icon

Kočárek Firkon Vesta 2016, máte zkušenost?

martullinka
17. lis 2015

Ahoj maminky, dneska jsem na internetu objevila náádhernej kočárek Firkon Vesta (nejvíc se mi líbí vzor W11 nebo W17) - máte nějaké zkušenosti nebo i fotky, jak vypadá ve skutečnosti? u nás ho nikde zatím nemají, v diskuzích jsem konkrétně na tento typ kočárku nic nenašla...budu ráda za jakoukoli vaši zkušenost 😉

luci_eee
29. dub 2016

Ahoj, vy, co už ho máte, můžete mi prosím odpovědět na pár otázek?
1. jde dát sportovní sedačka do úplného lehu a i do úplného sedu?
2. když se dá sportovní sedačka do lehu, obepíná látka boudy celé boky? Jde mi o to, aby do něj někde z boku nefoukalo. A to stejné by mě zajímalo i u nánožníku u sportovní sedačky.
3. vy co máte podvozek SWING, jak se vám kočárek ovládá? Není např. při nadzvednutí u zatáčení moc těžký?
Předem moc děkuji za odpovědi 🙂

kkllaarraa
29. dub 2016

@andysek2512 moc děkuji koukla jsem na stránky a hned objednala i po přečtení několika recenzí... dotaz jsem poslal někdy o půlnoci ze se mi někdo zítra ozve a ve finále jsme to s pani zvládly objednat a domluvit během chvilky... takže už je objednán a snad bude brzy na cestě... dodání az 4 týdny😞

andysek2512
30. dub 2016

@luci_eee sportovní verzi jsem ještě nezkoušela, ale do úplného lehu jde určité....jinak podvozek swing mám a nemůžu si stěžovat, při zatáčení úplně v pohode, i jednou rukou se dobre ovládá...při zatáčení se nemusí nadzvedává, stačí zatlačit na tu stranu co chcete jet a ono to zatočí🙂 a těžký není.... Že začátku než se to obehalo a než jsem přišla na správný fígl jak skládat a rozkládat, ale teď už v pohodě a je to jednoduchý🙂)))

andysek2512
30. dub 2016

@kkllaarraa jjj paní je hrozné moc fajn🙂))) jinak ano dodání je 4 týdny, ale myslím že nám přišel za 3 týdny... 🙂

luci_eee
30. dub 2016

@andysek2512 díky moc 🙂

monyna_88
1. kvě 2016

@berusenka1 zas když jedu tak ta taška nebymba 😃 ale je dost na tesno to je fakt ☺ doporucuji rovnou prikoupit paraplicko za 230 kc a rukavnik na zimu. ☺

monyna_88
1. kvě 2016

@monyna_88 nebo spíš nebimbá ☺

lokajka1
2. kvě 2016

Dobrý den, nevíte zda je možné si tenhle kočárek prohlédnout někde v Ostravě nebo v okolí??? Děkuji za info 🙂

teruliinek
5. kvě 2016

@krocovaz mám značku firkon 🙂 a je parádní .
Teď ho budu prodávat dohromady stál 9249,- a teď
nabízíme za 6500,- sleva možná

berusenka1
8. kvě 2016

Mohu mit otázku ke sportaku ? Hodite sem prosim foto ?

werik153
8. kvě 2016

@teruliinek a co je to přesně za typ ? Na netu nemůžu najít 🙂

teruliinek
8. kvě 2016
teruliinek
8. kvě 2016
teruliinek
8. kvě 2016

V ceně fusak,rukávník

teruliinek
8. kvě 2016

@werik153 a hlavně původní cena neplatí nabízím ho za 5000 🙂

maandy88
12. kvě 2016

Ahoj. Mám na vás spoustu dotazů 😀 Především na ty co kočárek už mají. Nejdříve jsem měla vybrané camarelo art. Ale pak jsem náhodou narazila na firkon vesta klasik a hooodně se mi zalíbil. Jsou stylově s camarelem dost podobné, ale cena je pro mě příznivější. Ale firkon je tedy váhově těžší, máte už ozkoušeno? Není až moc těžký? Do toho mám 158 cm, je tu nějaký stejný prcek aby mohl referovat zda není kočárek až moc vysoký? A poslední, to za boha nemůžu nikde najít.. Zajímalo by mě zda má firkon na boudičce rozepínací tu moskytieru vzdadu na boudičce tak jako camarelo (že mimco vlastně kouká ven úplně, ne skrz ni). Děkuju za případné odpovědi:o))

