zas se mi líbí vic než drátěné. Ptz do toho hodim deku atak a kd,z prsi tak to není mokrý.... Kamarádka má drátěný, ale vozí si na tom přidělaný batoh a v tom má věci.... Takhle já si to nahazim vse dovnitř a je to..... Ale nevozim tam bůh ví co těžkého, ptz většinou na velké nákupy jedu autem, ale myslím že ubeze dost a drží.....
Tak to je dobře... děkuji moc...... hledala jsem na netu a nikdo tuto konstrukci ještě nemá (nejspíš protože je to novinka), ale zajímalo mě zda alespoň trochu houpe atak no..... v obchodě jsem neměla šanci si ho projet a ani ho vidět, je to výběr naslepo :/
Tak kocarek je obednany 🙂 🙂 .Tak jsme vzali ten svetle modry,akorat konstrukce cerna a predni kola take otaceci 🙂.Tak uz se moc tesime 🙂
No koukám, že ty otáčecí kola frčí :D
@chmichaella no odkud jsi?yslim že tento podvozek má paní v prodejně v Nymburce ale jistá si tím nejsem... Když jsem tam byla já měla na prodejně podvozek swing a ten i máme úžasné houpe a projedem všude🙂 sice to není moc skladný, ale ty otáčecí kola se mě nelíbí😀
No mě právě taky ne ........ :D
@martullinka
@martullinka Ahoj, před časem jsi otevřela diskuzi ohledně kočárku Firkon Vesta a chtěla bych se Tě zeptat, zda jsi s kočárkem stále spokojená? Je to jeden z mála kočárků, které můžeme s manželem vzhledem k naší výšce (jsme oba dost vysocí) mít. Na prodejně se mi s ním jezdilo dobře, korbička je dost velká jak u hlubokého, tak u sporťáku. Ale osobní zkušenost nikoho bohužel zatím neznám. Moc děkuji za Tvé případné informace.
@hakk ahoj, snad neva, kdyz taky odpovim. Jezdime s nim skoro 10 týdnů a az na ten problém s koleckama, který prodejce vyřešil si na nej nemuzeme stěžovat. Korbicka je hluboká, takze dítě nelezi hned jakoby venku. Do košíku se taky docela vejde, jen by mohl mit trochu vetsi ten otvor, te treba dovnitr by se mi balik plen vesel, ale neprolezl tim otvorem, ale dobrý. Rukojeť se da nastavit, jak ji chceš vysoko. Neobjevili jsme nic, co by nam vadilo. Mozna jeste plastenku by mohl mit o trošku vetsi, nevleze se pod ni ta taška. Ale jako nemenila bych ho 🙂
@krasomila90 Mohla bych se zeptat, jak jste vyřešili problém s kolečkama nebo spíš výrobce? Kočárek jste dali na reklamaci? Máme stejný problém hned od začátku, ale nemůžu si dovolit dát kočárek reklamovat a být bez něho cca 30 dní.
@jenda10 my mame prodejnu s hlavním dodavatelem panem Hakem u nas ve městě a stavil se primo u nas a nasadil pruzinky do předních koleček. Byla to věc na pul minuty. Ale myslim, ze by ti je na prodejně měli zajistit kdekoliv a nasadit, případně by to asi člověk zvládl nasadit sám
Prosím uvažujeme o kočárku firkon vesta mužů znát vaše názory na něj výhody nevýhody za dobu co ho používáte a též jak se třebas jezdí v terénu jsme z vesnice manipulace s ním při jízdě i skládání atd. a chceme přední otočná kola.
@majdaatom ahojky, recenze na podvozek ti nedam, ptz mám jiný, als co se týče korby je velká. Prostorná a mě vyhovuje..... Vajíčko je taky fajn, i když mi přijde že je v tom Mimi dost zapadly, ale to je možná jen můj pocit. .sporťák jsme zatím jen vytáhli jednou a vypadá moc pěkně ale malá nevýhoda že nejde do úplného lehu....
Holky, tak jsem si objednala ten kočárek se všemi pevnými koly (firkon vesta vario) ve světle šedé barvě. Doufám, že budu aspoň tak spokojená jako jste vy 🙂
Holky, mě přijde, že když tam dám ty pružinky, že se mi kolečka spatně otáčejí... jak jste na tom vy? Zkoušely jste to... Když mám kolečka zvednuté a bez pružinek, krásně se otáčí a když je tam dám, tak mi to drhne... co u vás? díky
@krasomila90 Děkuji zkusím zavolat k nám na prodejnu a zjistím jestli budou také tak ochotné 🙂
Tak pružinky nám dodavatel také zašle .....tak snad to bude fungovat a konečně kolečka s aretací budu moct používat. 🙂

Ahojky, potřebují radu mám vajicko firkon kite jak poznám že už mám ty popruhy provlect výš?: D jsem nějak zmatená z toho jak to poznam:D