icon

Kočárek G-mini grand, máte už některá?

zu_za
29. dub 2015

Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂

Kočárek G-mini grand, máte už některá?
ladylass
21. bře 2016

@kryndy já myslím že je to blbost, může být na obě strany, zrovna včera mi to taky v obchodě předváděla známá a říkala že může být na obě strany

bajcaf
21. bře 2016

@kryndy podle me je to u sportaku jedno. Ja osobne jsem si niceho takoveho v navodu nevsimla.. Je tam jen uvedeno, ze hluboka korbicka nema byt otocena po smeru jizdy a ze nedoporucuji manipulaci s kocarkem s ditetem uvnitr..

kryndy
21. bře 2016

Tak diky 😊

natalisi
21. bře 2016

Holky už jeden kočárek mám,ale grand se mi moc líbí, neprodává některá, když tak piste do zpráv,děkuji moc.

luciekaky
22. bře 2016

Holky a nemate problem s tim, ze do prednich kolecek se zapichavaji kaminky? A co leto? Nebude ten material neprijemny, kdyz bude horko?? Sikla by se nejaka frote podlozka..

kryndy
22. bře 2016

@luciekaky Já v létě měla na té podložce prostěradlo do postýlky.

nikol10
22. bře 2016

Holky tak už je v prodeji Grand mini luxx. 🙂

klakr
22. bře 2016

Je prekrasny!!!

luciekaky
24. bře 2016

@kryndy nemate nejakou fotku? Jak se to tam uchyti?

ivisek17
24. bře 2016

Tak co holky, uz jste viděli grand Luxx naživo?????

kryndy
24. bře 2016

Proste jsem obalila tu matracku 😊

kukulienka4
2. dub 2016

@zu_za Dobry den, muze se Vas zeptat, zda se kocarek da slozit i spolu s vanickou, nebo se musi dat sedaci cast dolu???? Dekuji moc za odpoved

cermij
3. dub 2016

Holky dneska jsme slozili gmini a taky se vam hybe korba?

bajcaf
3. dub 2016

@cermij nam ano. Ale nevidim v tom zadny problem. Nehybe se nijak markantne.

pussycat2012
4. dub 2016

Ahoj holky taky se přidávám taky chci pořídit tohoto krasavce ... A ted co je lepší grand nebo ten luxx? Zase mám dilema

klakr
4. dub 2016

Grand lux urcite, ma pevnejsi konstrukci i textilni material.

klakr
4. dub 2016

A ty barvy jsou fakt nadherny, ta cervena je fakt luxusni

pussycat2012
4. dub 2016

@klakr me říkali ze ty grand maji hodně tenkou látku...a zajímá me právě ten luxx vy už ho mate?

kjhg
10. dub 2016

Ahoj, nevíte někdo jestli už mají v Pompu v Brně v Olympii ten grand lux denim?díky

pussycat2012
10. dub 2016

Tak holky už ho mám doma a jsem spokojena na prodejně mi řekli ze tyto jdou nejvíce do prodeje. Jsem s nim spokojena

luciekaky
10. dub 2016

@pussycat2012 Ahoj a vybalila jsi kocarek doma nebo jsi poverciva? 🙂)) me zajima jestli taky tam smrdi tou chemii a novotou jako grand. Hodne stastnych kilometru preji 🙂

ppejskova
10. dub 2016

Dámy včera jsem v reálu omrkla Gmini Grand 2016 de lux verzi v riflovině,a jdeme do něj, momentálně jezdí malá v Casualu a ten si schovame do terénu, ale do města pro parádu koupíme Gmini,ten de lux má i relativně silnější látku (měli tam i běžného Granda takže srovnání jsem měla)a i vyššímu příteli dobře sedl do ruky 🙂

petitmars
Odpověď byla odstraněná
pussycat2012
10. dub 2016

@luciekaky už je vybaleny, jako každý kočárek trochu smrdel novotou tak jsem si ho složila a snad se do par týdnů odvetra. Já jsem spokojena

pussycat2012
11. dub 2016

Tatínek už se těší

kjhg
11. dub 2016

@pussycat2012 Vypada moc krasne..Asi do nej taky pujdu🙂A kupovala jsi nekde v obchode nebo přes internet?

maxinkaa
11. dub 2016

Holky, a jaké jdou na to autosedačky? Máme be safe iZi Go.
Děkuji

klaraslavickova
11. dub 2016

Holky uvažujeme tenhle kočárek ale odrazuje nás ze nejde polohovat rukojeť já mám 165cm ale manžel 180 ten si asi moc nepovozi co

pussycat2012
11. dub 2016

Přítel ma 179 cm a jde mu kocarkovat. To je asi jedinej problém v kočárku rukojeť. Já mám 174 cm a taky v pohodě, mamka 165 cm a taky v pohodě.. Do obchodu jsme jeli pro něj do Prahy do krtecka kde jsme ho měli pres internet rezervovaný. Autosedacky vim, ze tam jdou pres adaptéry maxi-cosi a podle me i tak jak na bugaboo...

bajcaf
11. dub 2016

@klaraslavickova muj partner ma 198 cm a rukojet mu vyhovuje 😉

Strana