Kočárek G-mini grand, máte už některá?
Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂

Dnes sem si měřila výšku u golfacu co mám na dcerku a výška bude vyhovovat
Baby a nechcete zalozit na fb skupinu? Jako to maji vsechny kocarkx, sdilet to mezi lidi a pohodlne z facebooku drbat vsechno spojene s kocarkem? 🙂)
Prosim, jak je dlouhy kocarek? Od prednich kol ke konci rukojeti, nevim zda se mi korbicka vleze do vytahu.
Holky koukám ted na tašky ke kočárku... a nevim jakou vybrat přijde mi ze velká bude vypadat blbě... nechcete sem některá hodit foto jake mate... nebo pořizuje te děkuju 🙂
@luciekaky už je založena pod názvem G-mini Grand 🙂 veřejná skupina
@kkllaarraa také s tím mám problém ☹ nevím jakou
Mne se klasicke prebalovaci tasky nelibi, takze mam v planu koupit O bag🙂
@stanka11p sedivy neboli stříbrný jdou do prodeje az květen v ČR všude vyprodáno ☹
@waisinka chci tu tašku ve fialové 😍 je krásná
@pussycat2012 no tak nejdeme kuk lebo pani ho predala😤 tak sme boli popozerat aj nove a vsetko vsade vypredane. Dokonca hodinu predtym ako sme vosli do predajne sa predal Luxx. Predavacky tiex vraveli,ze sa hned predaju.
Jdem do nej take ale v planu mame zlata/denim je uplne bozi a posvecen i od babicky 🙂
@stanka11p no právě ☹ .. Já si ho objednala raději dopředu. Všichni jdou po šedivých... Tak jsem chtěla ten fialový .. Nechci mít vše co maji ostatní. ... Ještě vydržet třeba se něco objeví a nebo vyčkat az půjdou do prodeje
Zatím mi kočárek stojí u babicky už chci začít kocarkovat ještě par týdnů 🙂
@pussycat2012 no ja hledala a i ted podle vaseho navrhu... A proste nic!!!!!!!!!!! :/ hleda mi to pitomosti :(
@luciekaky a vy chcete ten grand nebo luxx? Luxx jsou v prodeji.. Grand vyprodány. Nebo si zarezervovat na prodejně kočárek 🙂 tak jsem to udělala já.
Holky a co v zimě ve sněhu, projede dobře sněhem?
Dyť ten šedý není vyprodaný
http://www.detskezbozi.com/g-mini-grand-sportov...
@maxinkaa je bude dostupný az od 24-25.5.2016 píšou to tam 🙂
@pussycat2012 aha🙂no mne bude na konci kvetna stacit🙂
@maxinkaa tak to mate úplně v pohodě... Určité pak hosté fotku
Holky založila jsem na fb skupinu gmini grand tak pokud by jste měli zájem hodte tam pak tuning kočárku když budete chtit
@pussycat2012 já ji nemohu najít.

@klaraslavickova ten můj 189cm a padl mu do ruky naprosto v pohodě 🙂