icon

Kočárek G-mini grand, máte už některá?

zu_za
29. dub 2015

Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂

Kočárek G-mini grand, máte už některá?
katka_21
29. črc 2015

@ann33 Dobrý den, sportovní verze kočárku Grand se dá polohovat do tří poloh, jedná se o tzv. kolébkové polohování - nástavba sedačky se naklápí celá do jednotlivých poloh, opěrka nožiček se dá nastavovat zvlášť.

kryndy
29. črc 2015

Holky, tak jsme s kočárkem už dvakrát vyjeli a za mě spokojenost 🙂

ann33
29. črc 2015

@katka_21 Dobrý den, super. Děkuji za informaci.

klakr
19. srp 2015

My tento kočárek máme a je super!!! Lehký, skladný, odpružený, pro dítě prostorný a navíc se každému líbí a dobře vypadá. Vejde se i do opravdu malinkého kufru auta. A nestál moc. Jsem nadšená!
Kupovali jsme v Kašpárku. Mínusy jsem zatím neobjevila.

dyny383
30. zář 2015

Tento kočárek Gmini grand jsem dnes viděla poprvé přímo v obchodě a absolutně mě nadchl. O ceně mluvit nemusím, když jsme s manželem začínali na kočárcích kolem 30 000 a nepřesvědčily mě. Padl mi do ruky a krásně pevně držel a ovládal se i s porovnáním s o mnohem dražšími kočárky. Nevěřila jsem vlastním očím, že z ležící korby lze tak snadno udělat sporťák a nemusela bych doma skladovat dvě korby. Je úžasně lehký, designově krásný a ta úžasná skladnost včetně korby do malého kufru – prostě PECKA! Univerzální barva v té šedé, působí elegantně, vše se k ní bude hodit. Proč váhám a potřebuji se zde poradit, je ta měkká nevyztužená spodní část korbičky, která při verzi na ležení působí ne moc bezpečně a napadlo mě aby neprofukovalo v zimě a vůbec jak to zatepleně má, nebo nemá působit ty tvrzené korbičky. Pak kdybych korbičku vzala i s miminkem a třeba někam přenesla na gauč u babičky jako provizorní postýlku, tak to tvar asi držet nebude, že? Na druhou stranu díky tomu je kočárek tak úžasně skladný a transformovatelný. Cena je tak příznivá až podezřelá, ale bude to asi také tím, že je to snad údajně česká značka a nejde polohovat rukojeť (což mě ani manželovi nevadí) a nemá tolik výmyslů jako dražší značky. Kola od sebe širší jsou, než u mého druhého favorita, ale nevím jaké rozpětí je standard a aby se projelo v obchodech a pod. Druhý zádrhel byl, když jsem se s ním rozešla po obchodě rychleji zadrhla jsem 2× špičkou o spodek, nevím jak toto je běžné, abych se ve spěchu s kočárkem o něj nekopala. Vy maminky, co kočárek máte, si do něj nekopete??? a co ta látková nezpevněná korbička??? Moc prosím o zkušenosti a předem děkuji 🙂

zu_za
autor
30. zář 2015

@dyny383 Ahoj, mám ho půl roku a naprostá spokojenost, ještě jsem teda nevyzkoušela sportovní verzi, syn v 7 měsícíh ještě nesedí, tak ho nechávám ležet když mu to nevadí 🙂 Jinak ani jednou jsem do něj nekopla a ta nezpevněná korbička drží tvar i mimo kočár, je tam takový drát a ten to drží zvednuté. Se zimou neporadím, ale podle mě s fusakem v pohodě i v zimě. Já jsem moc spokojená a taky se mi líbí, že ho nemá každej 🙂

klakr
30. zář 2015

Ja musim souhlasit, zimy se nebojte. Teply fusak a bude to v pohode. Kocarek projede bez problemu kazdymi dvermi, sire kol je v pohode. Do kocarku nekopu.

michaela859
5. říj 2015

Holky prosím vas lze tento kočárek vidět i někde v prodejně v Brne? Nebo poblíž Brna ? Moc děkuji

prcek91
8. říj 2015

Holky mohla by jste mi nektera sem vlozit fotky jak vypada ve skutecnosti??

