Kočárek G-mini grand, máte už některá?
Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂

https://m.facebook.com/groups/462678143921441 holky zde 🙂
Sedy u nas na sk nikde nemali. Cakacia doba bola crz dva mesiace. Tak sme zobrali cierny piccaso. Vo stvrok ho budeme mat. Ked tak hodim nejakr fotky a pocity 😂😂😂
@pussycat2012 můžu poprosit o odkaz na ten FB? taky nemůžu nic najít.
děkuji jsem už člen 🙂
tak dnes jsem se stala majitelkou gmini grant v šede barve chteli jsme nový lux v denimce ale dostaly jsme nabídku na šedý ktere nešlo odolat 5000 pul roku jetý jako nahradní nema žadne vady a jsou k nemu i doplnky adaptery a pekná vložka pod miminko takže super
Holky, v šedé barvě bude na Mall.cz v prodeji od 15.5.
https://www.mall.cz/kocarky-kombinovane/gmini-s...
@maxinkaa jsem koukala, nemají tam uvedené datum ☹....
Holky Facebookova stránka G-mini grand 🙂 skupina
Ahoj holky.. Ten si určitě pořídíme taky je bomba!
Jen mě zajímá má vůbec u sporťáku odnímatelný kryt? To bude jen zakrytý třeba dekou?
Kocik vyzera super. Len mam obavy ci nieje moc nizko vanicka. Nema niekto foto s clovekom pri kociku? 🙂
Holky nějak se nemůžu rozhodnout, dnes jsme se byli na kočárek podívat, ale nejsem si jista u sportaku té dolní části, ta konstrukce mi tam přijde taková vystrčena...je to ok?
Ahoj holky, kočárek se mi moc líbí, ale mám strach ze dvou věcí: jestli je dostatečně prostorný (hodně lidí píše, že je to kočárek tak na max. rok a půl věku dítětě) a jestli je vhodný do terénu - chystáme se s manželem pak hodně na výlety, na louky a do lesa, a nejsem si jistá, jeslti to ta přední kolečka i konstrukce kočárku zvládnou... díky za názory!
@veronika_sofie pokud budete hodne v terenu tak urcite zainvestujte do lepsiho, toto neni vylozene tereni kocarek.
Díky...a pokud jde o čištění, je možné textiln části nějak odepnout a případně vyprat?
Neprodáváte někdo g mini grand kocarek v šedé barve?
@anka234 Dobrý den, G-mini Grand v šedé barvě naskladníme začátkem června. V případě zájmu mi napište do IP a můžu Vám kočárek rezervovat.
@veronika_sofie mám a jsem moc spokojená. Pro první jsem měla maxi cosi a tenhle nadělá snad větší parádu i co se týče jízdních vlastností. A velký je dost... naopak,diky tomu,ze je to korba a sporťák v jednom je prostorný až až. Akorat jsem si do něj koupila matraci,zdalo se mi to dost forove to ležení a stříška je tenká a není nepromokavá
. Konstrukce je bytelná,ale není polohovaci rukojeť,ale výška je na mých 175 optimální. Košík prostorný,manipulace skvělá,ve městě i u nás na vesnici,je teda širší,ma daleko kolečka od sebe - ty přední. Jo a já skoro denně skládám kočárek do auta atd...skládání dobré,ale konstrukce se více odírá než třeba u maxi cosi. Ale když si vezmu že je to kočárek za ani mne 7000 tak za mě doporučuji a navíc...každému se líbí a pta se,co je to za značku.
Ahojte, myslíte že vojde kočík do Fiat Punto? Resp nebola by niektorá taká dobrá a odmerala aký je na šírku a výšku keĎ je zložený? 🙂
dobry vecer vaham mezi caretero a G.mini poradi nekdo jake mate zkusenosti? A u G-MINI je teda lepsi ten LUX a vcem dekuji?
Muzete mi poradit kdyz sepnu sportovni verzi tak ta operna tyc pod sedatkem ma byt take zafixovana jako u korbicky ?dekuji
Já na něj mám taky zálusk 🙂 je úžasny 🙂 moderni a hlavne za dobrý peníz 🙂

Já ji na fb taky nemuzu najít..☹