Kočárek I´Coo Peak 4 Air. Máte zkušenost?

macinaz
22. črc 2010

Prosím Vás maminky máte nějaká zkušenost s tímto kočárkem?Moc se mi líbí.Věděli by jste rozměr hluboké korbičky a jestli má polohovatelnou vložku?Nikde na netu rozměr nemůžu najít uvadějí jenom rozměr sporťáku.Díky

ptjj
12. led 2012

Dobrý den, otevírám znovu diskusi. Líbí se nám tenhle kočárek, můžete napsat své zkušenosti, pokud máte? Zatím jsem slyšela jen samou chválu, až na tu hmotnost. Jak se s ním jezdí např. do kopce? Není na to moc těžký? A jak se skládá do auta? Uzvednete ho v pohodě? Dostala jsem ještě tip na ABC Design Viper 4S, naživo jsem neviděla ještě pořádně ani jeden. Který je podle vás lepší? Díky moc předem za všechny odpovědi.

marketa97
16. led 2012

Připojuji se k ptjj s dotazem na tento kočárek, uvažujeme o něm pro druhé děcko, které plánujeme. Kočárek se mi moc líbí, tak bych chtěla vědět jak jste s ním spokojené, jestli má nějaká negativa (asi určitě, žádný kočár není dokonalý)... Ještě jsme uvažovali o Gesslein F6, ale Icoo se mi líbí víc. Díky za rady...

cacenka_d
13. bře 2012

Tak nase recenze peak air emoticon Do mesta i do terenu super kocarek. Jediny kdy bych po nem nesahla je kdybych mela jezdit MHD casteji a nebo pokud bych bydlela v panelaku, staci obcas ty sileny najezdy na to je fakt tezsi, ale v pohode se to da. Jinak jsme s nim maximalne spokojeni, brazdim s nim v bahnech a zaroven i ve meste. Vaha ano je vyssi, ale merim 161 cm, vazim 50 kilo takze nejsem zrovna silak a v pohode ho zvedam do SUV nahoru, sklada se fakt jednoduse. Do kopce s nim nemam problemy.
Jeste dodam, ze mame 2 bigliky a 2 jezevce, at skacou jak chteji tak kocar se ani nehne emoticon

kkoudelka
23. bře 2012

Taky se přidávám s pozitivním doporučením. S kočárkem jezdím půl roku a naprostá spokojenost, zvládá i těžší terén, sníh apod. Skládání mi přijde bez problémů a váha taky, ale pravda je, že kromě auta ho nikam nezvedám.

dvojcata2
12. dub 2012

kočárky jsem prodávala 10 let a tento jsem si vybrala bydlím v hrozném terénu a kočárek je naprosto úžasný. 😉