Kočárek Jané Muum (moom). Máte zkušenost?
Máte někdo prosím zkušenost s tímto kočárkem?Docela mě zaujal na naši 18 měsíční slečnu...
Holky také by mě zajímalo jak jste spokejné s Jané Muum 2015, dnes jsme ho byli okouknout v obchodě a vypadá dobře, 2016 jsem viděla jen v katalogu, prý ho budou mít na prodejně až ke konci května. Maminky jak jste s tímto kočárkem spokojené, děkuji 🙂
Holky taky by mně zajímalo jak jste spokojené s kočárkem Muum 2015, hlavně mi jde o ty přední kolečka jak si poradí v zimě a nerovným povrchem? děkuji 🙂
Ahoj, my máme 2015, spokojní sme s ním veľmi, korba vydržala dlho, aj keď máme zářijové dieťa s pôrodnou hmotnosťou cez 4 kilá 🙂 šporťák tiež super, predné kolesá sa dajú zaaretovať; keď bolo veľa čerstvého snehu, nebolo to najjednoduchšie jazdiť s ním, na kolesá sa nabaľoval sneh, ale neviem, ako to majú iné kočiare... Asi to bude to isté ;)
Ahoj @slimacikmia ještě by mě zajímalo jak si poradí kolečka na nerovném povrchu např. kostkovice apod. a co fusak vydržel Vám v korbě dlouho?
@leninka1990 s kolečkami na nerovnom povrchu problém nemáme a to sme v Prahe, takže samé kostičky :D vo fusaku bol v korbe ešte v 7 mesiaci, aj keď už dosť na tesno, ale zmestil sa...
@leninka1990 nejsem, hned při první jízdě hrozně vibrovali přední kolečka (reklamace a výměna podložek) po 2 měsících jezdění se hrozně rozvrzala konstrukce a tak v ní křupalo (reklamace) a co si píší s maminkama které ho taky mají, sérii 2016 tak stejné problémy a ted je na 3 reklamacce, starší kolekce jsou ale asi v pohodě
Ja mela muum jen jako sportak a do mesta stacil, skladnost a vaha super. Ale odpruzeni na prdlacku.
Vybiram jinej misto něj. Mam velkej firkon ale potrebuju mensi a skladnejsi ale nechci prcka udrncat k smrti....
Z muum jsem byla nadsena, ale na novorozence se ho bojim... Diskuzi vitam a cekam na dalsi hodnoceni holky 🙂
Moje zkusenosti:moc se mi líbil,tak jsem si ho pořídila.co mi vadilo pri užívání:kamínky v kolech(zapichuji se nejvíce co jsem kdy viděla u jiných kocarku),bouda super u sedu,ale v lehu naprostá nespokojenost(krátká,miminko totalne odhalené,i ne pekny tvar u ležícího kocarku,chybi nanoznik,nízký kos(narážel na obrubniky-dřel se)

Maminky co mate tento kocarek, není po case rozvrzany, když je takovy lehounky? Ještě by mne zajimal rozdil tech korbiček JANE TRANSPORTER a JANE MICRO....ta bude asi mensi, ze? Není naprd ji zvolit pro zarijove dite, když v tom ma byt pak celou zimu i s fusakem? dekuji