icon

Kočárek kombinace látka a eco kůže. Jak vyprat?

23. črc 2020

Prosím poradíte? Koupila jsem kočárek Camarelo trojkombinace kombinace látka a eco kůže. Jsk vyprat? Mohu s tím do pračky? Nepoškodí se to? Na kolik? Nebo jiný tip na vyčištění prosím? Děkuji za ochotu.

zrzeckas
•
23. črc 2020

Nedostala si k tomu nejake papiry, tam by to mohlo byt nebo hodit oko jestli to nebude primo na netu k zomu kocarku konkretne..... Jinak ja to umyvala rucne. Houbickou, hadrikem a detskyma ubrouskama. Nevim kde presne je kuze, ale z dotazu pocitam, ze kuze i latka jsou sesite.... Mozna zkusit na pracce rucni prani a bez zdimani. Tak to delam, kdyz davam do pracky neco, oc mam strach a zatim ok

autor
•
23. črc 2020
zuzkasim
•
23. črc 2020

Koženka se obvykle utírá vlhkým hadrem a látka jde vyprat. Kožence voda vadit až tak nebude (namočení), ale žádné ohýbání, drhnutí apod. Měla jsem sice koženkovou bundu, který mohla příležitostně do pračky, zkusila jsem to snad 1x v životě, protože se po 3 letech začala loupat... prostě koženka je nanic (promiň, nikdy mi nevydržela ani na botách, kabelce, ani této bundě, prostě pro mě málo trvanlivý materiál).

e7
•
23. črc 2020

Mame koupené Camarelo bez té kůže tedy ale paní prodavačka říkala, že matraci určitě vyprat jen v ruce jinak se zničí a ty kraje prý do pračky můžou ale taky to moc nedoporučovala. A hlavně tu matrací neždímat, nechat jí vykapat a uschnout někde venku 😊 a jinak říkala, když se ušpiní stačí houbičku omýt