icon

Kočárek G-mini grand, máte už některá?

zu_za
29. dub 2015

Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂

Kočárek G-mini grand, máte už některá?
maxinkaa
28. čer 2016

Já už mám a jsem zamilovanáááááááá 🙂

katka_21
28. čer 2016

@jitrut Není vůbec zač. Kočárky jsou funkčně stejné. Model Grand Lux v bordó odstínu má titanovou úpravu konstrukce a Grand Lux denim má jeansové potahy.

kryndy
2. črc 2016

Holky, měla by některá zájem o G-mini Grand šedivý za 4500,-? Do května je v záruce. Pouze osobní odběr Praha.

spencr
8. črc 2016

Holky. Taky máme g mini. Jak přesně se jmenuje ta skupina? Chci k vam! A mam jeden dotaz. Víte jak je dole taková kovová tyč která vede zespodu kočáru. Otázka: na co to je a v jake poloze ma byt kdyz kočár je složen jako golfka?

jitrut
9. črc 2016

Holky pasuje na g mini každé vajíčko maxi cosi?

lusesita25
9. črc 2016

@jitrut ano pasuje. Mame starsi typ maxi cosi cabriofix, jestli si to ted nepletu a sedi tam.

kkabelova
12. črc 2016

Má někdo zkušenost s denim lux verzí? 🙂

jitrut
15. črc 2016

Holky pls pasuje na géčko vajíčko cybex?

sofie333
15. črc 2016

@jitrut
my jsme ho kupovali, jen nám bylo v prodejně řečeno, že sedí všechny, kromě Cybex Cloud Q. Prý jim tam nešel nasadit, ale radši se poinformovat u prodavaček. My jsme brali Cybex Aton 4 -ten sedí...
https://www.mall.cz/autosedacky-0-13kg/cybex-at...

klaravera
15. črc 2016

Milé maminky,dnes jsem viděla tento kočárek zaujala mně cena lehkost kočárku 🙂 ale jsem skeptická co se týče velikosti korby a materiál se mi zdá jako plast.
Máte některá z Vás tento typ kočárku a jste spokojené?

spencr
15. črc 2016

@klaravera myslím ze všechny kočáry ze stejného materiálu. Možná muže se lišit trosku látka.
Mam bordo barvu, a chci rict ze jsem dostala do bouřky a látka úplně super, neprosakla ani kapka.

jitrut
17. črc 2016

Pls jak se sundava potah z vajíčka maxi cosi? Nejde mi to a bojim se abych neudělala něco špatně. Dík

susn
19. črc 2016

ahojky resim problem jaky je rozdil mezi gmini a chicco urban mate nekdo zkusenosti nevim ktery vybrat? A jeste jedna otazka ktery se bude lip cistit sedy grand nebo hnedy jak je to u nich latkove diky moc

ganci22
26. črc 2016

Máme ten samý😍a nádhera spokojenoatva dneska mi přišla kabelka Obag tak půjde na kočárek😊

dolce_vivien
13. srp 2016

Holky, jak vysoká je opěrka u sportovní varianty? Chceme ho koupit malé ( rok a měsíc) ale nevíme, zda nebude malý , aby neměla boudičku hned u hlavy, díky 🙂 Jestli máte někdo foto dítka ve sportovní verzi? Děkuji 🙂

ganci22
15. srp 2016

Taky máme a nemohu si stezovat.uzasny😍

maks
16. srp 2016

Ahoj, vy co už tento kočárek máte, je skladný? Jak se vám vejde do auta a můžete někdo změřit složený kočárek v nejširším místě? (nafukovací kolečka?). Máme dosud Camarelo Art a nevejde se nám do auta, tak uvažuji nad tímto. Díky za poznatky

verdulka1
17. srp 2016

Holky jdou prosim z kocarku z hluboke korby vyndat popruhy na pripoutani?

dolce_vivien
17. srp 2016
susn
19. srp 2016

Nemate nekdo na prodej sedouse do 4000,-?

dolce_vivien
19. srp 2016

Nemáte některá náhodou foto kočárku s fusakem Petit Royal od Elodie Details ? Myslím ve sporťáku, ne v korbičce.

verdulka1
25. srp 2016

Devcata nemate nektera real foto g mini denim ?

ankil
27. srp 2016

Holky teď jsem narazila na tento melange/černá, už jste ho někde viděli?

dolce_vivien
6. zář 2016

Tak už i my máme kočárek doma 🙂 A " vytunila " jsem si ho značkou Elodie Details 🙂 Vše do něj krásně pasuje, doporučuji 🙂

nikolka5_12
11. zář 2016

Maminky též se zeptám, čekáme první mimi a určitě chceme G Mini v šedé barvičce je prostě TOP. Ale myslíte že pak zimu zvládneme případně ve sporťáku když by jsme byli nějaký větší? Čtu tady že tam pak máte dětičky jen tak tak .. nám by pak bylo 9 měsíců v prosinci. Moc děkuji za reakce a nevíte jaké barvičky se plánují na další kolekci? Díky

dominikamax
19. zář 2016

@dolce_vivien prosím kde ste kupovali tašku, máme taký istý kočik aj fusak 🙂

dolce_vivien
19. zář 2016

@dominikamax Dobrý den, taška je O bag, kupovala jsem ji od Marcely Matouchové na fb ve skupince O bag, posílá přímo z Itálie. 🙂 Barva Soft Pink ( kabelka Standard)

dominikamax
19. zář 2016

@dolce_vivien a ešte otázka kolko vas to vyšlo ? 🙂

michaelasm
27. zář 2016

@dolce_vivien Mohla bych Vás poprosit o přeměření délky té tyče jak jsou nafukovací kola, i s nafukovacími kolečky? (celkovou délku té části) 🙂 Abych věděla, jestli se vejdeme do výtahu. Děkuji! (Jinak s Elodie vypadá naprosto dokonale!!) 🙂

spencr
27. zář 2016

@michaelasm šířka kocaru (od nafukovacího kolečka do kolečka) 65cm do výtahu musí vejít

Strana