Kočárek Firkon Vesta 2016, máte zkušenost?
Ahoj maminky, dneska jsem na internetu objevila náádhernej kočárek Firkon Vesta (nejvíc se mi líbí vzor W11 nebo W17) - máte nějaké zkušenosti nebo i fotky, jak vypadá ve skutečnosti? u nás ho nikde zatím nemají, v diskuzích jsem konkrétně na tento typ kočárku nic nenašla...budu ráda za jakoukoli vaši zkušenost 😉
@bruntejza našla jsem fotku toho vzoru🙂)) já ho mám z obchodu v Nymburce a paní má na fcb rozfocene tyhle kočárky a mívá i detaily vzoru tak dyztak mrknete🙂))
jj už sem to okoukla, hned jakmile ste napsala že to nejsou puntíky, ale usoudili jsme, že ani ty kytičky nejsou zas nijak škaredé 🙂 Když to bude holka, tak to aspon bude víc pro ní :D
@bruntejza jj jinak barvu má fakt rkásný 🙂 já ho viděla na živo v obchodě a libil se mi, ale prostě se mi nelibil ten vzor na tom no 🙂 navíc čekáme chlapečka tak by se mě to nelibilo no :D ale jinak tu modrou nebo spíš tyrkysovou barvu má fakt užasnou naprosto 🙂)))
Holky, tak my máme u nás ve městě přímo obchod značky Firkon a jak říkáte, také jsem se zamilovala do Vesty, motiv č. 12 a ten hrubší materiál se mi právě líbil. http://www.firkon-kocarky-hak.cz/firkon/eshop/1... a dokonce stojí ještě míň. Předevčírem jsme na něj koukali a dnes si jdeme říct, že si ho vezmeme. Ještě jsem zkusila najít diskuzi, než vyrazíme a jsem ráda, že jsem sem koukla.
Jedou ho s námi vyzvednout naši autem, bydlíme v bytě a termín mám v půlce května, tak zatím asi bude u našich, ale taky bych ho chtěla aspoň vyfotit, tak sem pak hodím fotku.
A vy, které ho postupně budete zkoušet, napište, jak jste spokojené. Já už se na něj hrozně těším 😅
Ahoj @krasomila90 my máme úplně ten stejnej, nafotili jsme ho a mám ho ve svým albu https://www.modrykonik.cz/blog/martullinka/albu...
už s ním normálně jezdíme a dobrý, přijde mi lehoučkej, dobře se ovládá. zatím jezdíme jen po vsi po chodníkách a horší silnici (je hodně děravá, příští rok se bude dělat nová), polňačky jsme kvůli mokru zatím nezkoušeli, takže nemůžu říct, jak se s ním bude jezdit v horším terénu 🙂 ale hodně lidem se líbí - to se dobře poslouchá, když jedu na procházku a slyším samou chválu (na kočárek i malou Terezku 🙂 )
@martullinka
Tak to je parádička, už jen podle tvých fotek vypadá parádně a naživo je to bomba 😎
To jsem ráda, že jste spokojení 🙂 My budem jezdit tak nejvíc po městě, já sem tam do obchodu nebo někde kousek za město a nebo pak taky na vsi u našich.
Příteli se líbil ten modrý, ale taky jsme právě mysleli, že jsou na něm puntíky a ono nee :D
Ještě autosedačku musíme rozmyslet, jaká bude Jestli přímo ke kočárku nebo jiná.
Tak v pátek si po 5 týdnech čekání jedeme vyzvednout kočárek. Jsem na něho upřímně zvědavá, hned vám jsem hodím fotky 🙂
@jenda10 my stále čekáme budu se tesit na foto
Holky a za kolik ho máte? já na internetu vidím všude, že je dražší. U nás stál 8200..
@krasomila90 my ho kupovali v Nymburce v prodejně za 9299 kč + 2100 vajičko 🙂
@krasomila90 my ho objednavali tady i s vajickem: http://www.firkon-kocarky-hak.cz/firkon/eshop/1...
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo má kočárek Firkon Vesta už déle a jak je s ním spokojen. Moc se mi líbí, ale od koupě mě odrazují 2 věci. Jednak to, že nemá odlehčenou hliníkovou konstrukci, ale téměř 2x těžší kovovou než mají srovnatelné kočárky (např. Camarelo) - takže se chci zeptat, jestli není na ovládání a nakládání třeba do auta těžký. A druhá věc je, že mě v jiné prodejně (kde Firkony neprodávali) upozorňovali, že tato značka je velmi poruchová, že měli obrovské množství reklamací a proto už kočárky od této firmy neberou. Navíc je prý problém se servisem a na náhradní díly se čeká přes měsíc. Nevím, zda je to pravda, třeba to byl od nich jen prodejní tah, jak mě odradit od konkurence, proto bych ráda slyšela názor vás, které už máte kočárek déle. Moc prosím o recenze. Díky!
