Ahojte, na první pohled jsem se zamilovala do kočárku Hauck Malibu XL All in One - https://www.feedo.cz/hauck-kocarek-multifunkcni... Nez nám ale nikoho, kdo by ho měl, natožpak žádný kamenný obchod, kde by se dal "ošahat". Prosím, kdo ho má, pište zkušenosti. Nejvíc se bojím, že nemá nafukovací kolečka a tím pádem že bude "kostitřas". Pak se mi taky cena deset tisíc zdá až moc pěkná na to, aby vydržel. Na druhou stranu - jsou to Němci, co jsem projížděla německé testy kvality, tak se umisťoval slušně, kolem 4. a 5. místa v konkurenci mnohem dražších kočárů.
Budu s ním jezdit po městě, potřebuju něco skladného, kombinovatelného (autosedačku na podvozek atd.) a praktického. První dítě jsem vozila v Jané Slalomu z druhé ruky a teď si chci udělat radost, když už mám představu, co od kočárku čekat. Díky za info 🙂
Díky za reakci @78marcela. Ten sporťák, o kterém píšete, má nafukovací kolečka nebo ne? Z obrázku to nejde poznat.
Sem začni psát odpověď...
Odešli
Mne se moc libil. Cekat holku, uz ho mam doma. Asi to nebude zadny zazrak, ale ja nejswm narocna.
Segra mela jen sportak a byla spokojena, byl prostorny. Mela twn v horni rade uprostred, hnedomodry.