Kočárek G-mini grand, máte už některá?
Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂

Děkuji za info, už je prodaný. 😊
Ahój, nemáte náhodou někdo zkušenost s jeho funkcí v terénu ? Příroda,les..Tenhle kočárek mě učaroval jak po praktický tak po estetický stránce 🙂 Jediný velký mínus pro mě jsou ty přední kolečka, jsem hodně procházkovej a vejletovej typ...Budu ráda za každou zkušenost 🙂 Díky
Kočárek jsem nakonec koupila nový, zítra přijde tak otestuji a dám vědět. Jinak mám doma jěstě Casualplay a ten teda v terénu je na jedničku, akorat je těžký a žádný koš. 🙂
Holky dá se nánožnik u hluboké korby zvednout? Myslím, jak je tam ten přehyb u toho ochranného madla
@martinan24 Ano.
@halyinka a vy tento kočárek máte? Mohla bych Vás poprosím o fotku? Prosiiim😊Nikde jsem to zvednuté nevidela
Měla jsem možnost ho vidět v obchodě. Musím říci, že z fotek to byl můj favorit. Ale jakmile jsem ho viděla na živo, změnila jsem názor. Přijde mi celkově malý (na časté cestování ale to je fajn) a ta přední kola vypadají dost neprakticky. Nedokážu si představit, jak s ním jedu po městě na kočičích hlavách (chudák mimčo vydrncane až na hůru) a jak v zimě projíždím sněhem (jestli nějaký bude). A do terénu mi přijde taky nepraktický skrz kolečka ☹ Docela mně zklamal ☹ Ale záleží co od kočárku očekáváte.
@maggei no vyloženě po lesích nechodíme, mám ještě jeden kočárek , na kterém mám přední otočná kola, podobná těmto, a ve městě na kočičákách to drncá šíleně... tak nevím, a pro jaký kočárek jste se nakonec rozhodla?
@martinan24 Teprve jsme se začali s manželem dívat po kočárcích. Ale zatím se nám líbí Baby Design a X-Lander. Líbí se mi i Jane, ale mám pocit že i tento má malé kolečka.
@spencr takže vy jste tuším s kočárkem spokojená. Myslíte ze je vhodný i na zimu? Nemyslím kvůli jízdě ve sněhu,ale kvůli korbičce..
@martinan24 za chvili bude rok co ten kočár mam, a jsem fakt spokojena. Ta korba vsechno zvládá dobre. V létě zvládl silný déšť, bez plastenky na tom.
@spencr takže myslíte ze mimču nebude v ní zima? A ještě se chci zeptat, jak je u hluboké korby ochranné madlo a přes nej přehnutý nánožník, dal se ten přehyb zvednout? Jako ze se tím korbicka ještě víc uzavře?
@spencr jedna paní mi psala že to jde. Ale jal to nikde ještě tak nevidela
@martinan24 jo kdyz mi foukalo do zad tak jsem zvedalo tu část aby ne foukalo dovnitř.
Jsem mela maleho minulou zimu v zavonovacce a kombinezce na to nanoznik. Ted mu o linku punčošky, kalhoty, namoznik a je mu poradně teplo. Vzdy to hlídam. Ve velké korbe náležitě jsem hlídala a dovnitř i přes zip ne foukalo. Jsem dávala ruku dovnitř přímo k zipu, žádný chladek. Bylo tam velký teplo.
@spencr tak to je fajn. Asi do něj půjdu 😊a nemohla by jste mi moc prosím poslat foto s tím zvednutým nánožnikem u hluboké? Moc děkuji 😊
Taky máme grand a projeli jsme zatím vše a paráda krom teda kočičích hlav, přední kolečka na nich šíleně drncají a hrkotají, jinak jsem s kočárkem spokojená 😉
@halyjinka jee děkuji moc. Vy máte G mini Lord, rukojeť kde dát výš než je u Granda nevíte? A kolečka se mi zdají větší Nebo se mi to zdá? 😊
@martinan24 Grand ma rukojet napevno. Lord ji ma teleskopickou.
Ahojte, prosím, kto už vozíte detičky v športovej časti teraz v tomto chladnom počasí, nemajú tam moc málo miesta? Mňa tento kočík oslovil, ale manželovi sa zdá, že je príliš úzky a prcek sa tam nezmestí. Moc díky 🙂
@lenpreinfo je to pravé na opak. Místa tam ma dost. Syn tam ma na skládání hracicky, útěrku a flaska tam taky vejde
Holky budu prodávat hnědý Gmini kupovaný v únoru, kdyby jste některá měla zájem 🙂 akorát na rukojeti je trhlina na takovém tom ,,molitanovém".
@halyinka prosím a kde má Lord brzdu? Grand jí má mezi zadními koly. A prosímtě nevíš kolik je vnitřní délka korbičky? Díky moc.
@svobodka86 Z boku u praveho kola.

@kika_21 žádný tam nevidím, je tam jen takový ten zlatý.