zu_za
autor
8. říj 2015
prcek91
9. říj 2015

@zu_za je moc dekuji.. ;)

dyny383
16. říj 2015

Tak už ho máme objednaný a moc se na něj těšíme 🙂, škoda, že do narození by měl být mimo barák 🙂

apolenkao
3. lis 2015

Ahoj, kočárek jsme si zakoupili minulý týden. Zpočátku jsme byli nadšený, jenže dost nám vadí, jaký vydává kočárek zápach. Mysleli jsme, že to půjde vyvětrat,ale bohužel ... Měla jste některá podobný problém?

kryndy
3. lis 2015

@apolenkao Zezačátku to byl děs, ale měli jsme ho sestavený od května a malá se narodila na konci července. V tom červenci už byl úplně v pohodě.

dyny383
4. lis 2015

Aha, důležitá poznámka. My počítali, že ho do narození mimča necháme v krabici, takže raději říkáte nechat vyvětrat. Děkuji!

dyny383
4. lis 2015

Přidávám k dobru variantu ve sportovním ještě z obchodu.

apolenkao
7. lis 2015

Tak kočárek jsme vrátili. Sice je lehoučký a pěkný, ale obávám se, že pohodlný pro miminko úplně nebude. Je to věc názoru....hledáme dál a nějaký pevnější a teplejší a hlavně bez zápachu 🙂

danca_
11. pro 2015

Dobrý dne, maminky...včera jsem narazila na tento kočárek a přesto, že jsem měla favority v úplně jiné kategorii...tento mě opravdu hodně zaujal...chci se zeptat těch, které ho již máte...dle diskuze soudím, že pár se vás najde... jak jste s kočárkem spokojenéi...moc děkuji 🙂

zu_za
autor
11. pro 2015

@danca_ Ahoj, já jsem naprosto spokojená, používáme už půl roku. Akorát teď je synovi 10 měsíců a v zimním fusaku mi tam příde dost nacpanej..ale jinak fakt spokojenost 🙂

danca_
11. pro 2015

@zu_za moc děkuji za odpověď...chtěla bych ho používat už od narození...jen nevím, jestli ta korbička, když není vyztužená je pro novorozence vhodná...dá se v ní i prcek přenést, když se odepne z kočárku? je tak úžasně lehoučkej, že jsem se do něj zamilovala 🙂 kolem roku bych asi koupila už klasický sporťák...

zu_za
autor
11. pro 2015

@danca_ já jsem v ní měla malého hned od narození, úplně v pohodě..korbička se dá sundat a drží tvar, je tam takový drát, který ji drží zvednutou 🙂 Taky plánuju koupit ještě klasickej sporťák, protože syn je hodně velkej. Teď jezdíme ve sportovní verzi a je super..chybí mi tam jen okýnko v boudě když ho mám po směru jízdy, ale to je detail 🙂

eleein
1. led 2016

Kočárek používáme od října 2015 a maximální spokojenost. Velmi skladný, lehká manipulace, krásnĕ se s ním jede. Doporučuji.

kryndy
1. led 2016

Já ještě můžu dodat, že pokud přestanete kočár používat a začnete jen nosit, jako je tomu u nás, je z něho perfektní němý sluha, který moc nezaclání 😀

eleein
1. led 2016

@dyny383
Vaše obavy jsou zbytečné 🙂 když silnĕ fouká vítr nebo mrzne dám pláštĕnku...udržuje teplotu. Sem tam do kočárku kopnu ale není to tak hrozné. Kočárek používám od října kazdý den a jsem moc spokojená. Za cenu za kterou se prodává je to top kočárek. Jo a korbička drží tvar bez problémů a dno kočárku je vystužené dostatečnĕ...syn má 6kg a v korbičce ho i přenáším. Kočárku nemám co vytknout. 🙂

klakr
1. led 2016

Ja musim souhlasit s Eleein kocarek je opravdu super a ty nove barvy ted! Ta zlatohneda je prekrasna. Take mohu jen doporucit luxus za super cenu a pry minimum reklamaci!!!

ivisek17
1. led 2016

Prosbicka pro ty, kteri uz kocarek maji. Mohli by jste mi prosím změřit, kolik cm je rukojeť od země???? Děkuji moc

eleein
4. led 2016

@ivisek17
100 cm

ivisek17
4. led 2016

@eleein dekuji

waisinka
4. led 2016

Spokojenost 🙂)

ivisek17
5. led 2016

@waisinka je opravdu nádherný. Muzu se zeptat jakou tašku mate ma kočárek??? Taky o něm hooodně uvažujeme

Strana