@lyra11 já ho doma mám, ale ještě mám prcka v břišku tak nemůžu soudit, ale to co píšete tak takhle mě zas odrazovali od kočárku zn. Tako 🙂 protože jsem se rozhodovala mezi Tako a firkon a paní mi řekla že tako mi klidně objedná, ale že už je na prodejnu neberou, ptž měli problémy s reklamacemi, že je vyřizovali hodně dlouho a ono pak když je maminka bez kočárku třeba 2 měsíce, to je děsny.... a já co četla recenze na jiný typy od Firkonu tak vždy byly recenze dobré 🙂 Ale myslim že tak 2-3 tydny a budu vědět třeba více jak se s nim jezdí :D ale když jsme ho zkoušeli tak mě osobně se s nim jezdilo hezky 🙂 máme podvozek swing.... 🙂 a těžký mi nepřišel 🙂
@andysek2512 Díky moc za zprávu. Počkám ještě nějaký týden, dneska začíná veletrh PRO DĚTI v Brně a třeba se tam "vytasí" s nějakými novinkami, které mě zaujmou a doputují do velkých prodejen, pár týdnů čas ještě mám. 😉 S Firkonem Vesta jsem si pojezdila jen po obchodě, zkusila si ho složit a rozložit, což mi přišlo snazší a uživatelsky přístupnější než u Camarela, mezi kterým se rozhodujeme...ale ty reklamace mě děsí, opravdu nerada bych byla 2 měsíce bez kočárku :-/ No, snad vybereme dobře. Tak pak písni, jak se ti s ním jezdí venku - vidím, že to máš za pár, tak přeji co nejvíce pohodový porod a šťastné miminko! 🙂
@lyra11 jo já se taky pořád rozhodovala, ale pak jsem se zamilovala do tohohle, navíc se mi u jediného libil i sporták, že je dost velký 🙂 Tak snad nezklame, a určitě napišu 🙂
jojo už bych ráda, kdyby malej chtěl ven, ale drží se zuby nehty :D a určitě hned pisnu jakmile ho ozkoušíme 🙂
@adelavalesova To je právě ta prodejna u nás ve městě a přímo tam nás stál 8200, tak to mají docela dražší ve svém eshopu. Ale i tak ta cena je slušná, snad budeme všechny spokojené 😎
@krasomila90 tak to se divim. Většinou ceny eshopu bývají nižší. Pro vas líp, že jste mohli vyzkoušet. I tak je ta cena super za dvojkombinaci. Taky doufám, že budeme spokojene a hlavně naše miminka 😊
@adelavalesova Taky jsem si říkala, ale prostě i tak, podle mě je to stejně za malý peníz hodně muziky :D Jojo, miminka hlavně aby byla spokojená. Dneska si pro něj jedeme, nakonec nevydržím a pojedu zrovna k našim, kde zatím bude, abych si ho ozkoušela pořádně v klidu i mimo prodejnu 😅
@krasomila90 take ho máme u našich a kdykoliv k nim jedu tak první co, tak si jdu projet kočárek 😊
Tak kočárek už máme složený u našich 🙂 A musím říct, že je úžasný. Jsem z něho úplně nadšená, nemůžu se dočkat až ho budu moct projet venku s mimčem. Měla jsem obavy aby byl kočárek houpací, a je dokonalý. Houpe hodně a výhoda je že lze nastavit tvrdotst pérování. Prostorná korbička a sporták. Jde snadno rozložit a těžký mi vůbec nepřijde. Myslela jsem, že to bude horší. 🙂 uvidíme až bude delší dobu v provozu, třeba budu mít nějaké připomínky, ale zatím jsem se do něho zamilovala 🙂 Fotila jsem na rychlo, tak se omlouvám za kvalitu. Ale pro představu je sem přikládám.
@emtinka na konstrukci jak jsou ty ,,tlumiče" tak otáčením jsou tam 2 polohy-úplné pružení nebo trvdrší. A pak jak máš na podvozku ty pružinky, nad ze spodu nich je bud zacvakneš nebo odcvakneš (je tam takový patent) a ted si nejsem jistá, ale když se zacvaknou tak nepruží. Zkoušeli jsme aby celý kočárek pružil a musím uznat, že bude uspávat dobře 🙂
Nějaké nové zkušenosti s Firkon Vesta prosím? Taky po něm pokukuji 🙂
@krasomila90 paráda, já mám 156 cm, tak si myslím, že to taky ještě půjde 🙂
Holky kolik ma hluboka korba na delku vevnitr? Ty miry na netu jsou, ale spis vnejsi si myslim.
Holky kolik vlastně vazi?
@pipicek2 ja mam 158 a v pohodě

@bruntejza no nejsou to puntíky, ono to není na fotce z netu poznat, tento jsem viděla přímo na živo a jsou to právě jak kdyby kyticky nebo jak to popsat no.... Ale jinak barvu má fakt úžasnou🙂