icon

Kočárek G-mini grand, máte už některá?

zu_za
29. dub 2015

Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂

Kočárek G-mini grand, máte už některá?
klaaaara
25. únor 2016

Zdravím holky, mám dotaz. Mám 6ti měsíční holčičku a chci sporťák (ten co máme se mi nelíbí) a moc se mi líbí g-mini. Jezdíte už někdo se sporťákem? Jak je pohodlný? Co mírný terén? Děkuji za případné odpovědi.

nikol10
29. únor 2016

Taky by mě to zajímalo i ostatní vlastnosti.

klakr
29. únor 2016

Sportak je super! Kocarek je odpruzeny takze mensi teren se zaaretovanymi koly v pohode!

ladylass
2. bře 2016

Taky se mi docela líbí... malý se má narodit v červenci ak si myslím že hluboká by takhle úplně stačila...

ladylass
2. bře 2016

K do by ho chtěl vidět na živo tak prej v Kika nábytek plzeň ho mají asi i v těch ostatních pobočkách bude

deniskacelinka
2. bře 2016

waisinka:Dekuju za info

klaaaara
2. bře 2016

@klakr diky za odpověď. Já ho viděla v obchodě a zdal se mi takový nestabilní nebo jak to říct. Nedrncá na kočičích hlavách?

ladylass
2. bře 2016

@zu_za ještě mate na prodej kočárek? Diky

klakr
3. bře 2016

Nestabilni? To fakt neni. Ted ta novinka dzinova a cervena to je nejaka luxx verze ma mit pevnejsi klnstrukci a textilni material. Kocarek je odpruzeny a ma zadni kola nafukovaci. Takze v pohode a odpruzeny je suprove na velkych kolech 2 pera.

klaaaara
3. bře 2016

@klakr a nehrká, když jede po nerovnostech?

kkllaarraa
4. bře 2016

Chtěla bych se zeptat jak to vypada uvnitř korbicky... a jak je to stema popruhama to mi jako mali miminko leží na popruhach? Nebo jak jste to vyresily...

danca_
4. bře 2016

@kkllaarraa ty popruhy se dají vyndat...miminko nic v korbicce neomezuje

kryndy
4. bře 2016

Zrovna dneska jsem si zase řikala, jak je skvělej. Malý táhne na osm měsíců a pořád jezdíme v korbě 🙂 A není to drobek 🙂

nikol10
5. bře 2016

Viděla jsem na živo v Ostravě v Babyplaze, ale bohužel šedý je vyprodaný. Byl tam jen hnědý a picasso a musím říct, že se mi stabilní zdál dost. 😀 A za tu cenu si myslím, že se lepší ani nedá koupit. Stěny má opravdu tenké, ale třeba Quinny Moodd, který stojí 13000 jen sporťák, má střechu u sporťáku ještě tenčí. 😖 Navíc je lehký a vzhledově vypadá jak ty dražší kočárky. 😉

bajcaf
5. bře 2016

Holky my uz mame hnedy doma a musim opravdu rict, ze velikost korbicky je vice nez dostacujici. Celkova manipulace s kocarkem je opravdu jednoducha, rychla a kocarek je ultra lehky!! Myslim si, ze pokud to nektera z vas ma stejne jako my, ze resite finance, lepsi kocarek na trhu neni k dostani... Ja osobne vsem jen vrele doporucuji!!

klakr
5. bře 2016

Moje rec, navic kdo chcete pevnejsi material a konstrukci ted je nove od brezna Grand luxx denim a cerveno cerny. Tem uz fakt neno co vytknout! A vypada jako kocarek za 30 tis!!!

nikol10
5. bře 2016

@klakr a už jste je viděla na živo? Jsou již někde k sehnání?

klakr
6. bře 2016

Nevidela, jen v katalogu. Budou na obchodech koncem brezna. Ale jsou fakt krasny na fotkach!

ankil
7. bře 2016

holky a nevíte jak se liší kolekce 2015 a 2016 Grand lux? Teda hlavně konstrukce?

behe
7. bře 2016

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat,jestli jde z korby rychle udělat sporťák. Přemýšlela jsem,že bych ho pořídila i kvůli starší dceři na dovolenou. Mám to vymyšlené tak,že bych mimčo dala do nosítka a kdyby byla dcera uťapaná tak bych ji dala do sporťáku. A pak bych zase předělala na korbu pro mimi 🙂 Ještě jsem viděla podobný systém u Haucku Icoo.

waisinka
7. bře 2016

@behe sportak lze udelat do minuty 👍🏽

behe
10. bře 2016

Tak teď jsem ten kočárek viděla u jedné maminky. Byl to žlutohnědý a je teda fakt krasnej. Pojedu se nakonec na něj s manželem někam podívat. Jen mě mrzí,že k tomu není autosedacka.

behe
10. bře 2016

Zlatohnedy

klakr
10. bře 2016

Autosedacku muzete priklupit Maxi cosi Romer, koupite adaptery a nacvaknete na ne

behe
12. bře 2016

Tak jsem ten kočár včera prohlížela v obchodě a je krásný. Jenže jsem do něj dala 2letou dceru a už jsem nepřetáhla přes její hlavu boudu....takže je tak pro děti do roka a půl...jinak nechápu ☹ A to moje dcera není žádněj obr. Takže zůstanu u svýho Jané.

nikol10
12. bře 2016

@behe No tak to jsem si myslela, ale já bych ho snad ani déle nepoužívala, kdybych si ho pořídila. Jinak by mě zajímalo, zda skutečně dojde ta šedá verze, v jiných barvách se mi až tak nelíbí. 😖

ankil
12. bře 2016

@nikol10 v týdnu jsem byla v obchodě a že bude i šedá, ale budou ji mít u nás až koncem května

nikol10
12. bře 2016

@ankil No tak to ja jej potřebuji dřív. 😞 A co ta dzinova verze ta uz tam byla? Sice ma tu zlatou konstrukci, ale mohla bych to prekousnout.

ankil
12. bře 2016

@nikol10 naživo jsem ji neviděla, o té říkali že do konce března, ale třeba to má každý obchod jinak, ale třeba v pompo měli před měsícem šedý i hnědý, šedý byl ale hned pryč

kryndy
21. bře 2016

Holky, dneska jsem předělala kočár na sporťák (8 měsíců, malá by se ještě vešla, ale chce koukat) a v návodu píšou, že sporťák může být jen po směru jízdy. Když jsem ho kupovala, prodavačka ale říkala, že to jde na obě strany. I kvůli tomu jsem ho vybrala. Má to nějaký důvod, proč jen po směru?

Strana