andysek2512
12. kvě 2016

@maandy88 ahojky taky mám 158 cm a mám podvozek swing(velká kola) a není Veliky, mě naprosto vyhovuje.... Vse v pohodě unesu. Jediny co tak korbu s malym ne, jako zvednu to. Ale nevynesu to do třetího patra jak jsem si myslela:D takze za me moc těžký mi nepřijde.... Jezdím hodně autem ale to si beru jen podvozek a vajíčko a úplně v pohode.... A trd nechápu co myslis s tou moskytierou? Vzadu je síťka.... Takže to rozepnes a mas tam síťku že mu do kočárku proudí hezký vzduch....
A ještě co se mi moc líbí je sporťák. Ten ještě ozkouseny nemám,ale u většiny trojkombinaci se mi moc nelíbil až na tenhle🙂)))

maandy88
12. kvě 2016

V camarelu to právě můžeš rozepnout a mit tam sitku nebo tam nechat úplne volnou diru😀. To ja chci tu odlehčenou takže mozna bude ještě lehčí. A jezdi se tedy dobře?🙂

andysek2512
12. kvě 2016

@maandy88 no my to rozepli jen jednou zatím:D takže myslím že síťka sundat nejde aby tam byla volná dira... Jediné sundat celou boudičku😉))
Jinak mě se s ním jezdí báječné, hlavně ta hluboká korba je fakt veliká což je super🙂)) chci v nem mít malého co nejdyl🙂

maandy88
12. kvě 2016

No jsem asi rozhodnutá. Ještě na něj mrkneme naživo a uvidíme:o))

manusska
26. kvě 2016

Ahojte , chcem sa opytat vy co mate kocik Firkon Vesta , ci sa vam strasne trasu pri prejeti po kamienkoch ale hrbole predne otocne kolieska...Nam strasne ....miestami sa trasu tak akoby chceli o seba narazit a cely sa zacne triast , ze sa bojim aby mi mala z neho nevypadla....poradte co stym ? reklamovat ? dakujem za vase odpovede....u nas na Slovensku som k enmu recenzie nenasla 🙂

adelavalesova
26. kvě 2016

@manusska nám se třáslo jen jedno na nerovném povrchu. Pomohlo kolečka prohodit a lehce dotáhnout šroub ve středu kolečka.

manusska
26. kvě 2016

dakujem vyskusame..... dnes som mala pocit ze sa kocik prevhrne aj s malou jak sa strasne triasli....

martivebr
30. kvě 2016

Kontaktovala jsem dodavatele kočárku s tím samým problémem a ten mi sdělil, že se jedná o výrobní vadu uložení předních koleček. Výrobce kočárku to již řeší s výrobcem koleček a jakmile budou mít rešení, tak budou kočárky opravovat. Jen je nutné dojít do prodejny, kde jste kočárek koupila, říct jim, o jakou závadu se jedná a nechat jim na sebe kontakt.

manusska
30. kvě 2016

Boli sme ho dat reklamovat a presne to ako pises @martivebr ....presne to pani v predajni povedala , ze tam bude nieco zle spravene alebo na nieco zabudli....tak uvidime kedy sa im to poradi opravit lebo byt mesiac bez kocika si neviem predstavit....

syvi
1. čer 2016

Ahojky, dneska jsme si s pritelem vybrali taky tento kocarek 🙂 v barve c. 19.. Pani ho nemela na krame, ale koukali jsme na vzornik
A pridavam fotky z fb stranek 🙂.

syvi
1. čer 2016

Oprava, barva c. 18 🙂

lenurkaaa
5. čer 2016

@syvi dobrý den, chtěla bych poprosit o radu,kde se na fce daji najít obrázky kočárku ?dekuji za odpoved

laisobel
5. čer 2016

Ja mela Firkon Verano Long a za mne super. Tehdy se delaly jen dve verze - a Swing. Vario nebyl k dispozici. A spokojená jsem byla moc! Za mne skvela cenove dostupná znacka kvalitnich kocarku. Mame s pritelem mezi sebou skoro 30 cm a variabilita nam sedla skvele. Vozili jsme po meste, vesnici i na horach a parada.
Druhy kocarek jsme kupovali Jane Muum, ciste kvuli skladnosti a vaze, ale Firkon mame stale 🙂

andysek2512
5. čer 2016

@lenurkaaa kočárky max Nymburk je na fcb🙂 tam obrázky maji🙂

Strana