icon

Kočárek Firkon Vesta 2016, máte zkušenost?

martullinka
17. lis 2015

Ahoj maminky, dneska jsem na internetu objevila náádhernej kočárek Firkon Vesta (nejvíc se mi líbí vzor W11 nebo W17) - máte nějaké zkušenosti nebo i fotky, jak vypadá ve skutečnosti? u nás ho nikde zatím nemají, v diskuzích jsem konkrétně na tento typ kočárku nic nenašla...budu ráda za jakoukoli vaši zkušenost 😉

krasomila90
6. dub 2016

Holky, já byla u našich včera a zapomněla jsem ho tam změřit :( příště na to budu víc myslet nebo vlastně můžu zkusit napsat mamce, ať mi ho tam změří zevnitř

monyna_88
7. dub 2016

Vnitřek je veliky. Mam termin na cerven a vozit potrebuju pres zimu, pres 80cm na ma 100% ale presne cislo uz si nepamatuju... zmerim vam ho jedine zacatkem kvetna az dorazi ☺

radkadrona
8. dub 2016

Ahojte holky, chtěla jsem se zeptat jaké autosedačky jsou k tomuto kočárku kompatibilní???

adelavalesova
8. dub 2016

@radkadrona ja k tomu mám autosedačku Firkon Kite. Lze koupit adaptéry a pak sedačky maxi cosi nebo Cybex

radkadrona
8. dub 2016

@adelavalesova
děkuju 🙂

kacis93
10. dub 2016

@selwy prosím prosím🙂 kde v Jičíně?bja byla v Nymburce ale to má segra trochu z ruky a potrebuju se poradit i s nějakou ženskou, chlap mi řekne že mu všechny přijdou stejný :D

selwy
10. dub 2016

@kacis93 ahoj, byla jsem presně tady www.bambino-tomik.cz, hrozne mila pani prodavacka tam je. 🙂

kacis93
10. dub 2016

@selwy super díky moc!🙂

radkadrona
11. dub 2016

Nevíte o nějaké prodejně těchto kočárku v okolí Zlína??? Děkuju

colleyn
11. dub 2016

@radkadrona my ho kupovali v Uherskem Hradisti v Lalandu

emtinka
12. dub 2016

Dámy, už drandíte, jestli ano, písněte, jak se vám jezdí 🙂 děkuji

luciferkaklaris
12. dub 2016

Ahoj maminky, přidávám se k Emtince. Také by mě zajímalo. Vy co už jezdíte, napište. Zalíbil se mi Vesta Swing s těmi retry kolečky. Budeme jezdit hodně v terénu a nechci ty aretační. Je tu někdo, kdo má přímo Swing?? Pokud ano, jak se vám s ním jezdí a jaká je délka po složení? Na netu píšou, že 86 cm, ale zajímalo by mě, jestli to tak je i ve skutečnosti. Do kamenného obchodu se chystám, ještě jsem neviděla naživo. Děkuji 🙂

radkadrona
12. dub 2016

@colleyn paráda moc děkuju

jenda10
13. dub 2016

@luciferkaklaris Ahoj, také jsme o něm uvažovali a to hodně, ale nakonec jsme vzali klasický typ kočárku. Jinak po složení je stále hodně velký a zabere skoro celý kufr auta a to máme kombíka. Musí se odebrat kolečka a pak je trošku skladnější. Ale dá práci.

werik153
17. dub 2016

Holky tak už máte nějaké recenze ? Včera jsem se byla podívat v krámě a prodavačka nám ho rozmlouvala, že prý je problémový a dost často se vrací na reklamace, tak mě docela zmátla....že mi to rozmlouvá i když ho tam měli....

emtinka
17. dub 2016

@werik153 uvidíme, ale moc tomu nevěřím, je to novinka 2016, takže jak je dlouho na obchodech...

