icon

Kočárek G-mini grand, máte už některá?

zu_za
29. dub 2015

Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂

Kočárek G-mini grand, máte už některá?
michaelasm
28. zář 2016

@spencr Já se právě někde dočetla, že s ním neprojeli pokladnami v Lidlu a mají někteří problém s výtahy. My máme úzký výtah, tak bych to raději přeměřila...

spencr
28. zář 2016

@michaelasm ja jsem s pokladnami problem neměla, spis se zasekne v uličkách mezi regály v případě jestli tam stojí ještě nějaký ten stojan, co podle původního plánu obchodu tam byt nema. (Lidi se honí za prachy a porušují stanovy šířky uliček) výtah mame taky maly a vejde se tam krásně, ikdyz jsem spis se bála ze délkou nevejde. Nás výtah je 85 cm široký, a menší jsem nikdy neviděla, ted jsem koukala na netu je to nejmenší šířka co jsem nasla

dolce_vivien
28. zář 2016

@michaelasm Přesně jak píše Spencr - my máme ten nejmenší výtah, co snad je 🙂 A tak jsem také před koupí šla do obchodu změřit šíři kol, a vychází nám to do výtahu tak tak , rezerva tak 1 cm, ale vejdeme se 🙂

dolce_vivien
28. zář 2016

@michaelasm V lídlu jsem nikdy s kočárkem žádný problém nezaznamenala, vše v pohodě 🙂

lumixii
28. zář 2016

Ahoj všichni, chtěla bych poprosit maminky, které už kočárek používají, nemáte někdo fotku jak vypadá miminko priblizne v pul roce v korbičce hluboké. A tak v roce a půl ve sporťáku? Máme Dorjan Prestige, ale vůbec nam nevyhovuje.

susn
28. zář 2016

ktery kocarek nejvic pruzi zkousela jste nektera na prodejne?

michaelasm
28. zář 2016

@spencr
@dolce_vivien Dneska jsem pro jistotu přeměřovala výtah a máme 66,5 cm. 🙂 Tak jsem ráda, že jste mi vyvrátily, že se nikam nevejde, vážně o něm uvažujeme. 🙂

elza2110
30. zář 2016

@dolce_vivien muzu vas poprosit o zmereni vnitrku korbicky?? A jaka autosedacka pasuje na kocarek?? Moc děkuji.

spencr
30. zář 2016

@elza2110 pasu je macsi cosi a cybex.
Změřit bohuzel nemůžu, kočár je v kufru auta a auto je pryč:(

michaelasm
1. říj 2016

Holky, procházela jsem říjnovou Maminku a tam mě zaujal kočárek G-mini Lord. Trochu jsem hledala, zatím je jen jako novinka v některých eshopech, ale je taky podle popisku parádní - má mít výškově nastavitelnou rukojeť, která u Grandu není. Kdybyste některá pořizovala, hoďte fotku jak vypadá naživo prosím. 🙂

bobule90
3. říj 2016

Ahoj.
Prosím o zkušenosti jak se s ním jezdí ve sněhu? 🙂 Děkuji

spencr
3. říj 2016

@bobule90 tak ja bohuzel nemam, v Praze sníh nebyl. Teda byl ale sněhem to nepojmenuješ

martitom
11. říj 2016

Tak dámy, jak jste spokojené po delší době? Čekáme druhé mimi a dnes jsem ho viděla v obchodě. Původně jsem šla omrknout zase Britax B-Motion, co jsem měla předtím.
Přišlo, že mi teda docela široko od sebe zadní kolečka. Ale snad se vejdu na kolejnice do baráku. Korbička mi přišla dobrá. Ale co sporťák? Paní mi ho neuměla moc předvést, tak mi to přišlo takové krkolomné - když dítě ve sporťáku usne, tak ho rychle dát do lehu a naopak.
A co skládání do auta? Jde to rychle?
Moc díky za rady a tipy 🙂

halyinka
11. říj 2016

Dnes jsem objednala šedýho Lorda. Juuu, už se na něj těším.

spencr
11. říj 2016

@martitom mam grand vinove barvy, a jsem s nim spokojena. Mam ho uz předělání na sportak, potřebuješ jen zapnout poplruhy co jsou dole pod korbou. Maly mi vzdy usina kdyz jsme venku a jde korbu rychle prehodit na polohu v leže. Kdyz mas korbu otocenou podle směru jízdy tak mas hned pred sebou, na hoře jen to zmacknes a jde to dolu. Skládání do auta mi prijde složitější, sice jsem ho skládala asi tak 3 krát, musíš sundat korbu, aby ona zabírala méně místa tak odepnout popruhy aby dno korby bylo rovné, pak složit podvozek, na to máš tlačítko s pojistkou na rukojeti, ikdyz mi to prijde zbytečný ji tam dat ale složí se to na jedno zmacknuti.
A ještě diky koleckum šířka kocaru je 65cm a myslím ze na kolejnice v baráku vejdete, obcas delaji problem úzký dveře. Ja v baráku mam 60cm ale naštěstí dvojité🙂

michaelasm
11. říj 2016

@halyinka 🙂 🙂 Hodila bys pak fotku, jak vypadá naživo?? 🙂 Díky!!

halyinka
11. říj 2016

@michaelasm Urcite 🙂

maxinkaa
12. říj 2016

Zimaaa😊

verdulka1
12. říj 2016

ahoj holky, chci pořídit na 3.holčičku g mini v barvě melange s černou konstrukcí, na živo jsem nikde neviděla, nemáte některá?

ankil
12. říj 2016

@verdulka1 já mám, fotka sice nic moc ale třeba pomůže 😉

halyinka
13. říj 2016

Holky, vkladam prvni fotky naseho noveho Lorda. Pak nafotim pri dennim svetle. Vymenili jsme Junama Impulse za Lorda z duvodu tezke vahy a velikosti kocarku. Taham ho do druheho patra. Trochu jsem se bala, jak bude drzet korbicka az ji polozim na zem, protoze to nosim na 2x. Byla jsem prijemne prekapena, ze drzi tvar. Synek spi v podzimnim fusaku.

michaelasm
14. říj 2016

@halyinka Tak ten vypadá skvěle! Kolečka mi přijdou větší? (oproti grand) fakt moc krásný kočárek. 🙂

michaelasm
14. říj 2016

@halyinka A ta korbička je něčím po bocích vyztužená, aby držela tvar? (Dráty nebo tak něco?) Díky!

halyinka
14. říj 2016

@michaelasm Az budu pristi tyden s kamaradkou, ktera na grand, tak porovnam. Jsou ale urcite uzssi.

halyinka
14. říj 2016

@michaelasm V latce korbicky, tam kde je to G (podelne madla) jsou z obou stran draty. Proto to drzi👍😊

halyinka
14. říj 2016

@michaelasm V latce korbicky, tam kde je to G (podelne madla) jsou z obou stran draty. Proto to drzi👍😊.

martitom
14. říj 2016

@spencr moc diky! To skladani teda bude problem. Skladam i 2x denne. Pujdu okouknout do kramu 😉

spencr
14. říj 2016

@martitom není za co🙂 no možná vam to bude se skládat lip. Ja ho vzdy skladbám ve spěchu a vzdy se u toho rozcilim.

bmarketa
3. lis 2016

Mám dotaz, neprodává některá Gmini v šedé barvě? Děkuji za odpověď😊

kika_21
3. lis 2016

@bmarketa Je na S bazaru. Je-li to on.

Strana