Kočárek G-mini grand, máte už některá?
Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂

Holky, měla by některá zájem o G-mini Grand šedivý za 4500,-? Do května je v záruce. Pouze osobní odběr Praha.
Holky. Taky máme g mini. Jak přesně se jmenuje ta skupina? Chci k vam! A mam jeden dotaz. Víte jak je dole taková kovová tyč která vede zespodu kočáru. Otázka: na co to je a v jake poloze ma byt kdyz kočár je složen jako golfka?
Holky pasuje na g mini každé vajíčko maxi cosi?
@jitrut ano pasuje. Mame starsi typ maxi cosi cabriofix, jestli si to ted nepletu a sedi tam.
Má někdo zkušenost s denim lux verzí? 🙂
Holky pls pasuje na géčko vajíčko cybex?
@jitrut
my jsme ho kupovali, jen nám bylo v prodejně řečeno, že sedí všechny, kromě Cybex Cloud Q. Prý jim tam nešel nasadit, ale radši se poinformovat u prodavaček. My jsme brali Cybex Aton 4 -ten sedí...
https://www.mall.cz/autosedacky-0-13kg/cybex-at...
Pls jak se sundava potah z vajíčka maxi cosi? Nejde mi to a bojim se abych neudělala něco špatně. Dík
ahojky resim problem jaky je rozdil mezi gmini a chicco urban mate nekdo zkusenosti nevim ktery vybrat? A jeste jedna otazka ktery se bude lip cistit sedy grand nebo hnedy jak je to u nich latkove diky moc
Máme ten samý😍a nádhera spokojenoatva dneska mi přišla kabelka Obag tak půjde na kočárek😊
Holky, jak vysoká je opěrka u sportovní varianty? Chceme ho koupit malé ( rok a měsíc) ale nevíme, zda nebude malý , aby neměla boudičku hned u hlavy, díky 🙂 Jestli máte někdo foto dítka ve sportovní verzi? Děkuji 🙂
Ahoj, vy co už tento kočárek máte, je skladný? Jak se vám vejde do auta a můžete někdo změřit složený kočárek v nejširším místě? (nafukovací kolečka?). Máme dosud Camarelo Art a nevejde se nám do auta, tak uvažuji nad tímto. Díky za poznatky
Holky jdou prosim z kocarku z hluboke korby vyndat popruhy na pripoutani?
@verdulka1 Ano
Nemate nekdo na prodej sedouse do 4000,-?
Devcata nemate nektera real foto g mini denim ?
Maminky též se zeptám, čekáme první mimi a určitě chceme G Mini v šedé barvičce je prostě TOP. Ale myslíte že pak zimu zvládneme případně ve sporťáku když by jsme byli nějaký větší? Čtu tady že tam pak máte dětičky jen tak tak .. nám by pak bylo 9 měsíců v prosinci. Moc děkuji za reakce a nevíte jaké barvičky se plánují na další kolekci? Díky
@dolce_vivien prosím kde ste kupovali tašku, máme taký istý kočik aj fusak 🙂
@dominikamax Dobrý den, taška je O bag, kupovala jsem ji od Marcely Matouchové na fb ve skupince O bag, posílá přímo z Itálie. 🙂 Barva Soft Pink ( kabelka Standard)
@dolce_vivien a ešte otázka kolko vas to vyšlo ? 🙂
@dolce_vivien Mohla bych Vás poprosit o přeměření délky té tyče jak jsou nafukovací kola, i s nafukovacími kolečky? (celkovou délku té části) 🙂 Abych věděla, jestli se vejdeme do výtahu. Děkuji! (Jinak s Elodie vypadá naprosto dokonale!!) 🙂
@michaelasm šířka kocaru (od nafukovacího kolečka do kolečka) 65cm do výtahu musí vejít

Já už mám a jsem zamilovanáááááááá 🙂