icon

Kočárek Hartan. Zkušenosti?

romisek
29. led 2009

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Hartan? Díky moc.

elana
7. čer 2015

@ellisabet82 šedou měla v r. 2012 @alemari , to byl taky ještě ten starší podvozek. Tak třeba se jí ještě nezbavila...

alemari
8. čer 2015

@elana co mám šedé?

elana
8. čer 2015

@alemari korbičku jsem myslela že jsi měla šedou...nebo ne? paní na min. stránce shání šedou korbu, ale na starší podvozky.

alemari
8. čer 2015

@elana nene, naše korba jezdí po slovenských krajích a je hnědá!

elana
8. čer 2015

@alemari aha...dopr ale kdo tady tu šedku měl? úplně ji mám před očima 😅 Tak ještě @ptjj jedině. Ale ta ji teď používá, takže to jen abych si v tom udělala jasno 😀 Ještě tu byla jedna vínová, ale tu vím kdo měl (jen neoznačím, nepamatuju si ten nick přesně).

alemari
8. čer 2015

@elana mocheenka, ale je už nejspíš taky bez, byly to ry bílé lemovky.

jika10
8. čer 2015

@elana vínovou mám já a stále čeká na druhátko a snad se dočká 😉 A musím říct, že máš teda super paměť

elana
8. čer 2015

@jika10 čekáte? to je super...vím že k malé byla dlouhá cesta. Tak držím palce 😉
@alemari aha, tak to jo.

ono nás tu zas tolik co měly korbičky nebylo, tak se to pamatovalo celkem snadno ty barvy co se tu vyskytovaly 🙂

jika10
8. čer 2015

@elana No právě jěště nečekáme. Asi i cesta k druhátku bude delší, jako u malé. Ale určitě jí jednou dotáhneme až do konce

ptjj
8. čer 2015

@elana my máme tmavě hnědou, světle šedou měla @mochenkaa , ale myslím, že už celý kočár prodala

nosinka87
8. čer 2015

Dobrý den, plánujeme koupit kočárek Hartan Topline S. Bydlíme v paneláku, kde máme malý výtah (na délku 93 cm)... 😠 jsem teda limitována tímto rozměrem :( obávám se, že tento kočár je moc veliký. Chtěla bych vás tedy někoho poprosit, jestli by jste mi změřili délku podvozku s kolama. Moc děkuji za odpovědi.

mochenkaa
8. čer 2015

@elana sedou jsem mela ja. Ale cely kocar ma @m_d nebo jak se to pise 🙂

mochenkaa
8. čer 2015

@nosinka87 Mela jsem racer gt a vlezla jsem se i do nejmensiho vytahu v panelaku

elana
8. čer 2015

@nosinka87 souhlasím s @mochenkaa , v paneláku sice nebydlíme, ale jezdívám za kamarádkou v paneláku a tam je opravdu pidivýtah (celý ten panelák je takový zmenšený a i výtah je zmenšený 😅 )a vejde se v pohodě. Musí se teda člověk kolem něj brutálně soukat a taky sklopit rukojeť, ale to je o zvyku a otázka dvou vteřin.

m_d
8. čer 2015

@mochenkaa a stale ceka na podnajemnika. V tydnu uz ho vytahneme z garaze a privezeme domuuu 🙂)

nosinka87
8. čer 2015

No v sobotu jedeme do HK mrknout do obchodu, tak si vemu metr a budu přeměřovat 🙂 bydlíme až v 7. patře..a kočár se mi opravdu nechce nechávat někde dole, když se v panelákách tak krade... Ještě uvažujeme o koupi kočárku z Německa...asi by jsme zajeli do Drážďan, máte někdo zkušenosti s nějakým kamenným obchodem?

nosinka87
8. čer 2015

@mochenkaa ..u toho Raceru píšou rozměr 90cm, tak toho bych se nebála...ale já chci topline S a tam píšou 111 cm a nevím jak to přesně měřej...

elana
8. čer 2015

@nosinka87 to nevím, mám Topline S a jak říkám, nestalo se mi, že bych se do panelákovýho výtahu nevešla, ten u kamarádky je fakt menší než standardní (jsem panelákový dítě původem, tak to mám nakoukaný 😀). Ale musí se teda ohnout ta rukojeť, to ano. V Drážďanech obchod neznám. My jezdíme do Passova do XXL Lutz nebo jak se to jmenuje, tam mají i Hartany.

terezz870
8. čer 2015

Www.baby-walz.de
@nosinka87 v tomhle obchodě v Drážďanech mají Hartany 🙂

nosinka87
8. čer 2015

@elana ...moc děkuji za odpověď, jste mě opravdu uklidnila 🙂 bála jsem se že se nevejdu...no snad po porodu nebudu jako slon a nacpu se do výtahu s kočárem i já 🙂)

nosinka87
8. čer 2015

@terezz870 ...na tyto stránky jsem koukala, ale nelíbí se mi ty barevné varianty :(

nosinka87
8. čer 2015

@elana ...a to XXL Lutz je v jakém městě?

terezz870
8. čer 2015

@nosinka87 když se kočárek objednává, tak se vybírá barva z katalogu ne?

elana
8. čer 2015

@nosinka87 Pasov.

ellisabet82
8. čer 2015

Prosím, blbá otázka, ale jak to udělat, když chci tady někoho označit? Jsem tu chvíli tak nějak netuším???

ellisabet82
8. čer 2015

..... jo a děkuji za reakce ohledně korbičky ..... mám bílý podvozek, tak by se mi právě líbila ta šedá 🙂

jika10
8. čer 2015

@ellisabet82 Když chceš někoho označit, tak pod jeho příspěvkem je Odpověz a To se mi líbí. Když klikneš na Odpověz, tak se ti do okna, kam píšeš zprávu přidá ten určitý člověk viz. teď odkaz na tebe @ellisabet82

ellisabet82
8. čer 2015

@jika10 ahááááá.... děkuji 😀 😀

martasek84
8. čer 2015

Prodávám Hartan Topline S zde na bazaru

alemari
8. čer 2015

@elana ale mám pocit, že tu v bazaru se šedý prodává.

Strana