Kočárek G-mini grand, máte už některá?
Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂

@michaelasm ja jsem s pokladnami problem neměla, spis se zasekne v uličkách mezi regály v případě jestli tam stojí ještě nějaký ten stojan, co podle původního plánu obchodu tam byt nema. (Lidi se honí za prachy a porušují stanovy šířky uliček) výtah mame taky maly a vejde se tam krásně, ikdyz jsem spis se bála ze délkou nevejde. Nás výtah je 85 cm široký, a menší jsem nikdy neviděla, ted jsem koukala na netu je to nejmenší šířka co jsem nasla
@michaelasm Přesně jak píše Spencr - my máme ten nejmenší výtah, co snad je 🙂 A tak jsem také před koupí šla do obchodu změřit šíři kol, a vychází nám to do výtahu tak tak , rezerva tak 1 cm, ale vejdeme se 🙂
@michaelasm V lídlu jsem nikdy s kočárkem žádný problém nezaznamenala, vše v pohodě 🙂
Ahoj všichni, chtěla bych poprosit maminky, které už kočárek používají, nemáte někdo fotku jak vypadá miminko priblizne v pul roce v korbičce hluboké. A tak v roce a půl ve sporťáku? Máme Dorjan Prestige, ale vůbec nam nevyhovuje.
ktery kocarek nejvic pruzi zkousela jste nektera na prodejne?
@spencr
@dolce_vivien Dneska jsem pro jistotu přeměřovala výtah a máme 66,5 cm. 🙂 Tak jsem ráda, že jste mi vyvrátily, že se nikam nevejde, vážně o něm uvažujeme. 🙂
@dolce_vivien muzu vas poprosit o zmereni vnitrku korbicky?? A jaka autosedacka pasuje na kocarek?? Moc děkuji.
Holky, procházela jsem říjnovou Maminku a tam mě zaujal kočárek G-mini Lord. Trochu jsem hledala, zatím je jen jako novinka v některých eshopech, ale je taky podle popisku parádní - má mít výškově nastavitelnou rukojeť, která u Grandu není. Kdybyste některá pořizovala, hoďte fotku jak vypadá naživo prosím. 🙂
Ahoj.
Prosím o zkušenosti jak se s ním jezdí ve sněhu? 🙂 Děkuji
Tak dámy, jak jste spokojené po delší době? Čekáme druhé mimi a dnes jsem ho viděla v obchodě. Původně jsem šla omrknout zase Britax B-Motion, co jsem měla předtím.
Přišlo, že mi teda docela široko od sebe zadní kolečka. Ale snad se vejdu na kolejnice do baráku. Korbička mi přišla dobrá. Ale co sporťák? Paní mi ho neuměla moc předvést, tak mi to přišlo takové krkolomné - když dítě ve sporťáku usne, tak ho rychle dát do lehu a naopak.
A co skládání do auta? Jde to rychle?
Moc díky za rady a tipy 🙂
Dnes jsem objednala šedýho Lorda. Juuu, už se na něj těším.
@martitom mam grand vinove barvy, a jsem s nim spokojena. Mam ho uz předělání na sportak, potřebuješ jen zapnout poplruhy co jsou dole pod korbou. Maly mi vzdy usina kdyz jsme venku a jde korbu rychle prehodit na polohu v leže. Kdyz mas korbu otocenou podle směru jízdy tak mas hned pred sebou, na hoře jen to zmacknes a jde to dolu. Skládání do auta mi prijde složitější, sice jsem ho skládala asi tak 3 krát, musíš sundat korbu, aby ona zabírala méně místa tak odepnout popruhy aby dno korby bylo rovné, pak složit podvozek, na to máš tlačítko s pojistkou na rukojeti, ikdyz mi to prijde zbytečný ji tam dat ale složí se to na jedno zmacknuti.
A ještě diky koleckum šířka kocaru je 65cm a myslím ze na kolejnice v baráku vejdete, obcas delaji problem úzký dveře. Ja v baráku mam 60cm ale naštěstí dvojité🙂
@halyinka 🙂 🙂 Hodila bys pak fotku, jak vypadá naživo?? 🙂 Díky!!
@michaelasm Urcite 🙂
ahoj holky, chci pořídit na 3.holčičku g mini v barvě melange s černou konstrukcí, na živo jsem nikde neviděla, nemáte některá?
Holky, vkladam prvni fotky naseho noveho Lorda. Pak nafotim pri dennim svetle. Vymenili jsme Junama Impulse za Lorda z duvodu tezke vahy a velikosti kocarku. Taham ho do druheho patra. Trochu jsem se bala, jak bude drzet korbicka az ji polozim na zem, protoze to nosim na 2x. Byla jsem prijemne prekapena, ze drzi tvar. Synek spi v podzimnim fusaku.
@halyinka Tak ten vypadá skvěle! Kolečka mi přijdou větší? (oproti grand) fakt moc krásný kočárek. 🙂
@halyinka A ta korbička je něčím po bocích vyztužená, aby držela tvar? (Dráty nebo tak něco?) Díky!
@michaelasm Az budu pristi tyden s kamaradkou, ktera na grand, tak porovnam. Jsou ale urcite uzssi.
@michaelasm V latce korbicky, tam kde je to G (podelne madla) jsou z obou stran draty. Proto to drzi👍😊
@michaelasm V latce korbicky, tam kde je to G (podelne madla) jsou z obou stran draty. Proto to drzi👍😊.
Mám dotaz, neprodává některá Gmini v šedé barvě? Děkuji za odpověď😊

@spencr Já se právě někde dočetla, že s ním neprojeli pokladnami v Lidlu a mají někteří problém s výtahy. My máme úzký výtah, tak bych to raději přeměřila...