icon

Kočárek G-mini grand, máte už některá?

zu_za
29. dub 2015

Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂

Kočárek G-mini grand, máte už některá?
waisinka
4. únor 2016

@cermij mam obyčejnou kabelku z new look ale teď budu kupovat šedou obag 😍

cermij
4. únor 2016

@waisinka a jak sis ji tam přidělala?

waisinka
4. únor 2016

@cermij koupila jsem na aliexpress hačky za 1€ 🙈 A mohu jen doporučit 👌🏾

cermij
4. únor 2016

@waisinka děkuji 😉

netanel
4. únor 2016

@waisinka nehodíš sem odkaz na prodejce, prosím?

waisinka
4. únor 2016

http://www.aliexpress.com/item/Stroller-Hooks-1... Ale ted koukam že jsou o 50 centu drazsi ale to asi nevadí 😂 Kazdopadne drzi perfektne 🙂 kdyztak mohu sem hodit fotku jak to vypada na kocarku

netanel
4. únor 2016

@waisinka super, moc díky. Já mám stejně jinej kočárek nakonec, ale je k němu otřesná taška, tak si tam taky budu dávat normální kabelky

waisinka
4. únor 2016

@netanel jojoo je to lepší 👍🏽

katka_21
4. únor 2016

@netanel @cermij Brzy budou také dostupné háčky na kočárek přímo od Gmini 😉 Nemám ještě přesné informace o dodání, ale myslím, že by to mohlo být během února (prodejní cena bude 199,- Kč za 2 ks.

waisinka
4. únor 2016

@katka_21 myslím že ten plast toho moc neunese a lepší je asi karabina proti kradeži než jen hak z plastu 😉

cermij
4. únor 2016

@netanel já myslím, že se budou dělat nějaký univerzál úchytky na klasické kabelky 😉

cermij
4. únor 2016

@katka_21 děkuji

katka_21
4. únor 2016

@cermij Není vůbec zač 😉

@waisinka Uvedla jsem pro info, jaké příslušenství bude G-mini ke kočárkům nabízet 😉

martinape85
5. únor 2016

@waisinka prosim mohla by si mi zistit rozmery vanicky ? moc dakujem

waisinka
5. únor 2016

@martinape85 bohuzel nemam jak zmerit 😐 Jsem nove prestehovana a nemam tu metr

prcek91
5. únor 2016

@martinape85 vnitrni delka by mela vyt 77cm a sirka mam pocit 28-34cm to si uz nepamatuju merila nam ho pani v obchode

ankil
7. únor 2016

holky kukejte, teď jsem na ně náhodou narazila

cermij
7. únor 2016

@ankil kde je maji?

ankil
8. únor 2016

@cermij nevím, jen jsem se náhodou podívala na stránky g-mimi, na netu jsem zatím nikde nenašla
http://www.g-mini.cz/produkt/sportovni-kocar-gr...

nikol10
11. únor 2016

Tak škoda, že je to denim se zlatou, být stříbrná konstrukce tak neváhám. A přece mám holky dotaz, každý píše něco jiného, opravdu jsou ty stěny tak tenké a zkoušely jste je omývat? Jak to jde? 🙂

ankil
13. únor 2016

holky, které jste kupovaly tento kočárek nový je k němu i pláštěnka nebo jste si nějakou potom dokoupily?

kika_21
13. únor 2016

@cermij Mívali ho v Kašpárek baby.Nevím, zda i teď.

cermij
13. únor 2016

@kika_21 maji jen hnedy, cerny a fialovy bohuzel.

cermij
13. únor 2016

@ankil nekteri prodavaji s plastenkou jako darek, ale ja mela bez. Takze zvlast. Myslim za 300,-

kika_21
13. únor 2016

@cermij Ach jo. 🙂

kika_21
13. únor 2016

@cermij A co na bazaru-tedy pokud netrváte na novém. Já už mám syna 2,5 letého, ale býval by se mi líbil šedý. 😉

cermij
13. únor 2016

@kika_21 už mám doma hnědý...našla jsem na bazaru, ale paní před byla rychlejší...určo jsem netrvala na novém..dokonce jsem první chtěla bazarový kočárek jakýkoliv fajn za fajn cenu, ale nakonec jsem si vybrala gmini kvůli úspoře prostoru a snad jsem neudělala chybu a bude dobře sloužit ve všech směrech. Šedý jsem měla předtím s dcerou a fakt nejlepší barva...praktická a hezká 🙂

danca_
13. únor 2016

V kasparku maji mit sedou barvu udajne opet od konce unora...

deniskacelinka
22. únor 2016

Ahoj holky chtěla bych se zeptat nevíte kde bych sehnala tenhle kočárek ale zelenej?Děkuju

waisinka
23. únor 2016

@deniskacelinka zelenej se nedela

Strana