icon

Kočárek G-mini grand, máte už některá?

zu_za
29. dub 2015

Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂

Kočárek G-mini grand, máte už některá?
waisinka
5. led 2016

@ivisek17 ja koupila normalne jen drzaky na tasky a davam si tam svoje kabelky podle barev 🙂 me se celkove prebalovaci tasky moc nelibi 😠

ivisek17
5. led 2016

@waisinka no mne prave taky ne...😄

ivisek17
10. led 2016

Tak kočárek jsme konečně viděli na živo 😊 je opravdu nádherný, snadno ovladatelný.... Jen me zarazilo to, ze v hluboké Korbe jsou ty popruhy.... Daji se oddelat nebo na nich dite musí ležet???

kryndy
10. led 2016

@ivisek17 Dají se oddělat 🙂

adill
10. led 2016

Ahojky,může mi prosím někdo změřit kolik je délka vnitřku korbičky??moc děkuju 🙂

zu_za
autor
11. led 2016

Ahoj, kdybyste měla některá zájem, budu prodávat šedivý, kupovaný v květnu 2015. Cena 4500,- Ve velmi dobrém stavu. Prodávám z důvodu, že se nám nevejde u babičky do výtahu..jinak jsem s ním naprosto spokojená 🙂

kryndy
13. led 2016

Holky, jen info. Mám holčičku červencovku, není zrovna drobek (spíš široká než dlouhá) a pořád má v korbě rezervu, takže celou zimu dáme, zatímco spousta holek ze skupiny Červencovky 2015 dává už do sporťáku.

lucieaisabel
16. led 2016

Je nejlepší.Nafukovací zadní kola.Malickaty ,do města,výtahu, ideál.Navíc luxus design.a tenké stěny u stříšky? V teplem počasí naprosto super.Zrovna ho kupuji.

danca_
16. led 2016

Také jsem včera hnědý objednala 🙂

ivisek17
17. led 2016

Mate někdo narozené dite v zimě? Opravdu ty tenké stěny nepromrznou?

apolenkao
17. led 2016

Já tento kočárek prostě nedoporučuji. Koupili jsme ho a po 14 dnech vrátili (kvůli neskutečnému chemickému zápachu). Navíc ty tenké stěny také nejsou úplně pro malé dítě nejvhodnější. Nyní máme doma kočárek Maked lucky za téměř stejné peníze a nemáme mu co vytknout.

waisinka
17. led 2016

@apolenkao nevím teda z jakeho obchodu jste ho mela ale me tedy kocarek vubec nezapacha a ani nezapachal 🙂

waisinka
17. led 2016

@ivisek17 mam miminko co se narodilo ted v lednu a uz jsem byla 3x na prochazce a bez problemu 🙂

zu_za
autor
17. led 2016

@apolenkao Taky nám kočárek vůbec nezapáchal..

apolenkao
18. led 2016

Tak je možné, že to byl nějaký vadný kus....

martinape85
18. led 2016

@waisinka chcem sa spytat ake rozmery ma vanicka a ci je aspon trochu odpruzeny alebo je konstrukcia pevna, moc dakujem 🙂

@ apolenkao myslim si ze je jedno ci je pevna alebo latkova vanicka, dietatko predsa obliekas do fusaku , niekolkych vrstviev + mozes poistit plastenkou pri silnom vetre ;)

danca_
18. led 2016

Zřejmě to byl opravdu vadný kus nebo špatně skladováno v obchode ...my dnes kočárek dovezli domů...slozili... A zkoumali zblízka a nic nezapáchá....naprosto v pořádku a je prostě krásnej 🙂

klakr
20. led 2016

Asi spatne skladovani. Kocarek nezapacha a tenka latka nevadi. Dite je oblecene, ve fusaku a zakryte. Pohoda

apolenkao
20. led 2016

Tak asi určitě špatný kus, protože nám opravdu zamořil celý byt. Doufala jsem, že vyvětrá, ale po 14 dnech jsme to vzdali.

cermij
26. led 2016

@zu_za odkud jsi? Je jeste na prodej?

bajcaf
26. led 2016

Holky je mozne vlozit realne foto barevne kombinace se zlatou rukojeti? Jinak asi pujdeme do cernobile varianty 🙂

danca_
26. led 2016

Bohuzel mam spatnou fotku,svetlo nic moc a kocarek jeste zmackany z krabice a mam ho schovany u rodicu....ale tak aspon neco...

zu_za
autor
26. led 2016

@cermij Čekám až se jedna paní rozmyslí.. jinak je stále na prodej https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/9j6zkn... 🙂 Praha 9 Prosek

hermilie
26. led 2016

Prosím, jen se chci zeptat. Mám 7,5 holčičku, celkem macík. Mám trojkombinaci a ten sporťák je na dvě věci, je fakt malý, krátký, úzký. Takže přemýšlím o sporťáku. Líbí se mi Bebetto Nico a pak právě G-Mini Grand. Jak dlouho si myslíte, že se dá v tom sporťáku mimčo vozit? Popř. nemáte někdo rozměry zádiček, sedu a nožiček při složení do sporťáku? Moc děkuji. Nemám ho totiž v Ostravě kde vyzkoušet a nechci objednávat na slepo. Jo a ještě se chci zeptat - je ještě jiná firma, která dělá tento typ kočárku jakoby 2 v 1? Díky moc všem

cermij
26. led 2016

@zu_za tak dej kdyztak vedet. Je jeste v zaruce? Budou k tomu i doklady? A vyfotila by jsi mi kdyztak pak ty oderky jake ma? Moc dekuji!!

cermij
26. led 2016

@hermilie zuma kids...ale pokud chces jen sportak, tak bych volila valco snap nebo britax

hermilie
26. led 2016

@cermij Chci právě sporťák Bebetto, pak u druhýho mimča jen dokoupím korbu. Ale potřebuju znát ty vnitřní rozměry G-Mini, mrknu na tu zumu, díky

ankil
27. led 2016

ahoj, mohla bych poprosit o přeměření výšky rukojeti od země a jak od sebe vzdálená zadní kolečka? děkuji 🙂

zu_za
autor
27. led 2016

@cermij Napsala jsem Vám zprávu. Oděrky přikládám. Z.

cermij
27. led 2016

@zu_za dekuji, rozmyslim, dejte vedet co pani predemnou. Dekuji

Strana