Kočárek Firkon Vesta 2016, máte zkušenost?
Ahoj maminky, dneska jsem na internetu objevila náádhernej kočárek Firkon Vesta (nejvíc se mi líbí vzor W11 nebo W17) - máte nějaké zkušenosti nebo i fotky, jak vypadá ve skutečnosti? u nás ho nikde zatím nemají, v diskuzích jsem konkrétně na tento typ kočárku nic nenašla...budu ráda za jakoukoli vaši zkušenost 😉
@allaand Je krásný, mohla bych poprosit, kde jsi ho kupovala? a má skutečně vnitřní rozměry korbičky 85 cm? děkuji moc 🙂
@bruntejza Ahoj, taky se mi líbí takhle barva tohoto kočárku 🙂 už máš objednáno? Nevíš, kde se dá vidět na živo? Díky moc 🙂
U nás se traduje,že kočárky Takko a Firkon jsou strašně nekvalitní. Tak budu pro zajímavost sledovat,jak se Vám v provozu osvědčí.
@selwy Ahoj, prosím, kde ses na něj byla podívat? 🙂
já dnes viděla na živo a bohužel k mým 156 cm ho nemohu mít. Je to koráb a já u něj byla jak malý dítě 😖
Ahojky, tak uz pár dní drandime a nemůžu si stěžovat😉)) sice jak jsem si naivně myslela že korbu s malým si budu nosit do třetího patra tak to asi nedam,ale věřím, že jsem ještě zesláblá po porodu, a pak to vynesu:D ale korba je krásné prostorná. Podvozek máme swing krásné houpe a projedem fakt všude🙂))
My mame objednano. V téhle cenové relaci, (Dvur kralove 8200kc) dvojkombinace, je poměr cena výkon TOP. A hlavne každej si na kočarech najde své pro a proti at se jedná o kterýkoliv. Je fakt krasny, velky, mam 175 cm pro nas krasne vysoky, snadno se sklada, lehky a paradne se s nim jezdi, ovladatelny jednou rukou. Podvozek Vesta standard. Uz se moc těším az vyjedeme ☺
@llenickaaa ahojky, bydlim kousek od Dvora Kralove a tam je primo prodejna Firkon a pak taky prodejna pod jmenem HAPU a tam maji kocarky ruznych znacek i Firkon, alw tam mi ho pani moc nepochvalila prave. :-/ Ze je tezky atd...
@babanci taky mi je rozmlouvaji. V obchode mi doporucili Coletto Florino Carbon, je krasny a fakt o dost lehci i pritel rikal, ze maji v tom Firkonu snad schovanou cihlu a to do nej byl doslova zamilovany. 😀 Jukni na ten Coletto, je peknej a rozmerove skoro to same. 😉
@selwy děkuji moc, do Dvora se sice nedostanu, ale zkusim najít někde jinde 🙂
@llenickaaa nevim odkud jsi, ale maji ho i v Jicine. 🙂
@selwy jsem od Benešova u Prahy. 🙂 Děkuji za info, asi si budeme muset udělat výlet 🙂
@llenickaaa mají ho v Nymburce v prodejně🙂))
@andysek2512 Děkuju moc 🙂
@llenickaaa je opravdu prostorný , ale neměřila jsem a už ho nemám doma :\ 🙂 jinak jsem ze severu ( Varnsdorf ) mají je tady v prodejně 🙂 a co jsem koukala na váhu je to spíš z lehčích kočárků , ale je jasný že s tímto rozměrem nemůže být nejlehčí 🙂
Možná je těžší bude, ale má opravdu bytelnou konstrukci a reklamace teměř žádné. I kdyz váha 12kg s hlubokou korbou mi prijde fakt malo. Jinak čekací doba, když není ušitý na skladě 2 měšíce. Mame to jen tak tak.
@allaand Díky moc za info 🙂 Hlavní je, že je prostorný, ta váha není prioritní, takže za mě v pohodě. Ještě ho někde okouknout a když se bude líbit, jdu určitě do něj 🙂
@monyna_88 taky mám pocit že ta váha není nějak moc 🙂 podle mého zjištění patří prostě mezi ty lehčí a
@llenickaaa není za co 🙂 určitě lepší větší znám maminky co jezdí v hluboké korbě 4 měsíce a pak shánějí nový kočárek :\ 🙂
Zdravím , jsem ráda,že jsem našla alespoň nějakou konverzaci o tomhle tipu kočárku. Ráda bych se zeptala kdo už jezdí po venku jaký opravdu je ?
A nevíte zda se dá okoukat někde v Brně ?
Díky za odpověď
@berusenka1 v Brně ho mají v moje-miminko.cz prodejna je ve Starém Lískovci.
Ahoj, mohu se zeptat na vnitřní rozměr korbičky? Všude uvádí rozměry vnější a nebo vrchu korbičky a mě by zajímal rozměr ležení. Moc děkuji.
Hluboká verze: Délka lůžka 85 cm, šířka lůžka 37 cm, výška korbičky 22 cm, váha 4,5 kg.
http://www.moje-miminko.cz/kocarky-firkon-vesta...
Kdyby nam to tak nekdo zmeril kdo ten kocarek ma.

Ahoj, prosím, kde se na něj dá v Praze, nebo v jejím blízkém okolí na živo podívat? Díky moc 😉