iiiv
17. dub 2016

taky máme koupeno, ale osud nám nedovolil ho vyzkoušet☹

andysek2512
17. dub 2016

@luciferkaklaris bahojky swing podvozek mame🙂 jezdí se s ním fakt úžasné... Jezdíme hodně po louce apod... A krásné se sním houpe...ale kolik má po složení to nevím,bych zítra premerila jestli chceš🙂)) máme combi a zabere půlku kufru podvozek nu.... Ale podvozek dam i do felicie do kufru sice musím postavit a dát pryč plato ale vešel se🙂))) každopádně mužů fakt doporučit tento kočárek🙂))

luciferkaklaris
17. dub 2016

@andysek2512 Ahojky, mockrát děkuju za tvoji pozitivní reakci, to jsem fakt ráda!! Já právě budu taky jezdit hodně po louce, lesních a polních cestách, tak bych radši ten swing podvozek, bez aretace. Myslíš, že bys mi ten složený podvozek mohla tedy změřit?? Stačilo by mi to do týdne. Jsi moc hodná a děkuju předem! K

andysek2512
18. dub 2016

@luciferkaklaris jj zmerim ještě dnes a rozměry poslu🙂)) jj také jsem chtěla bez aretace a jezdí se s ním fakt hezký, lehce, samozřejmě třeba do kopce táhnout kočárek je docela zahul:D ale to je asi s každým kočárkem.... Jinak fakt super a jaký desing mas vybrány?🙂))

luciferkaklaris
18. dub 2016

@andysek2512 Mockrát děkuju, prosím tě změř ho i s kolečkama, nechtěla bych je vždy sundávat, tak mě zajímají tyto rozměry, díky! Jo, to chápu, že do kopce to bude záhul 😀 Ještě jsem je neviděla naživo, ale líbil by se mi ten světle modrý s bílými puntíky 🙂 Jaký máš ty??

andysek2512
18. dub 2016

@luciferkaklaris jj zmerim i s kolečky...🙂)))
Mám tenhle🙂
Jedina nevýhoda je že jak je světlý tak mi na něj sedaj malé mouchy a nechávají se vozit mrchy:D
Jj ten tyrkysový se mě taky líbil ale ty puntíky delaj tvar jako kytičky a pro kluka by se mi to moc nelíbilo no:D

monyna_88
27. dub 2016

Tak ženy, délka hluboké korbičky úplně dole 77cm a uplně nahoře 85 cm. Je super. Skvěle se ovládá, já ho v poho unesu i podvozek. Jasná volba 😉

luciferkaklaris
27. dub 2016

@andysek2512 Jé, já to čtu až teď 😀 Je krásnej!! Hlavně ty kola, úplně tady slintám 😀 Moc se na něj těším, chystáme se v sobotu 🙂

berusenka1
27. dub 2016

A co rukojet není krátká ? Nekope se do konstrukce?

monyna_88
28. dub 2016

@berusenka1 mam 172 cm a manžel 187cm a vubec k podvozku nedošlápneme, nekope. Ale pozor je vysší, pro mě super, nemusím se ohýbat, pro 150cm lidičky asi vysoký bude, potřeba zkusit. A vejde se v pohodě do peugeota, né kombika, do kufru.

berusenka1
28. dub 2016

Jé vy máte i barvičku co máme vybranou také 🙂 Tak to je super děkuji moc za fotečku já mám 179 cm tudíž jste mě potěšila ,že je opravdu tak vysoký ani 🙂 Akorát ta kabela na rukojeti mohla být jinak řešená .Ale nic mě neodradí takže jo půjdu do něj 🙂

evcanovak
29. dub 2016

Dnes ho jdeme objednávat, temín máme v červenci 🙂 Byli jsme se na něj podívat a jasně vyhrál mezi všema ostatníma. Já mám 181cm a manžel 190cm a dokonce jsem si musela dát madlo o stupínek níž :D . Je fakt hodně vysoký, krásně houpe, prostorná korbička, při složení by se měl vejít i do kufru (i s korbičkou), když se sundají kolečka, máme Audi A4, není to kombík a vzadu budou 2 děti, tak se tam vejít musí. Korbička i sporťák se krásně sundavají, měli jsme už dost kočárků a takhle jednoduše to nešlo. No strašně se na něj těšíme 🙂 Autosedačku máme Maxi Cosi City, tak k tomu objednáme adaptéry. No hrozně se těším a doufám, že s ním nebude problém..

kkllaarraa
29. dub 2016

Chtela bych se zeptat z jaké stranky jste objednávali (kterou mi doporučite) a za jak dlouho vám kočárek přišel... jde mi o to ze když budu objednávat z internetu tak chci obchod kde nebude problém vyřízení reklamace, přijde mi vše v pořádku atd. 😊

andysek2512
29. dub 2016

@kkllaarraa my jsme ho kupovali osobně v Nymburce..... Kočárky max Nymburk si zadejte do googlu a ono vám to najde🙂 a nebo spíš na fcb mrknete.... Vím, že to lze objednat i přes internet🙂))))

Strana