Kočárek G-mini grand, máte už některá?
Sportak je super! Kocarek je odpruzeny takze mensi teren se zaaretovanymi koly v pohode!
Taky se mi docela líbí... malý se má narodit v červenci ak si myslím že hluboká by takhle úplně stačila...
K do by ho chtěl vidět na živo tak prej v Kika nábytek plzeň ho mají asi i v těch ostatních pobočkách bude
Nestabilni? To fakt neni. Ted ta novinka dzinova a cervena to je nejaka luxx verze ma mit pevnejsi klnstrukci a textilni material. Kocarek je odpruzeny a ma zadni kola nafukovaci. Takze v pohode a odpruzeny je suprove na velkych kolech 2 pera.
Chtěla bych se zeptat jak to vypada uvnitř korbicky... a jak je to stema popruhama to mi jako mali miminko leží na popruhach? Nebo jak jste to vyresily...
Zrovna dneska jsem si zase řikala, jak je skvělej. Malý táhne na osm měsíců a pořád jezdíme v korbě 🙂 A není to drobek 🙂
Viděla jsem na živo v Ostravě v Babyplaze, ale bohužel šedý je vyprodaný. Byl tam jen hnědý a picasso a musím říct, že se mi stabilní zdál dost. 😀 A za tu cenu si myslím, že se lepší ani nedá koupit. Stěny má opravdu tenké, ale třeba Quinny Moodd, který stojí 13000 jen sporťák, má střechu u sporťáku ještě tenčí. 😖 Navíc je lehký a vzhledově vypadá jak ty dražší kočárky. 😉
Holky my uz mame hnedy doma a musim opravdu rict, ze velikost korbicky je vice nez dostacujici. Celkova manipulace s kocarkem je opravdu jednoducha, rychla a kocarek je ultra lehky!! Myslim si, ze pokud to nektera z vas ma stejne jako my, ze resite finance, lepsi kocarek na trhu neni k dostani... Ja osobne vsem jen vrele doporucuji!!
Moje rec, navic kdo chcete pevnejsi material a konstrukci ted je nove od brezna Grand luxx denim a cerveno cerny. Tem uz fakt neno co vytknout! A vypada jako kocarek za 30 tis!!!
Nevidela, jen v katalogu. Budou na obchodech koncem brezna. Ale jsou fakt krasny na fotkach!
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat,jestli jde z korby rychle udělat sporťák. Přemýšlela jsem,že bych ho pořídila i kvůli starší dceři na dovolenou. Mám to vymyšlené tak,že bych mimčo dala do nosítka a kdyby byla dcera uťapaná tak bych ji dala do sporťáku. A pak bych zase předělala na korbu pro mimi 🙂 Ještě jsem viděla podobný systém u Haucku Icoo.
Tak teď jsem ten kočárek viděla u jedné maminky. Byl to žlutohnědý a je teda fakt krasnej. Pojedu se nakonec na něj s manželem někam podívat. Jen mě mrzí,že k tomu není autosedacka.
Tak jsem ten kočár včera prohlížela v obchodě a je krásný. Jenže jsem do něj dala 2letou dceru a už jsem nepřetáhla přes její hlavu boudu....takže je tak pro děti do roka a půl...jinak nechápu ☹ A to moje dcera není žádněj obr. Takže zůstanu u svýho Jané.
Holky, dneska jsem předělala kočár na sporťák (8 měsíců, malá by se ještě vešla, ale chce koukat) a v návodu píšou, že sporťák může být jen po směru jízdy. Když jsem ho kupovala, prodavačka ale říkala, že to jde na obě strany. I kvůli tomu jsem ho vybrala. Má to nějaký důvod, proč jen po směru?

Zdravím holky, mám dotaz. Mám 6ti měsíční holčičku a chci sporťák (ten co máme se mi nelíbí) a moc se mi líbí g-mini. Jezdíte už někdo se sporťákem? Jak je pohodlný? Co mírný terén? Děkuji za případné odpovědi.