Kočárek Implast bolder
Ahojte holky, koupili jsme si tento kočárek a doporučuji ho www.kocarky.medplus.cz, má vše co potřebujeme a cena cca 11tis
ahojky, já jsem s kočárkem moc spokojená - mám implast bolder 4 - jen bacha na to nevejde se do výtahu... nám chybí půl centimetru, tak 4 měsíce denno denně vyndávám minimálně 2x kolečko... člověk si na to zvykne... vliv na funkčnost to nemá... kolečko není nijak poškozené... slída je sice kratší, kočárek je víc otevřený, ale deka to vyřešila i v těch největších mrazech... 😉
Spetro a zkoušela jsi úplně otevřít dveře a najet tam trochu zboku? 🙂 my jezdíme taky přes 4 měsíce a první tři jsem sundávala kolečko... a pak jsem zkusila úplně otevřít dveře a najednou to šlo 😎 jen teda musím jezdit ze sklepa, protože v přízemí nejde otevřít výtah úplně....
ale jinak musím napsat, že jsem s kočárkem taky maximálně spokojená 🙂 a zatím jsem neviděla jiný, který by se mi líbil víc 😉
ale jinak musím napsat, že jsem s kočárkem taky maximálně spokojená 🙂 a zatím jsem neviděla jiný, který by se mi líbil víc 😉
:-o :-o :-o holky to by me trefilo ja se dostanu jak do velkeho tak do maleho vytahu a jeste mam slusnou rezervu 😃 slida mi kratsi neprijde ale uz ji mam na 2 mistech u spoje dirkatou, ale je fakt ze v to snehu ji pouzivam kazdy den skoro, tak na jare koupim novou asi ale jinak 100% spokojenost 😉
Holky ta slída se mi zdála pěkná a praktická-skladná, zavírací okénko, objednala sem si ji i na druhý kočárek, ale oboje se mi běžným užíváním ve spojích rozpáraly...a to jsem k ní šetrná...takže moc nevydržela.... 😞
U paní z Kočárkova, kde jsem Implast kupovala 😉 , stála myslím kolem 240 kč...nejsem si jistá, kupovala sem toho tolik...ale jinak určitě ti ji objedná nebo prodá každý prodejce Bolderů... 😉
Tak musím bolder taky trochu zdrbnout...ted jak jsme jezdily ve snehu tak se mi začaly kinklat ty dve menši kolečka mám 4-kolku a kola vypadají jako když šmajdají...😞hrozně se klepou ...tak nevím jestli poslat na reklamaci a jestli mi to vubec vezmou jako reklamaci...a ne jako opotřebeni...sem hrozne zklamana mám cernobílí s kruhy ten víc bílej ...kdo ho máte dejte bacha na praní ta černá barví a rozpíjí se do bílé...dalo mi dost práce nez jsem to vydrbala nazpátek na bílou a i ted je to spíš šedivá a to sem ho neprala v pračce ale jen houbičkou v ruce a to sem ho ani moc nenamáčela...já už bych ho znova nekoupila...stál dost penez a za tři mesíce ježdění hrůza...a to nejezdím ani kažký den střídám to s procházkou v šátku...takže tak 3x do týdne...
ty kolečka mažu pravidelne každý druhý týden na kočár jsem opatrnáa udržuju ho...prala jsem ho proto ze mě ohodil nakladák a mela jsem všude fleky od bahna...navíc nejsem jediná kdo s ním ma problemy...hlavne teda s kolečkama at se jedna o jakýkoli problem...proste ty podvozky stoji za prt...znam pet maminek co ho má a 4 z toho si na kola stežují at jde o 3kolku nebo o 4kolku...jedne dokonce kolo na procházce upadlo uplne...a to ho mela 14 dni...
tak to znám když projíždí okolo nálkadák to se nám už taky stalo to by se ve mně krve nedořezali, nechápu oni to snad dělají i naschvál, já ho teda šoupnu do pračky a dám tam to na černý prádlo tak uvidíme 🙂
jinak my jezdíme hroznými terény a zatím nic zaleží na každým kusu individuálně
jinak my jezdíme hroznými terény a zatím nic zaleží na každým kusu individuálně
Začni psát odpověď...

Odešli
jinak nevim, jak Implast4, ale měla jsem tu čest si vyzkouše Implat3...a zdá se mi jaksi rozhrkaný.. =-)